TIK ZINAU KAD IR PRIE TO PATIES MUS NEMIGA KANKINA!!! MIEGO NORI, BET ANI KAIP NEUZMIEGA DIENOMIS

QUOTE(mirasevindik @ 2008 03 28, 09:06)
mes irgi neturim dantukų, nors seniai selės upeliais bėga ir viską gražia

Labas mamytės
Mano mažiukui greit 6 mėnėsiukai o dantukų irgi dar neturim.Jau apie porą savaičių neramus, o dantukai taip ir nepasirodo.Šiandien išejom į lauką,toks oras geras,o mano berniukas pamegojo gal 20 minučių ir pradėjo kaprizus rodyti.Gerai su vyru kartu į lauką išejom tai ant rankų paėmiau,tai toooks patenkintas pypliukas
Kančia man su to laukų, nenori vežymelije gulėti nors tu ka
Diena irgi miega kaip kiškys po krūmais.
Tikriausiai mano mažiukas greitai atsisės
O yra tarp mūsų mažiukų kurie jau pradėjo sėdėti?Aš jau sodinu ant kelių ir jis patenkintas sėdi ir labai idomiai apžiurinėja. Jau matosi,kad vaikas su kiekvieną dieną tampa vis idomesnis ir aktivesnis.Žiuriu į ji ir labai džiaugiosiu,kad tūrių šį mažą stebuklą,manau,kad visos mamytės pritars man!Kaip nebūtu kartais sunku,bet pažiuri į mažiuką šypsenėle ir taip gerą ant širdies

Tikriausiai mano mažiukas greitai atsisės

[quote=Ksėna,2008 03 28, 18:57]
Šiandien išejom į lauką,toks oras geras,o mano berniukas pamegojo gal 20 minučių ir pradėjo kaprizus rodyti.
su maniškiu šiandien tas pats buvo
sakau pati pravėdinsiu galvą, bet pamiegojo pusvalandį ir ožiukus rodyt pradėjo
tad skambinom tėvėliui, kad pasiimtų, nes vidury miesto nelabai ką daryt išėjo
o balkone porą valandų išmiega
na bet aš irgi be galo džiaugiuosi turėdama šį stebuklėlį
o dėl sėdėjimo, tai dar nesėdim, nors mažiukas jau nori
tik mums gydytoja dar vis sako, kad nesodint
Šiandien išejom į lauką,toks oras geras,o mano berniukas pamegojo gal 20 minučių ir pradėjo kaprizus rodyti.
su maniškiu šiandien tas pats buvo

na bet aš irgi be galo džiaugiuosi turėdama šį stebuklėlį

labas rytas!!! na jus mane paguodete visos su tais dantukais!!!
pas mus ir siandien nieko naujo!! o del lauko tai mums tas pats o gal net dar blogiau!! ji visai nenori ant ranku!! pamiega truputi ir rekia, tai varom namo begom!!!

Labas rytas! Mano berniukui tai lauke visai patinka. As kaip tik kai tik oras leidzia visada einu i lauka, nes jei pabuna ilgiau namie labai irzlus pasidaro

Labas rytelis
Mano mažiukas ir balkone nemiega ilgai
Šiandien eisim į lauką,toks gražus oras nors puse valandos pabusim.Dantukų neturim,tačiau slogą jau nusibodo,nepraeina nors tu ką
Valgo neblogai,tik irgi jau pradėjo rinkti maistą,tikras gurmanas auga.

Mūsiškia nuo vakar jau pasėdi pats apie pusę minutės, gydytoja leido sodint, nes jau sedėjimo atrama gera (čia anot gydytojos). Kai sėdi tai atrodo viskas jam nušvinta vaivorikštės spalvom

sveikos, kaip siandien isvargom
isivaizduokit, oras puikus susiruosem i lauka, mazius numigo puse valandos ir kad prades zirst ir ant ranku prasytis ir niekaip nepavyko uzmigdyt. Prisikankinom su teciu, nes vistik buvo labai vejuota ir nesinorejo maziaus ant ranku imt, o galiausiai privare i kelnes, tai tetis begom iki masinos, atvaziavo iki musu ir parveze namo.O as stovejau su zviegianciu ant ranku. gal cia toks periodas dabar
nesuprantu
ir dar klausimas. Mes jau turime viena dantuka ir kiek teko skaityti jau reiktu atsisakyti naktiniu valgymu, kad issaugot dantuka grazu. kaip pas jus su naktiniais valgymais?
mes dabar pavalgom 20val, tada jis keliasi apie 1-2val, suvalgo misinuko 120ml, tada keliasi 4val, bet tetis tada nieko neduoda tik supa zviegianti apie valanda, bando vandens duoti, tada numinga iki 6val. pavalgo MP ir dar iki 7val, o tada keliames keiciam pamperi valgom ir mazius dar miega 2val. Kaip reiks atsisakyti valgymo 1val as nelabai isivaizduoju.
Bet musu kaimynai pasakojo, kad pavargo pora savaiciu, bet uztat nuo 9men ju kudikis ismiega visa nakti nuo 21 iki 9val atskirame kambaryje. man kol kas tai kaip mistika

ir dar klausimas. Mes jau turime viena dantuka ir kiek teko skaityti jau reiktu atsisakyti naktiniu valgymu, kad issaugot dantuka grazu. kaip pas jus su naktiniais valgymais?
mes dabar pavalgom 20val, tada jis keliasi apie 1-2val, suvalgo misinuko 120ml, tada keliasi 4val, bet tetis tada nieko neduoda tik supa zviegianti apie valanda, bando vandens duoti, tada numinga iki 6val. pavalgo MP ir dar iki 7val, o tada keliames keiciam pamperi valgom ir mazius dar miega 2val. Kaip reiks atsisakyti valgymo 1val as nelabai isivaizduoju.
Bet musu kaimynai pasakojo, kad pavargo pora savaiciu, bet uztat nuo 9men ju kudikis ismiega visa nakti nuo 21 iki 9val atskirame kambaryje. man kol kas tai kaip mistika
Sveikos mamytes,
Mes irgi norim prisijungti su savo pasiekimais
Mazelis turi jau 2 dantukus (jau imu ir 3 pradeti laukti)
Jau labai sauniai verciasi nuo nugaros ant pilviuko, ir pastebiu, jog kartais netgi pavyksta po biski ir nuo pilviuko ant nugarytes atsiversti
Ant pilvuko guledamas jau puikiai zaidzia su zaisliukais, po mazele sliauzia atgal, o i prieki nesigauna
Sedeti dar nesedime, bet kai guldau ant nugarytes, ai paguldytas dar kiek laiko pakeles galvele (neblogas pilvo presas
)
Valgo MB, ir karta i diena jau bandau duoti kosytes (dabarjau bulve su morka, o kai tetis buna geras, nuperka persiku ar mangu...)
Miegam sauniai nuo 10 iki 7 ar 8.
Na va rodos viskas
Rodos apie tuos mazelius galetum visa diena skaityti, rasyti
Na ir saunuoliali
Labai megejas ziureti TV, bet kai vieni bunam namie (o bunam visa savaite), tai as visai nejungiu, dabar uztai radija klausau
O jau kai tecius grista, tai vaikas apturi malonumo
Mes irgi norim prisijungti su savo pasiekimais

Mazelis turi jau 2 dantukus (jau imu ir 3 pradeti laukti)
Jau labai sauniai verciasi nuo nugaros ant pilviuko, ir pastebiu, jog kartais netgi pavyksta po biski ir nuo pilviuko ant nugarytes atsiversti

Ant pilvuko guledamas jau puikiai zaidzia su zaisliukais, po mazele sliauzia atgal, o i prieki nesigauna

Sedeti dar nesedime, bet kai guldau ant nugarytes, ai paguldytas dar kiek laiko pakeles galvele (neblogas pilvo presas

Valgo MB, ir karta i diena jau bandau duoti kosytes (dabarjau bulve su morka, o kai tetis buna geras, nuperka persiku ar mangu...)
Miegam sauniai nuo 10 iki 7 ar 8.
Na va rodos viskas

Rodos apie tuos mazelius galetum visa diena skaityti, rasyti

QUOTE(agnita @ 2008 03 20, 22:52)
Na ir saunuoliali

QUOTE(mirasevindik @ 2008 03 26, 10:10)
tiesa mamos kaip jums sekasi su televizoriaus ziurejimu????? manoji tai akiu neatitraukia
Labai megejas ziureti TV, bet kai vieni bunam namie (o bunam visa savaite), tai as visai nejungiu, dabar uztai radija klausau

QUOTE(Migdole @ 2008 03 29, 21:19)
sveikos, kaip siandien isvargom
isivaizduokit, oras puikus susiruosem i lauka, mazius numigo puse valandos ir kad prades zirst ir ant ranku prasytis ir niekaip nepavyko uzmigdyt. Prisikankinom su teciu, nes vistik buvo labai vejuota ir nesinorejo maziaus ant ranku imt, o galiausiai privare i kelnes, tai tetis begom iki masinos, atvaziavo iki musu ir parveze namo.O as stovejau su zviegianciu ant ranku. gal cia toks periodas dabar
nesuprantu

labas rytas!! mano mergyte taip pat pavalgo vakare 20-21 val, po to apie 1 val ir 6 val tai man atrodo kad tai nera blogai nes ji man nevalgi diena tai as kaip ir laiminga kad ji valgo nakti, nesvarbu kad man reikia kelti