Įkraunama...
Įkraunama...

Sriubytė su jūros gėrybėmis

[quote=aguonele,2009 12 22, 11:12]
Gaivinu tema, nes be sriubos ko gero ziemos neisgyvenciau :lotuliukas
Aguonėle 4u.gif -patiko Tavo receptukas,šiandiena bandysiu lęšių sriubytę.
Ačiukas 4u.gif už receptuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Skanu:)
Atsakyti
sveiki,
gal kas zinote recepta trintos brokoliu sriubos smile.gif
Atsakyti
Brokolių 0,5 kg.
Didelis svogūnas
3 stiklinės daržovių sultinio
3 šaukštai natūralaus jogurto (esu dėjus ir grietinės)
2 šaukštai citrinos sulčių
druskos, kvapiųjų pipirų.

Susmulkinam brokolius, pakepinam smulkintą svogūną užpilam sultiniu ir verdam kol brokoliai suminkštėja. Tada sudedam jogurtą, citrinos sultis, druską, pipirus ir viską sutrinam. SKANAUS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 12 01, 15:09)
Kaip gardinat šitą sriubytę? Aš dėjau, cukrų, druską, acto, pipirų, bet arba proporcijas blogai nutaikiau arba dar kažko reik g.gif
Papildyta:
sultinių kubelių nenaudoju

O kas nesigavo? smile.gif Preska buvo? As acto daugiau pilu, o papildomai nieko- acta, beja naudoju baltojo vyno , ir pipiru nepagailiu.Nes jei nors siek tiek maziau pipiru ar acto, ji buna grynas vanduo ir be jokio skonio..Jei nemegstat astriai, tai tada zinoma,kad neskanu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 05 sausio 2010 - 10:37
QUOTE(Bubocka @ 2010 01 04, 12:10)
sveiki,
gal kas zinote recepta trintos brokoliu sriubos  smile.gif

Bubocka 4u.gif -jeigu aš,verdu trintą brokolių sriuba be mėsytės,bet{turiu mėsos natūralaus buljono}
Aš,jame išverdu turimas daržoves{tarkim morką,saliero gabaliuką,nedidelę bulvę}
Brokolius aš,apverdu atskirai,pasūdytame ,parūgstintame vandenyje},išimu
Tuomet išimu išvirtas daržoves,sudedu į trintuvę,masę išėmus supilu atgal į buljoną,kur virė daržoves.
Sudedu prieskonius,pasūdau,pakaitinu,bet,neužverdu.
Patiekdama įpilu grietinėles,arba jogurto naminio.
Skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2010 01 04, 20:22)
Brokolių 0,5 kg.
Didelis svogūnas
3 stiklinės daržovių sultinio
3 šaukštai natūralaus jogurto (esu dėjus ir grietinės)
2 šaukštai citrinos sulčių
druskos, kvapiųjų pipirų.

Susmulkinam brokolius, pakepinam smulkintą svogūną užpilam sultiniu ir verdam kol brokoliai suminkštėja. Tada sudedam jogurtą, citrinos sultis, druską, pipirus ir viską sutrinam. SKANAUS smile.gif

QUOTE(regna @ 2010 01 05, 10:01)
Bubocka 4u.gif -jeigu aš,verdu trintą brokolių sriuba be mėsytės,bet{turiu mėsos natūralaus buljono}
Aš,jame išverdu turimas daržoves{tarkim morką,saliero gabaliuką,nedidelę bulvę}
Brokolius aš,apverdu atskirai,pasūdytame ,parūgstintame vandenyje},išimu
Tuomet išimu išvirtas daržoves,sudedu į trintuvę,masę išėmus supilu atgal į buljoną,kur virė daržoves.
Sudedu prieskonius,pasūdau,pakaitinu,bet,neužverdu.
Patiekdama įpilu grietinėles,arba jogurto naminio.
Skanaus 4u.gif

good.gif aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoose @ 2009 12 01, 18:46)
Sveikos, gal kas zino, kaip pasidaryti pertrinta pievagrybiu sriuba kaip Cili picerijoje? 4u.gif

senokai buvo, tačiaučia - identiška čili pievagrybių sriubai. nepamiršti croutons ir mėlynojo pelėsio sūrio!
Atsakyti
Sveikutes, gal kas galetu patart, kaip isvirt skania siupinine? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 05, 11:36)
O kas nesigavo?  smile.gif  Preska buvo? As acto daugiau pilu, o papildomai  nieko- acta, beja naudoju baltojo vyno , ir pipiru nepagailiu.Nes jei nors siek tiek maziau pipiru ar acto, ji buna grynas vanduo ir be jokio skonio..Jei nemegstat astriai, tai tada zinoma,kad neskanu  smile.gif

Nea, neprėska schmoll.gif bet keistai saldziai actuota lotuliukas.gif nu žodžiu net nemoku papasakot biggrin.gif gal kai nežinau koks turėtų būt jos skonis tai sunku nutaikyt g.gif o dėjau man rodos visko po lygiai, kaip rašei, ant didelio puodo g.gif

Šiaip dar grybų likę, bet nesusikaupiu vėl bandyt,, gal per saldu buvo, va pažiūrėjau tai dėjau 1 krūtinę, 2 grybus, po 4 v.š. cukraus ir acto (actas obuoliu vyno berods), druskos (gal 1 a. š.) ir pipiru nepamenu kiek įdėjau ax.gif gal cukrų reik pamažint g.gif
Atsakyti
o gal kuriai gaunasi skani rūgštynių sriuba?
Atsakyti
blush2.gif o rūgštynių gali būt ir neskani? g.gif pas mus ji įtrauktą į skaniųjų sąrašą..
Atsakyti