o i kur desit mazyliu nuotraukas,mes irgi pasyrodytum 
Papildyta:
o kaip ideti i paty foruma nuotraukyte,visur kitur moku,bet i cia niekaip nesigauna
Papildyta:
QUOTE(agnita @ 2008 04 08, 15:22)
o kaip ideti i paty foruma nuotraukyte,visur kitur moku,bet i cia niekaip nesigauna
sveikos mamytės
mes šiandien irgi buvom pas gydytoją, tai pasvėrė, pamatavo. sveriam 8.900, o ūgis 67.5
manau neblogai
šiaip tampame vis aktyvesni, pradėjo šliaužti į priekį, nes vis išeidavo tik atgal
dantukų dar neturim, sėdėti patys irgi nesėdime
dar norėjau pasiteirauti, ar jūsų mažyliai noriai sėdi vežimukuose lauke?
aš tai galiu eiti pasivaikščioti su miegančiu aiku, o jei pabunda, tai sėdi gal 5 minutes, o po to verkia, muistosi ir reikia keliaut namo
žinoma, ant rankų paėmus problemėlės dingsta 
AGNITA[COLOR=red] labai gražus mažiukas
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 04 08, 15:11)
dar norėjau pasiteirauti, ar jūsų mažyliai noriai sėdi vežimukuose lauke?
aš tai galiu eiti pasivaikščioti su miegančiu aiku, o jei pabunda, tai sėdi gal 5 minutes, o po to verkia, muistosi ir reikia keliaut namo
žinoma, ant rankų paėmus problemėlės dingsta 
lygiai taip pat, kol miega važiuoja
ačiū
na mano kleckiui 6diena ir suejo 6menesiai. sveriam 9kg
sedim, graziai geriam is puodelio. tik problema su dantukais, nuo triju menesiu islindo du iltiniai dantukai, bet iki galo neprasikala.
lelius piktas, o ypac paskutinemis dienomis
nzn nei ka daryt, arbateles geriam, ir dantuku pasta naudojam, bet nepadeda.
gyvenam U.K gal ka patart galit mamytes? gal jau kam taip buvo.
Sveikos mamytes, del pasivaiksciojimu lauke tai mes taip issprendem nenoro vazinetis problemele- persedom i sportine vezimuko dali. Kol miega, pusiau gulima padetis, o kai tik pabunda, pasodinu ir dairosi jis sekmingai kiek sirdele geidzia.
na mums ir patinka lauke but, bet tik pasodinus
nes kai nieko nemato ir negali zvalgytis labai buna nepatenkintas
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 04 08, 16:03)
na mano kleckiui 6diena ir suejo 6menesiai. sveriam 9kg
sedim, graziai geriam is puodelio. tik problema su dantukais, nuo triju menesiu islindo du iltiniai dantukai, bet iki galo neprasikala.
lelius piktas, o ypac paskutinemis dienomis
nzn nei ka daryt, arbateles geriam, ir dantuku pasta naudojam, bet nepadeda.
gyvenam U.K gal ka patart galit mamytes? gal jau kam taip buvo.
aš tiesiog nuo skausmo vaistų duodu
QUOTE(jolanta74 @ 2008 04 08, 16:05)
Sveikos mamytes, del pasivaiksciojimu lauke tai mes taip issprendem nenoro vazinetis problemele- persedom i sportine vezimuko dali. Kol miega, pusiau gulima padetis, o kai tik pabunda, pasodinu ir dairosi jis sekmingai kiek sirdele geidzia. 
mes tam sportiniam pusiau gulom jau nuo 3.5 mėn., nes lopšje netilpom, taip kad tai nėra išeitis
eiiiiiiiiiiiiii mergos as nematau tos nuotraukos
Labas mamytes! Del nuotraukyciu tai as pritariu, rodykit savo maziukus, juk visi bendraamziai
Kadangi as nemoku ideti nuotraukos i foruma, tai i mus paziureti galit cia: www.fotki.com/mkuisyte/emanuel
Del vitamino D, tai kovo menesio "Tavo Vaikas" zurnale skaiciau, kad Lietuvoje profilaktiskai skiriama po 3 lasiukus, o sergant rachitu po 10 lasiuku/diena.
Del vitamino D, tai kovo menesio "Tavo Vaikas" zurnale skaiciau, kad Lietuvoje profilaktiskai skiriama po 3 lasiukus, o sergant rachitu po 10 lasiuku/diena.