Aš pati auginu prerijų šuniuką, kad jūs žinotumėte koks jis mielas ir draugiškas...Jis visada nori būti glostomas, turi kelis skirtingus balsus(jis cypsi kaip papūga) moka urgzti jei jam kas nepatinka(kaip šuniukas).
Jam aš esu nupirkusi didelį šinšilinį narvą, kad galėtų karstytis, nes pirmą kartą kai jį įsigijau buvau nupirkusi taip pat didelį, bet su plonais strypeliais narvą tai jis pragriaužė strypelį, po to kitą ir galėjo jau laisvai pralįsti tai apklijavom izoliacija tą skylę ir vielom apdėjom:D Po to sužinojom kad jis to narvo dureles atsidaro nu tai spynas uždėjom... vaizdelis nekoks buvo

Tai aleksoto turguj susiradom ta narvą ir dabar jam ir mums geriau.Vienas patarimas: jei nusipirksite prerijų šuniuką siūlyčiau nusipirkti ir statybines pirštines...

nes pradžioj jie kandžiojasi... bet nebijokite imti(per pirštines neskauda) po kiek laiko (maždaug po 1 mėn) jis pripras prie jūsų ir jūs galėsite jį imti rankomis. Taip pat pradžioje jis labai cypsi(nes jam baisu, nematyta aplinka...) bet po to apsipras ir cypsės tik kai norės valgyti arba norės kad jus atkreiptumėte dėmesį.Taigi manau tai pats geriausias gyvūnas kokį kada esu mačiusi, jūs negalėsite patikėti kiek jis visko moka ir dar gali išmokti(ypač gerai atrodo kai jis vaikšto ant dviejų kojų...

) Ačiū. Jei kils klausimų rašykite i mano el paštą justinalauc@gmail.com