aš tiesiai į lėkštę dedu.
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 11 20, 12:42)
aš tiesiai į lėkštę dedu.
Taip ir galvojau


Siūlau morkų sriubą.
reikia keleto morkų ,
pora apelinų,
pora stiklinių vištienos sultinio,
saujelės migdolų,3šaukštai sviesto,
druskos,pipirų, keli šaukšteliai grietinėlės plaktos.
Morkas nuvalyti sutarkuoti stambia trintuve,paskui apkepti svieste.
Apkeptas morkas suberti į puodą su vištienos sultiniu,pavirti.
Tuomet supilti apelsinu {abiejų}sultis ,virimo procesas turi vykti ant silpnos ugnies.
Pasūdyti virti25min.
Mortk7 sriuba sutrinti elektriniu plakikliu,supulkite grietinėle.
Tiekiant apibarstykite kapotais migdolais,galima padardinti grietinėle.
Valgyti su skrudinta balta duona.
Skanaus

reikia keleto morkų ,
pora apelinų,
pora stiklinių vištienos sultinio,
saujelės migdolų,3šaukštai sviesto,
druskos,pipirų, keli šaukšteliai grietinėlės plaktos.
Morkas nuvalyti sutarkuoti stambia trintuve,paskui apkepti svieste.
Apkeptas morkas suberti į puodą su vištienos sultiniu,pavirti.
Tuomet supilti apelsinu {abiejų}sultis ,virimo procesas turi vykti ant silpnos ugnies.
Pasūdyti virti25min.
Mortk7 sriuba sutrinti elektriniu plakikliu,supulkite grietinėle.
Tiekiant apibarstykite kapotais migdolais,galima padardinti grietinėle.
Valgyti su skrudinta balta duona.
Skanaus

QUOTE(regna @ 2009 11 25, 14:12)
Siūlau morkų sriubą.
reikia keleto morkų ,
pora apelinų,
pora stiklinių vištienos sultinio,
saujelės migdolų,3šaukštai sviesto,
druskos,pipirų, keli šaukšteliai grietinėlės plaktos.
Morkas nuvalyti sutarkuoti stambia trintuve,paskui apkepti svieste.
Apkeptas morkas suberti į puodą su vištienos sultiniu,pavirti.
Tuomet supilti apelsinu {abiejų}sultis ,virimo procesas turi vykti ant silpnos ugnies.
Pasūdyti virti25min.
Mortk7 sriuba sutrinti elektriniu plakikliu,supulkite grietinėle.
Tiekiant apibarstykite kapotais migdolais,galima padardinti grietinėle.
Valgyti su skrudinta balta duona.
Skanaus

reikia keleto morkų ,
pora apelinų,
pora stiklinių vištienos sultinio,
saujelės migdolų,3šaukštai sviesto,
druskos,pipirų, keli šaukšteliai grietinėlės plaktos.
Morkas nuvalyti sutarkuoti stambia trintuve,paskui apkepti svieste.
Apkeptas morkas suberti į puodą su vištienos sultiniu,pavirti.
Tuomet supilti apelsinu {abiejų}sultis ,virimo procesas turi vykti ant silpnos ugnies.
Pasūdyti virti25min.
Mortk7 sriuba sutrinti elektriniu plakikliu,supulkite grietinėle.
Tiekiant apibarstykite kapotais migdolais,galima padardinti grietinėle.
Valgyti su skrudinta balta duona.
Skanaus

regna, labai domina vis pabandyti morku sriuba ir kaip tik morku didelis kiekis saldytuve uzsilikes yra



QUOTE(saldūška @ 2009 11 25, 15:11)
regna, labai domina vis pabandyti morku sriuba ir kaip tik morku didelis kiekis saldytuve uzsilikes yra
. keletas morku, tai kiek?
nes kai pridarysiu tai valgysim po to n dienu 



Saldūška

Tinka valgyti šviežią.

Noriu ir as pasidalinti savo sriubytes firmines receptuku...
Farso sriubyte :
0.5kg farso,bulves,morkas,pomidoru padazas ir vistienos kubeliai...
Farsa pakepinti,tuo metu i vandeny sudeti vistienos kubelius,i verdanti vandeny sudeti bulves,morkas ir virti kol suminkstes... O ant pacio galo farsa ir pomidoru padazo,pagal skoni jei norit astraus tada daugiau..
Skanaus..
Farso sriubyte :
0.5kg farso,bulves,morkas,pomidoru padazas ir vistienos kubeliai...
Farsa pakepinti,tuo metu i vandeny sudeti vistienos kubelius,i verdanti vandeny sudeti bulves,morkas ir virti kol suminkstes... O ant pacio galo farsa ir pomidoru padazo,pagal skoni jei norit astraus tada daugiau..
Skanaus..


QUOTE(saldūška @ 2009 11 17, 10:48)
siuo metu namuose tokia sriubyte:
virta vistos krutinele, vistienos sultinys bei baltieji kiniski grybai... lengva ir skanu..
reiktu dar zencenio, bet jo smulkinto nelabai kur radu, o gal ir blogai ieskojau
virta vistos krutinele, vistienos sultinys bei baltieji kiniski grybai... lengva ir skanu..
reiktu dar zencenio, bet jo smulkinto nelabai kur radu, o gal ir blogai ieskojau

Kaip gardinat šitą sriubytę? Aš dėjau, cukrų, druską, acto, pipirų, bet arba proporcijas blogai nutaikiau arba dar kažko reik

Papildyta:
sultinių kubelių nenaudoju
QUOTE(vaidoose @ 2009 12 01, 17:46)
Sveikos, gal kas zino, kaip pasidaryti pertrinta pievagrybiu sriuba kaip Cili picerijoje? 

Trinta grybų sriuba
1 didelė bulvė
7-10 vnt. vidutinio dydžio pievagrybių
nepilna sauja džiovintų grybų
~1,5 l sultinio
150 g grietinėlės
lauro lapas
druskos, pipirų
Džiovintus grybus išmirkyti. Smulkintą bulvę, džiovintus (mirkytus) grybus ir smulkintus pievagrybius išvirti kartu su lauro lapu. Dalį nuoviro nupilti. Daržoves su likusiu nuoviru sutrinti, dėti druskos, pipirų, pilti sultinio ir truputį nuoviro tiek, kokio tirštumo mėgstate trintą sriubą. Supilti grietinėlę ir dar kartą užvirti.