Įkraunama...
Įkraunama...

Recaro autokėdutės

QUOTE(cuname @ 2008 04 27, 16:01)
O tai jei pirkt Lt kodel tada  britax ir romer ne??? Ar Lt nera pasirinkimo g.gif Man kazkaip is visu Recaro rimciausiai atrodo smile.gif Tai taip ir apsistosim.

Nes lietuvoje nera ju su isofix lotuliukas.gif , pirkt gali tik nera kas parduotu .
As tai rinkausi pagal visus testus ir pagal tvirtinimo sistemas , isbandziau as ju daug smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2008 04 25, 10:20)
tai tas isofix reiskia tinka visom recaro kedutem,ar kiekvienai yra atsikira ta platforma?

Tiksliai nebepamenu, bet greičiausiai skirtingos ir ne visi modeliai yra su platforma.
QUOTE(cuname @ 2008 04 25, 10:20)
Ir dar o vaikucius pradejot sodint taip kaip ir raso nuo 9kg. blush2.gif

Mes taip. Pagal amžių lyg dar buvo ir ankstoka priekiu į kelią važiuot, bet ūgis bei svoris manojo vaiko jau leido tai daryti.

QUOTE(renax @ 2008 04 27, 17:39)
as pvz pirkciau kur turi ir atramine konstrukcija , koja vadinama smile.gif

Mano recaro su "koja".
Gal būčiau rinkusis Romer arba Britax - jos paprastai aukščiau vertinamos, bet kai aš pirkau jų Lietuvoje nebuvo, dabar Romer mačiau kažkur vienoj ką tik atsidariusioj pardėj (kur kūdikiškas T-shirt'as 80 Lt kainuoja lotuliukas.gif swoon.gif )
Bet kokiu atveju, visos išvardintosios, kartu su Recaro yra laikomos ale "VIP klasės", tai ko gero, jau reikia labai smarkiai susimalt (tfu tfu tfu), kad pajust tuos saugumo testų skirtumus.
Atsakyti
www.recaro.lt

Jie atstovai. Parduos geriausiomis kainomis, geresnėmis nei parduotuvėse.
Mes Recaro kėdutę turim pačią mažiausią, tai žiemą su visais kombinezonais sunkiai tilpdavo. O šiaip, jie sportinių sėdynių gamintojai, lyderiai. Todėl vėl rinksiuos Recaro.
Atsakyti
mes turejom recaro young profit plus (0-13kg), tai viskas lyg ir butu gerai, kedute atrodo tikrai saugi, tik viena beda doh.gif , vos sulaukes 2 men i ta kedute mano sunelis jau netilpo smile.gif (su kombenzonu), o nuo 4 nelabai netilpo ir be kombenzono smile.gif
Atsakyti
Aš irgi domėjausi Recaro kėdutėm, bet deja testai tikrai nėra iš geriausiu verysad.gif , kuo labai nustebau. Vienintelė gerai įvertinta yra iki 13kg. Netgi STM kėdutė, tų pačių gamintojų įvertinta geriau.
Va testų rezultatai testai
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
ieskau savo mazajai kedutes
perskaiciau visa temyte, yra ir pliusu, ir minusiuku... taciau temyte jau metai kaip neliesta, ar tai reiskia, kad kedute tapo nebesaugi??
i kaina paziurejus, tai ji Lietuvoje tikrai brangiai kainuoja

gal turit kokiu nauju nuomoniu ar naudojate sia kedute
mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Kaip su tais saugmo testais tai neaisku. Testu nuoroje, kuria pateike Eziukai, 9-36 kategorijoje Recaro apskritai nebuvo testuotos. Sioje forumo temoje kaip pastebejau daugiausiai ir buvo kalbama apie 9-36 Kg. kedutes, kurios panasu kad yra vienos is geriausiu, kokias galima rasti Lietuvoje... smile.gif
Atsakyti
Mes ir nusipirkome recoro young sport, kol kas esame patenkinti 4u.gif atrodo tikrai patikimai.
Atsakyti
buvau issirinkusi Recaro Young Sport, bet kai pamaciau parduotuveje, tai turputi suabejojau.. g.gif tokia plati galvytes apsauga, kad atrodo vaikelis visai nieko nematys vaziuodamas.. dabar net bijau pirkti, nes skaiciau keleta atsiliepimu, kad vaikui nepatinka ta kedute, nes aplinkui nieko nemato unsure.gif
Atsakyti
Turime ir mes Recaro Young Sport ir kol kas esame patenkinti smile.gif Del galvytes apsaugeles...na taip ji truputi plati,bet uz tat daug saugesne ir as nerimavau del to,kad vaikas bus nepatenkintas ir is tiesu is pradziu taip ir buvo,bet paskui iprato ir nekilo jokiu problemu.Plati galvytes apsauga apsaugo nuo soninio smugio,o pagalvokit,jei vaikelis viska gali kuo puikiausiai stebet pro langa ir vos ne galva ji paliest apie koki sauguma galima kalbet? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linxme: 29 balandžio 2010 - 23:57
gal kas gali parasyti kokiu nors atsiliepimu apie RECARO YOUNG EXPERT kedutes?
Kadangi vaikas yra ne is mazuju (7 men o sveria 12kg) tai praktiskai visos kedutes kurias teko matuotis buvo jau dabar praktiskai siauros, o ka kalbeti kai ateis ziema ar vaikas paaugs
doh.gif doh.gif

Siuo metu renkames tarp Recaro young expert kedutes ir maxi cosi sps. Kadangi recaro "gyvai" neteko ciupineti, tai buciau labai dekinga uz jusu nuomone.
Atsakyti
Norėjau užvesti temos apie Recaro kėdutės, bet radau..tik gaila, kad niekas nesidalina savo patirtimi ir toliau!
Ar tikrai niekas nuo 2008m. nepirkęs nei vienos puikios Recaro kėdutės? blink.gif

Mes prieš 2 savaitės nupirkome Recaro Expert mūsų 9 mėn./8kg dukrytei.

Esam labai patenkinti kėdutė thumbup.gif Graži, medžiaga labai maloni lietimui ir lengvai valosi. Gal kiek sunkoka, tačiau paprastai prisitvirtina ir lengvai reguliuojama . Rekomenduojame kitiems 4u.gif

Įdomu dėl vasarinių užvalkalu, ar jų reikia Recaro kėdutėms, nes medžiaga tiktai oro pralaidi ir vaikas neturėtų prakaituoti. Jei kas esat naudoję, parašykite drinks_cheers.gif Ačiū!
Atsakyti