Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo)

QUOTE(Odeta-@ @ 2009 01 27, 19:54)
"Rezorcinas pasižymi antiseptinėmis savybėmis ir medicinoje paprastai naudojamas kaip odos paviršių dezinfekuojanti medžiaga."

O kam dezinfekuoti baltmę? Netikiu tokiais tepaliukais...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Juk sakiau, kad tai moteriai - grybelis. Man pačiai tokios bėdos (grybelio) nėra buvę, bet aš esu mačius savo akimis prieš kokius 10 metų pas draugės brolį. Buvo balti taškiukai, tikrai panašu į baltmę. Ir pas jos motiną buvo. Taip, kad man keista kai ateina net nebuvus pas gydytoja ir sako, kad jai baltmę padėjo išsigydyti spiritinis tepalas.
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2009 01 27, 19:17)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Juk sakiau, kad tai moteriai - grybelis. Man pačiai tokios bėdos (grybelio) nėra buvę, bet aš esu mačius savo akimis prieš kokius 10 metų pas draugės brolį. Buvo balti taškiukai, tikrai panašu į baltmę. Ir pas jos motiną buvo. Taip, kad man keista kai ateina net nebuvus pas gydytoja ir sako, kad jai baltmę padėjo išsigydyti spiritinis tepalas.

wink.gif draugė vaistininkė gal jai nedrįso pasakyt, kad grybeliu serga? Arba pati ir užkrėtė? doh.gif

Beje, Laisla, ir aš iš šiaulietė... t.y. mano tėvai Šiauliuose gyvena (kartais juos aplankau), galėtume kada susitikt wink.gif

Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2009 01 27, 20:17)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Juk sakiau, kad tai moteriai - grybelis. Man pačiai tokios bėdos (grybelio) nėra buvę, bet aš esu mačius savo akimis prieš kokius 10 metų pas draugės brolį. Buvo balti taškiukai, tikrai panašu į baltmę. Ir pas jos motiną buvo. Taip, kad man keista kai ateina net nebuvus pas gydytoja ir sako, kad jai baltmę padėjo išsigydyti spiritinis tepalas.

SIaubas, norejau padeti, o esu vos ne uzsipuolama biggrin.gif . nenorit - nereikia, mano noras buvo jums pasiulyti. tarp kitko tai draugei tikrai gydytoja nustate baltme ir jai padejo tas skystaliukas g.gif .
sekmes visoms biggrin.gif
Atsakyti
O aš būtinai pabandysiu. Rezorcinas, kaip ir mūsų nykstantis pigmentas melaninas, kaip ir streso hormonas adrenalinas, yra fenolinis darinys [čia chemija]. Stresas- viena pagrindinių priežasčių, dėl ko prasideda vitiligo. Čia aš matau ryšį tarp tų dalykų, ir visai gali būti, kad tie vaistukai gali padėti.Kerynea, ačiū už receptą. O kad spiritinis, tai kas čia keisto - melageninas, senas ir veiksmingas vaistas vitiligo dėmėms naikinti, yra spiritinė placentos ištrauka.
Atsakyti
visai forumas numire. Nejaugi jau visos vilti prarado?
Atsakyti
QUOTE(Odeta-@ @ 2009 01 27, 20:42)
Beje, Laisla, ir aš iš šiaulietė... t.y. mano tėvai Šiauliuose gyvena (kartais juos aplankau), galėtume kada susitikt wink.gif

Būtu įdomu, ypač jei man padės PUVA terapija bigsmile.gif Pasirodyčiau kaip ir kas. Dabar pradėjau eiti, jau tris kartus buvau. Nuo ketvirto pradėsiu teptis vitix. Tiksliau jau pradėjau. Ir jis man labai smirda kažkokia žuvim blink.gif Bet greit išnyksta kvapas. smile.gif
Atsakyti
angliskai skaitantiems

http://vitiligo-cure.blogspot.com/
galima aptikti labai idomiu isvadu ir atradimu blog'o autoriaus, bet tyngiu dabar cia vertejauti.

dar aptikau toki idomu dalyka cituoju:
" ...yra vienas reiškinys, dėl kurio mokslinis pasaulis nesutaria. Tai yra klausimas, kaip (ar) stresas veikia plaukų pigmentaciją? Kas aplamai yra stresas ir kaip iš smegenų jis veikia odoje esančius procesus, kurie įtakotų plauko spalvą? Vienas dalykas ar kaip nors stresas veikia melanocitų pajėgumą sintetinti melaniną? (Tokiu atveju naujai augdamas plaukas bus vis mažesnės pigmentacijos.) Ir dar fantastiškesnis klausimas, ar stresas gali paveikti jau užaugusį plauką?

Streso hormonas kortizolis (angl. cortisol) gali prisijungti prie melanocitų. Tada šios ląstelės tampa arba mažiau gyvybingos (gali žūti) ir dėl to sutrinka melanino gamyba. "

nelabai risliai bet butu idomu daugiau suzinoti ka tas kortizolis gali rolleyes.gif

citata istraukiau is smile.gif http://www_olimpiados_lt/component/option,com_joomlaboard/Itemid,26/func,view/catid,30/id,13327/
Atsakyti
QUOTE(proskyna @ 2009 02 16, 02:03)
angliskai skaitantiems

http://vitiligo-cure.blogspot.com/
galima aptikti labai idomiu isvadu ir atradimu blog'o autoriaus, bet tyngiu dabar cia vertejauti.

dar aptikau toki idomu dalyka cituoju:
" ...yra vienas reiškinys, dėl kurio mokslinis pasaulis nesutaria. Tai yra klausimas, kaip (ar) stresas veikia plaukų pigmentaciją? Kas aplamai yra stresas ir kaip iš smegenų jis veikia odoje esančius procesus, kurie įtakotų plauko spalvą? Vienas dalykas ar kaip nors stresas veikia melanocitų pajėgumą sintetinti melaniną? (Tokiu atveju naujai augdamas plaukas bus vis mažesnės pigmentacijos.) Ir dar fantastiškesnis klausimas, ar stresas gali paveikti jau užaugusį plauką?

Streso hormonas kortizolis (angl. cortisol) gali prisijungti prie melanocitų. Tada šios ląstelės tampa arba mažiau gyvybingos (gali žūti) ir dėl to sutrinka melanino gamyba. "

nelabai risliai bet butu idomu daugiau suzinoti ka tas kortizolis gali  rolleyes.gif

citata istraukiau is  smile.gif  http://www_olimpiados_lt/component/option,com_joomlaboard/Itemid,26/func,view/catid,30/id,13327/

Kad stresas, įtampa nerimas-mūsų priešai, o baltmės draugai, tai jau tikrai. Kitų konkrečių sutrikimų, kaip ir nenustatyta.
Atsakyti
http://vitiligo-cure.blogspot.com/ na jo idomiu dalyku prirasyta, bet taip ir iki galo nesupratau kaip jis issigyde.
Atsakyti
Sorry uz pastebejima, bet man tas puslapis nelabai rimtai atrodo. Jokios normalios informacijos, vien tik kazkokiu straipsniu nuotrupos ir reklama. Nieko nuostabos, kad nieko suprasti neimanoma. O dar tos nuotraukos......
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2009 02 15, 21:32)
Būtu įdomu, ypač jei man padės PUVA terapija  bigsmile.gif Pasirodyčiau kaip ir kas. Dabar pradėjau eiti, jau tris kartus buvau. Nuo ketvirto pradėsiu teptis vitix. Tiksliau jau pradėjau. Ir jis man labai smirda kažkokia žuvim  blink.gif Bet greit išnyksta kvapas. smile.gif

Tai laukiu gerų rezultatų wink.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes mirksiukas.gif As vis dar tepliojuosi VITASKINU, bet ko kas pastebimo rezultato nematau, bet tikiuosi, kad jis bus ax.gif
Nezinau, kaip jus paziuresit i tai, bet mano drauge man nupirko žurnaliuka "Mociutes zoleles" ir jame daug patarimu, kaip zolemis gydyti vitiligo.
Parašau ten rastus receptukus ir patarimus, gal kas susidomesit.
1. Ramunėlės, šalavijo, jonažoles, raudonėlio, dilgėlės, medetkos, lakišiaus - visų po 20g sumaišyti, vieną valgomą šaukštą užplikyti stikline verdančio vandens, palikti vlamdai pritraukimui, perkošti ir gerti po 1/3 stiklinės tris kartus dienoje, 2 mėnesius (šita aš bandau) 4u.gif
2. Tepti odą sunokusio meliono minkštimu.
3. Tepti dėmes anyžiniu aliejumi, po to suteptas vietas švitinti kvarco lempa ar degintis saulėje.
4. Tepti dėmes smulkinto rabarbaro šaknimis, sumaišytomis su actu.
5.Išvirta ožiažolės šaknų košele tepti dėmes 2 kartus dienoje, 2-3 mėnesius, patartina pasitepus buti saulėje.
6. Jonažolės ir šalavijo po20g; raudonėlio, medetkų, ramunėlių, gysločio po 10g; dilgėlės 15g sumaišyti. Užplikyti stikline verdančio vandens, traukinti 1 val. Gerti po 1/3-1/2 stiklinės 3 kartus dienoje prieš valgį.
7. Figmedžo lapų sultimis tepti dėmes, gerti nuovirą.
8. Pastarnoko sėklų nuovirą gerti 2-3 kartus dienoje.
9. Maudytis spygliuočių - valerijono voniose, 15 kartų kursu kas antrą dieną.
10. VAikams ir paaugliams gydant vitiligo daryti mikroklizmas su bitkrėslės ir kiečio nuoviru, po 30 ml.Gygymo kursas 15 procedūrų, kas natrą dieną vakarais.
Na va kad nurašiau, sėkmės jei kas bandysit mirksiukas.gif

Atsakyti