QUOTE(California @ 2008 04 12, 13:34)
mrs.ieva
grazuole tikrai...hmmm
nea,mes neatpilinejam...

hmmm... o kaip su svorio augimu ?
idomu ka raso literatura... o gydytojai saket ?
mano dukriukas atpylineja nuo pat gimimo, kai buvo dar mazyte, tai isvis tokiais fontanais kaip duodavo net pro nosyte. gydytojai zinoma sakem, tai liepe espumizano gert ir tiek. paskui net ejom privaciai pas gydytoja del tokio jos gausaus atpylinejimo, bet ten pasake kad mergyte reguliariai priauga svorio tai tikrai jokios chirurgines intervencijos nereikia, bet jei norim galim padaryt skranduko echo. tai ir nedarem. sako tikriausiai koks refliuksas nesusiformaves ar pan bet kadangi svoris auga, o tai pagrindinis rodiklis, tai nereiketu is to daryti dideles bedos.
na dabar mes sveriam 8 kg (gime 3 kg) bet kaip atpylinejom taip atpylinejam. na gal pro nosi jau nebe. tai pakalbejom su gydytoja kai buvom grize i LT, sako, tikriausiai pas ja ten viduj kazkokia itampa yra (nes neramiai miega, atpylineja ir raumenuku tonusas padidejes buvo- tai gali buti mano nervingo nestumo itaka) ir reikia isaugti...
tai va. kaip bebutu keista, cia, uk, nera misinuko atpylinejantiems, lietuvoj tai maciau daug su AR.
QUOTE(la_bamba @ 2008 04 12, 14:26)
Sveiki
Žiūriu, kad ir jūs "lengvasvoriai", nes maniškis sveria tik 7,4, tai gydytoja jau ir tyrimus paskyrė, nes priauga tik po 400 g

Ką apie tai sako jūsų gydytoja? Jokio aliarmo nekelia? Aš mūsų gydytoja nelabai patenkinta, tai ir įdomu, ką kiti šneka
manau tikrai pasikonsultuok su kita gydytoja. nors atsimenu kai maniske pirma menesi priaugo tik 700 g tai gydytoja sako oho kiek nedaug. bet kai nuejom privaciai sako, labai gerai jei ir 500 g priauga, ne visi gi vienodai. paskui dar su viena gydytoja teko konsultuotis, tai irgi sake labai gerai jeigu per pirmus 3 menesius 2 kg priauga. mano visada leciau ta svori augo, tik kai pradejo koses ragauti, tada gal biski pasivijom bendraamzius
LENDRA- lelius

toks dickis atrodo kaip kokiu 9 menesiu. ir jau stovi isikibes, oho koks stipruolis. mano tai net nesedi dar pati
KSENA- is pradziu nuotr isidek i bet koki internetini puslapi. tada ant jos uzejusi nukopijuok url adresa. tada sm-oj kai atsiverti rasyt atsakyma, spausk IMG mygtuka, tada ten atsiradusioje lenteleje pastink nukopinta adresa ie spausk ok
Papildyta:
na o musu dienos rezimas yra toks:
8- 8.30 keliames, dainuojam, gulim nuogu uzpakaliu,prausiames, rengiames.
10- 10.30 pusryciai (pieniska kosyte)
12 val misinukas ir miegelis (lauke arba namie, priklausomai nuo oro). pamiega valanda o kartais dvi, lb skirtingai.
15- 15.30 misinukas. tada zaidimai, sportas, pasivaiksciojimas lauke.
17.30- 18 darzoviu, vaisiu kose. miegelis vel, kai kada ilgai labai, kai kada kokia valandziuke.
22- 23 val einam nakties miegucio, pries tai misinuko geriam.
nakti kokia 5 ar 6 geriam misinuko.
stai ir viskas