Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo)

QUOTE(beata_abc @ 2008 04 04, 08:54)
Ar yra normaliu dermatologu lietuvoje??? Savo kelyje nesutikau nei vieno, o gaila.

g.gif Tai aš paklausiau gal kas žinot gerą gydytoją tos srities, nes pas mūsų gyd eiti doh.gif jai visada ir viskas mano vaikystės metais būdavo nuo kiaušinių lotuliukas.gif , o dabar nuo koncervantų doh.gif .
O kai nuėjau dėl Baltmės pradėjo nesamaones siūlyt, sako tai gal pabandykit arbatmedžio aliejum tepti doh.gif , taip kilo noras leptelėti, o gal su š................ pabandyt tept, nors splva panaši blink.gif . Todėl ir nebekyla rankos ieškoti gydymo, nes pas tris buvau ir nė vienas nieko nepasiūlė, o vitix pasiūlė ginekologė pabandyti ax.gif Tai dabar vėl teplioju, žaidžiu, kad pačiai būtų ramiau tipo kažką darau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2008 04 04, 10:05)
g.gif Tai aš paklausiau gal kas žinot gerą gydytoją tos srities, nes pas mūsų gyd eiti  doh.gif  jai visada ir viskas mano vaikystės metais būdavo nuo kiaušinių  lotuliukas.gif , o dabar nuo koncervantų  doh.gif .
O kai nuėjau dėl Baltmės pradėjo nesamaones siūlyt, sako tai gal pabandykit arbatmedžio aliejum tepti  doh.gif , taip kilo noras leptelėti, o gal su š................ pabandyt tept, nors splva panaši  blink.gif . Todėl ir nebekyla rankos ieškoti gydymo, nes pas tris buvau ir nė vienas nieko nepasiūlė, o vitix pasiūlė ginekologė pabandyti  ax.gif Tai dabar vėl teplioju, žaidžiu, kad pačiai būtų ramiau tipo kažką darau. smile.gif

Nu jo.... atgijo mūsų temelė, bet viltis ar atgijo tai nežinau.... Džiugu girdėt, kad padeda tie vaistukai. Be abejo lauksim tolimesnių rezultatų, gal dar kuri išbandys tuos tepalus, pas ką mažiau dėmelių-gal ir verta pabandyt. doh.gif doh.gif
O dėl daktarų gerų, tai aš jau forume irgi klausiau, gal kas žinot Kaune gerą dermatologą, noriu dėl Baltmės profesionalo tikro konsultacijos, nes atrodo mazgis paveldejo ta problemą.Pati bandysiu Vitixu jį tepliot, kol kas matau vieną mažą dėmiukę ant kaklo, apie save tyliu- visur vien žemėlapiai.
Bet merginos- metu sau išsšūkį-važiuoju balandžio vidury į Turkiją, nežinau, kiek aš ten išsirengsiu, bet vis tiek važiuoju. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tsima: 04 balandžio 2008 - 11:23
Na ir as prisijungsiu prie temos,nes irgi turiu ta pacia beda apie 5metus verysad.gif Demeles po visa kuna jau issiplete bet aciu dievui dar ne tokios gigantiskos kaip maciau internete kaikuriuose nuotraukuose. Kad tai vitiligo suzinojau kazkur pries 2 metus kai pradejau nerimauti kad mano "paslaptingos" demeles vis pleciasi ir pleciasi....buvau pas kelis deramtologus pavyko rasti viena kuris galejo padeti taip pradejau vazineti i dermatovenerologijos centra prie santariskiu (gyvenu vilniuje) i puva seansus dar israse man kremuka toki elidel berods vadinosi,tai tepliojau demeles kiekviena diena dar geriau vitaminus b12 ir folio rugsti kazkur po pusantro menesio pastebejau rudus taskelius bet ne ant visu demeliu tada reikejo nutraukti gydyma ir gryzti po keliu menesiu bet as taip ir negryzau nezinau kodel buvo daug rupesciu galvojau kad gal praeis jau ir pan. bet po kurio laiko demeles atsirado naujuose vietose tada vel sunerimau paskaiciau apie vitix krema tai nusipirkau ji ir dar vitix tabletes tik neseniai pradejau vartoti tai ziuresiu kaip poveikis nes ir dermatologe pas kuria neseniai buvau ji rekomendavo tepuosi kiekviena diena ir i soliariuma 2 kartus per savaite po kelias min einu ( kol sulauksiu vasaros saules) nes kiek zinau tas kremas veikia su ultravioletiniaias spinduliais dar geriu beta karotena na cia seip odytei artejant vasaros sezonui ir labai tikiuosi galima sakyti TIKIU kad tos demeles bent sumazes ir nesiples o mazos visai isnyks.....p.s tie rudi taskeliai po ano gydymo liko smile.gif tai turiu vilties kad ir dabar ju atsiras tik zymiai daugiau. Beje niekada nesistengaiu slept tu demeliu vasara nesioju trumpas sukneles sortukus ir i papludimi einu ir visada apsaugines priemones nuo saules naudoju manau kad nereikia praleist tokiu progu kol turi grazia figura ir jauna oda (nors ir nuseta demelem) o ka pasakys zmones? manau reikia ismokti parodyti savo privalumus taip, kad tavo trukumai taptu tiesiog nereiksmingi as to ismokau ir tai tikrai veikia nes per visus tos metus aplink visada sukosi priesingos lyties atstovai ir dabar salia mylintis vaikinas.... na sekmes ir vilties visiems o dabartinio gydymo rezultatais butinai pasidalinsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mari21: 05 balandžio 2008 - 21:30
Butinai pasidalink 4u.gif Tfu tfu tfu, bet man tos demes neplinta... Niekas nezino, yra tikimybe, kad bet kada gali ju padaugeti? Man jos islindo viena karta ir viskas, paskui netgi sumazejo ar tapo ne tokios ryskios...
Atsakyti
Na man kaikurios demeles padidejo o laikui begant atsirasdavo vis naujuose vietose man tai ir kelia didziausia nerima,na bet nezinau gal kaikuriems neplinta jos nzn nuo kuo cia priklauso as vienu metu isgyvenau dideli stresa gal tai ir paveike man atrodo cia jau nuo kiekvieno organizmo priklauso na bet tikimybe kad demeliu laikui begant padauges tikrai yra nes vitiligas linkes plestis verysad.gif as del to ir stengiuosi sveikiau gyvent praktiskai nevartoju alkoholio nerukau valgau sveikesni maista vartoju vitaminus ir tp nes gal visa tai irgi turi itakos.....na vienu zodziu pradejau labiau rupintis savimi ziuresim kaip bus ateity
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mari21: 06 balandžio 2008 - 10:19
QUOTE(tsima @ 2008 04 04, 12:20)
Bet merginos- metu sau išsšūkį-važiuoju balandžio vidury į Turkiją, nežinau, kiek aš ten išsirengsiu, bet vis tiek važiuoju. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Šaunuolė thumbup.gif renkis drąsiai tik kremo su stipria apsauga nepamiršk, kad nenusviltum mirksiukas.gif , važiavom praėjusiais metais šiemet gegužės pabaigoj irgi varom visa šeimyna ir nusišvilpt man į tas dėmes blush2.gif , tik daugiau kremo nuo saulės pasipirksiu praėjusiais metasi pamažinom, o ten kaina blink.gif tiek pat doleriais kiek pas mus litais doh.gif

Tepu aš tą Vitix ir tabletes geriu, ant veido lygtai mažiau šviečia , bet jaučiu kol saulės dar daug nebuvo, o po saulės vėl būsiu kaip su baltais akiniais verysad.gif lotuliukas.gif

Mažiukui irgi yra viena dėmelė, bet ji nuo gimimo ir mb tokią pat turi tai viliuosi, kad čia ne baltmė unsure.gif
Atsakyti
Cia buvo mineti vaistai Protopic ir Elidel... Paieskojau internete ir radau, kad jie didina vezio atsiradimo rizika.... Straipsnis cia http://www.vvkt.lt/i....php?3631591174.

Todel tikrai nesiulau cia atsiradusiom entuziaztem jo pirkti be gydytojo zinios...
Atsakyti
QUOTE(Lapkritine @ 2008 04 06, 12:15)
Cia buvo mineti vaistai Protopic ir Elidel... Paieskojau internete ir radau, kad jie didina vezio atsiradimo rizika.... Straipsnis cia http://www.vvkt.lt/i....php?3631591174.

Todel tikrai nesiulau cia atsiradusiom entuziaztem  jo pirkti be gydytojo zinios...

blink.gif nu jau ne ačiū už tokią galimybę schmoll.gif

Kaip laikotės kai saulutė išlindo ?
Man ant veido kolkas neryškėja , o kieme ištisom dienom, tai gal nors veide pasidavė baltmė thumbup.gif
Atsakyti
Tai vis tiek isryskes, kai idegs sveiki odos plotai... Ar manote, kad jums vaistai padeda? ax.gif
Atsakyti
Egliukas_uk, parašyk kaip sekasi gydytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritine @ 2008 04 24, 17:53)
Tai vis tiek isryskes, kai idegs sveiki odos plotai... Ar manote, kad jums vaistai padeda? ax.gif

drinks_cheers.gif kad kažkiek išryškės, bet veide matosi vaistų poveikis thumbup.gif jau dabar įdegęs veidas , nes rankų ir kitur kur netepi tai ir dabar jau matosi verysad.gif Bet vistiek myliu pavasarį, vasarą ir saulytę wub.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O tiesa sakant man toptelejo mintis, ar negali but tos demes nuo Cernobylio sprogimo? g.gif nes man teko paragaut biski radiacijos.
Atsakyti