Įkraunama...
Įkraunama...

Prerijų šuniukai

hm..... o gal paprasciausiai truksta demesio? smile.gif musiskis tai kaip tik ramus pasidare paskutiniu metu, naktim nebedrumscia ramybes thumbup.gif o wat palakstyt tai jau reiketu, nes tikras meskiukas darosi ax.gif kelias dienas turejom priglaude maza suniuka, tai jau musu prerinuko piktumas buwo!!!! doh.gif sawaite beweik laiko boikota skelbe - jokio bendrawimo su mumis nebuwo, tik prieini arciau narvuko ir jau lekia i namuka, kad tik nebendraut, bet dabar jau rodos pyktis atslugsta 4u.gif gal irgi ka "swetimo" buwot atsinese? g.gif
Atsakyti
Aš pati auginu prerijų šuniuką, kad jūs žinotumėte koks jis mielas ir draugiškas...Jis visada nori būti glostomas, turi kelis skirtingus balsus(jis cypsi kaip papūga) moka urgzti jei jam kas nepatinka(kaip šuniukas).
Jam aš esu nupirkusi didelį šinšilinį narvą, kad galėtų karstytis, nes pirmą kartą kai jį įsigijau buvau nupirkusi taip pat didelį, bet su plonais strypeliais narvą tai jis pragriaužė strypelį, po to kitą ir galėjo jau laisvai pralįsti tai apklijavom izoliacija tą skylę ir vielom apdėjom:D Po to sužinojom kad jis to narvo dureles atsidaro nu tai spynas uždėjom... vaizdelis nekoks buvo lotuliukas.gif Tai aleksoto turguj susiradom ta narvą ir dabar jam ir mums geriau.Vienas patarimas: jei nusipirksite prerijų šuniuką siūlyčiau nusipirkti ir statybines pirštines... biggrin.gif nes pradžioj jie kandžiojasi... bet nebijokite imti(per pirštines neskauda) po kiek laiko (maždaug po 1 mėn) jis pripras prie jūsų ir jūs galėsite jį imti rankomis. Taip pat pradžioje jis labai cypsi(nes jam baisu, nematyta aplinka...) bet po to apsipras ir cypsės tik kai norės valgyti arba norės kad jus atkreiptumėte dėmesį.Taigi manau tai pats geriausias gyvūnas kokį kada esu mačiusi, jūs negalėsite patikėti kiek jis visko moka ir dar gali išmokti(ypač gerai atrodo kai jis vaikšto ant dviejų kojų... rolleyes.gif ) Ačiū. Jei kils klausimų rašykite i mano el paštą justinalauc@gmail.com
Atsakyti
maciau labai daug ju dabar Kikoje.. ax.gif bet tai kokie jie grazus sakes wub.gif tokie svelnuciai atrodo wub.gif Sekmes auginintiems!!!! smile.gif
Atsakyti
Vakar kaip tik Šiaulių Akropolio Kikoj apžiūrinėjom šiuos gražuolius. Tikri fainuoliai wub.gif wub.gif wub.gif Nu bet ir kaina- apie 1200 Lt., bet šiuo metu tipo akcija ir po maždaug 900 Lt. pardavinėja. Kažin kodėl jie taip subrango, juk prieš pusmetį apie 300 Lt. kainavo g.gif
Atsakyti
maciau ir as, bet tarp ju yra skirtumas - anie kur buwo fainuoliukai - isweisti, dar kitaip wadinasi Richardsono zemes wowere, o sitie - tikri preriju suniukai, matyt pagauti gal kur laiswej verysad.gif wat ir kaina skiriasi trigubai, nes sitie tikrieji prerinukai. Juk jie tik wos wos panasus i anuos fainuoliukus ax.gif 4u.gif
musu maziukui tai kazkokia meilumo manija uzejus - tik atsidarau narwo dureles iskart gulasi ant watos ir tipo glostyk mane bigsmile.gif glostai, glostai, rodos jau snaudzia, tik patrauki ranka, iskart buna - CYPT! tipo ko nustojai glostyt, as dar nesnaudziu lotuliukas.gif
Atsakyti
mūsų lygiai taip pat sucypsi nes nori kad dar paglostytume... biggrin.gif pamirsau pridurti kad jie miega žiemos miegu(nors mūsiškis tik pirmą pavasario dieną juo užmigo... 4u.gif )
Atsakyti
musiskis tai matyt paskutiniu metu nuo karscio tinginio mieguciu pamiega lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
nusipirkom ir mes siandien Richardsono vovere,tikras grazuolis,tik nemoku ikelt paveikslelio is kompo doh.gif Mokejom 299 lt,buvo ir preriju suniuku,bet jie dideli ir brangus,kainavo 1200 lt.O musu nedidelis,uzauges turi sverti apie 500 g.Kaip seksis auginti ir prijaukinti veliau parasysiu tongue.gif
Atsakyti
na va kaip saunu! smile.gif butinai parasyk kaip sekas mirksiukas.gif as irgi wisai noreciau musu maziukui drauge padovanot, bet kad maniskis uzsispyres verysad.gif
Atsakyti
kaip ikelti foto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geaparde: 13 rugsėjo 2009 - 14:48
QUOTE(geaparde @ 2009 09 13, 15:45)
kaip ikelti foto?

Išsamūs paaiškinimai - šioje arba šioje temoje.

Vienas iš būdų:
1. www.radikal.ru (foto bus automatiškai sumažinta iki 640*480);
2. BROWSE... (pasirinkti foto);
3. ЗАГРУЗИТЬ („užkrauti“);
4. Nukopijuoti antrą nuorodą, t.y. 2."Картинка в тексте", ir įkelti ją į žinutę, rašomą SM forume.

Atsakyti
štai ir mano gyvūnėlis user posted image
Atsakyti