Pagaliau jus suradau

Nebeatsiminiau kuriame forume zadejau receptus padiktuoti

Dar galvojau, jei rupes gal per asmenini paklibinsit, priminsit.
Taigi, kaip ir sakiau buvau pas dermatologe Birzuose (jei kam reiks turiu tel.) Ar tai baltme, nustatinejo apsviesdama spec. lempa. Tos demes sviete baltai baltai. Israse gerti Ferro-Folgamma kapsules(pakely 100vnt) 1kaps.viena kart dienoj ir baltas demes teptis tepaliuku Cutivate 0.05% du kartus dienoj. Demes bent pusvalandi dienoje turi gauti saules. Taip pat naudoti kremus be rugsties, man liepe nusipirkti rankom ir veidui DuoSkin kremus(kai pasibaige Panevezio vaistinese buvo problema gauti).
Mano baltme nebuvo isisenejusi. Ji ypatingai islindo pernai sausi kai grizau is Italijos kalnu idegusi. Gydymosi laikotarpiu abejojau ar uzteks pagijimui tu triju zadetu menesiu. Kasdien bunan sauleje tos demes idegdavo, pasidarydavo vysniavos, po to nupleiskanodavo ir vel viskas is pradziu. Tuo tepaliuku tepliodavaus dazniau nei du kartai, nes apie lupas pastoviai nusivalgydavo.
Siuo metu jauciuosi pagijusi, demiu nebera. Gydytoja dar liepe atvaziuoti po tu triju men.,bet as sveikuole nebevaziavau

Nors siaip idomu su ta lempa pasvietus, gal dar kur zenklai liko
Mano mamyte nuo jos problemu taip pat pagyde, ko daugeli metu negalejo padaryti Klaipedos ir Taurages daktarai