Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo, pasiekimai

TIK ZINAU KAD IR PRIE TO PATIES MUS NEMIGA KANKINA!!! MIEGO NORI, BET ANI KAIP NEUZMIEGA DIENOMIS gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 03 28, 09:06)
o su tais dantukais tai tikrai nieko nesupranu!!! maniske dar nei vieno neturi verysad.gif

mes irgi neturim dantukų, nors seniai selės upeliais bėga ir viską gražia ax.gif o taip laukiam bent dantenų patinimo, kad nors koks ženklas būtų blush2.gif tad laukim kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mamytės biggrin.gif Mano mažiukui greit 6 mėnėsiukai o dantukų irgi dar neturim.Jau apie porą savaičių neramus, o dantukai taip ir nepasirodo.Šiandien išejom į lauką,toks oras geras,o mano berniukas pamegojo gal 20 minučių ir pradėjo kaprizus rodyti.Gerai su vyru kartu į lauką išejom tai ant rankų paėmiau,tai toooks patenkintas pypliukas tongue.gif Kančia man su to laukų, nenori vežymelije gulėti nors tu ka schmoll.gif Diena irgi miega kaip kiškys po krūmais.
Tikriausiai mano mažiukas greitai atsisės clap.gif O yra tarp mūsų mažiukų kurie jau pradėjo sėdėti?Aš jau sodinu ant kelių ir jis patenkintas sėdi ir labai idomiai apžiurinėja. Jau matosi,kad vaikas su kiekvieną dieną tampa vis idomesnis ir aktivesnis.Žiuriu į ji ir labai džiaugiosiu,kad tūrių šį mažą stebuklą,manau,kad visos mamytės pritars man!Kaip nebūtu kartais sunku,bet pažiuri į mažiuką šypsenėle ir taip gerą ant širdies soske.gif
Atsakyti
dėl dantukų - mano vyresnėlei nuo trijų mėnesių gydytoja vis pranašavo, kad jau tuoj tuoj, o pirmasis išlindo tik aštuonių mėnesių. Na bet galiu pasidžiaugti, kad jokių nemalonumų dantų dygimas mums nesukėlė. Tikiuosi, su antrąja bus taip pat (jai dabar keturi mėn.)
Atsakyti
[quote=Ksėna,2008 03 28, 18:57]
Šiandien išejom į lauką,toks oras geras,o mano berniukas pamegojo gal 20 minučių ir pradėjo kaprizus rodyti.

su maniškiu šiandien tas pats buvo doh.gif sakau pati pravėdinsiu galvą, bet pamiegojo pusvalandį ir ožiukus rodyt pradėjo doh.gif tad skambinom tėvėliui, kad pasiimtų, nes vidury miesto nelabai ką daryt išėjo doh.gif o balkone porą valandų išmiega thumbup.gif
na bet aš irgi be galo džiaugiuosi turėdama šį stebuklėlį wub.gif o dėl sėdėjimo, tai dar nesėdim, nors mažiukas jau nori clap_1.gif tik mums gydytoja dar vis sako, kad nesodint g.gif
Atsakyti
labas rytas!!! na jus mane paguodete visos su tais dantukais!!! 4u.gif pas mus ir siandien nieko naujo!! o del lauko tai mums tas pats o gal net dar blogiau!! ji visai nenori ant ranku!! pamiega truputi ir rekia, tai varom namo begom!!! biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas! Mano berniukui tai lauke visai patinka. As kaip tik kai tik oras leidzia visada einu i lauka, nes jei pabuna ilgiau namie labai irzlus pasidaro doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis biggrin.gif Mano mažiukas ir balkone nemiega ilgai schmoll.gif Šiandien eisim į lauką,toks gražus oras nors puse valandos pabusim.Dantukų neturim,tačiau slogą jau nusibodo,nepraeina nors tu ką doh.gif Valgo neblogai,tik irgi jau pradėjo rinkti maistą,tikras gurmanas auga. essen.gif
Atsakyti
Mūsiškia nuo vakar jau pasėdi pats apie pusę minutės, gydytoja leido sodint, nes jau sedėjimo atrama gera (čia anot gydytojos). Kai sėdi tai atrodo viskas jam nušvinta vaivorikštės spalvom biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, kaip siandien isvargom verysad.gif isivaizduokit, oras puikus susiruosem i lauka, mazius numigo puse valandos ir kad prades zirst ir ant ranku prasytis ir niekaip nepavyko uzmigdyt. Prisikankinom su teciu, nes vistik buvo labai vejuota ir nesinorejo maziaus ant ranku imt, o galiausiai privare i kelnes, tai tetis begom iki masinos, atvaziavo iki musu ir parveze namo.O as stovejau su zviegianciu ant ranku. gal cia toks periodas dabar smile.gif nesuprantu
ir dar klausimas. Mes jau turime viena dantuka ir kiek teko skaityti jau reiktu atsisakyti naktiniu valgymu, kad issaugot dantuka grazu. kaip pas jus su naktiniais valgymais?
mes dabar pavalgom 20val, tada jis keliasi apie 1-2val, suvalgo misinuko 120ml, tada keliasi 4val, bet tetis tada nieko neduoda tik supa zviegianti apie valanda, bando vandens duoti, tada numinga iki 6val. pavalgo MP ir dar iki 7val, o tada keliames keiciam pamperi valgom ir mazius dar miega 2val. Kaip reiks atsisakyti valgymo 1val as nelabai isivaizduoju.
Bet musu kaimynai pasakojo, kad pavargo pora savaiciu, bet uztat nuo 9men ju kudikis ismiega visa nakti nuo 21 iki 9val atskirame kambaryje. man kol kas tai kaip mistika
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Mes irgi norim prisijungti su savo pasiekimais ax.gif

Mazelis turi jau 2 dantukus (jau imu ir 3 pradeti laukti)
Jau labai sauniai verciasi nuo nugaros ant pilviuko, ir pastebiu, jog kartais netgi pavyksta po biski ir nuo pilviuko ant nugarytes atsiversti thumbup.gif
Ant pilvuko guledamas jau puikiai zaidzia su zaisliukais, po mazele sliauzia atgal, o i prieki nesigauna schmoll.gif
Sedeti dar nesedime, bet kai guldau ant nugarytes, ai paguldytas dar kiek laiko pakeles galvele (neblogas pilvo presas lotuliukas.gif )
Valgo MB, ir karta i diena jau bandau duoti kosytes (dabarjau bulve su morka, o kai tetis buna geras, nuperka persiku ar mangu...)
Miegam sauniai nuo 10 iki 7 ar 8.

Na va rodos viskas smile.gif
Rodos apie tuos mazelius galetum visa diena skaityti, rasyti rolleyes.gif

QUOTE(agnita @ 2008 03 20, 22:52)
gali kiekvieną rytą  lotuliukas.gif , mes jau 3 turim ir ketvirtas tuoj bus bigsmile.gif

Na ir saunuoliali thumbup.gif

QUOTE(mirasevindik @ 2008 03 26, 10:10)
tiesa mamos kaip jums sekasi su televizoriaus ziurejimu????? manoji tai akiu neatitraukia

Labai megejas ziureti TV, bet kai vieni bunam namie (o bunam visa savaite), tai as visai nejungiu, dabar uztai radija klausau lotuliukas.gif O jau kai tecius grista, tai vaikas apturi malonumo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdole @ 2008 03 29, 21:19)
sveikos, kaip siandien isvargom verysad.gif isivaizduokit, oras puikus susiruosem i lauka, mazius numigo puse valandos ir kad prades zirst ir ant ranku prasytis ir niekaip nepavyko uzmigdyt. Prisikankinom su teciu, nes vistik buvo labai vejuota ir nesinorejo maziaus ant ranku imt, o galiausiai privare i kelnes, tai tetis begom iki masinos, atvaziavo iki musu ir parveze namo.O as stovejau su zviegianciu ant ranku. gal cia toks periodas dabar smile.gif nesuprantu
ir dar klausimas. Mes jau turime viena dantuka ir kiek teko skaityti jau reiktu atsisakyti naktiniu valgymu, kad issaugot dantuka grazu. kaip pas jus su naktiniais valgymais?
mes dabar pavalgom 20val, tada jis keliasi apie 1-2val, suvalgo misinuko 120ml, tada keliasi 4val, bet tetis tada nieko neduoda tik supa zviegianti apie valanda, bando vandens duoti, tada numinga iki 6val. pavalgo MP ir dar iki 7val, o tada keliames keiciam pamperi valgom ir mazius dar miega 2val. Kaip reiks atsisakyti valgymo 1val as nelabai isivaizduoju.
Bet musu kaimynai pasakojo, kad pavargo pora savaiciu, bet uztat nuo 9men ju kudikis ismiega visa nakti nuo 21 iki 9val atskirame kambaryje. man kol kas tai kaip mistika

labas rytas!! mano mergyte taip pat pavalgo vakare 20-21 val, po to apie 1 val ir 6 val tai man atrodo kad tai nera blogai nes ji man nevalgi diena tai as kaip ir laiminga kad ji valgo nakti, nesvarbu kad man reikia kelti wub.gif
Atsakyti