Saunu, kad vel sugrizome prie temos
sveikos mergaites
palikau savaji,nors turejau tris vaikus ir vis dar ji mylejau ir turbut tebemyliu....
sunkus laikotarpis buvo.ar pasakot toliau?

QUOTE(vasara00 @ 2008 10 27, 16:26)
sveikos mergaites
palikau savaji,nors turejau tris vaikus ir vis dar ji mylejau ir turbut tebemyliu....
sunkus laikotarpis buvo.ar pasakot toliau?

Papasakok, nes kiekvienos musu istorija yra ypatinga ir pamokanti

nezinau,ar cia yra ko mokytis...
jei trumpai--gyvenom 18 metu,buvom viens kitam pirma meile,susilaukem triju vaiku.buvo visko ir geresnio ir blogesnio,bet paskutinius kelis metus jutau kad netenku kantrybes ne tik del isgerinejimo,bet del nepagarbos,abejingumo ir dar daug ko.pavargau buti vienisa,kai salia yra zmogus.be to,jutau kad as noriu eiti pirmyn,o jis traukia atgal.visiem buvo didelis sokas kad padaviau skyrybom,pardaviau nama,isejau i lusna su trim vaikais,bet...neuzmirsiu jausmo,kai isejau is teismo,atrode kad ne einu o skrendu,nusipirkau sau tulpiu ir pamaciau kad sviecia saule,atrodo kad tiek metu ji buvo uzgesusi....skyrybos buvo skaudzios,per tris metus perejau visa jausmu kaleidoskopa,bet niekada nesigailejau,nors sedziu skolose,bet esu laisva...
tai cia trumpai

mediniui noriu pasakyti, kad jis labai teisingai pasirinko savo slapyvardi.TIKRAI MEDINIS
Kazkaip per daug jis sau leidzia izeidineti moteris

Kazkaip per daug jis sau leidzia izeidineti moteris

tai jauciu ta nika ir pasirinko, kad galetu pateisinti.
Vasara00, net nezinau ka pasakyt.... Bet bet kokiu atveju linkiu, kad saule visada tau sviestu akyse!
Vasara00, net nezinau ka pasakyt.... Bet bet kokiu atveju linkiu, kad saule visada tau sviestu akyse!
QUOTE(vauga @ 2008 10 28, 22:57)
tai jauciu ta nika ir pasirinko, kad galetu pateisinti.
mano saule-mano mazoji...

maniskis irgi prase ne karta - mama, iseikim is tecio namu...
Nepaisant to, dabar jis viska pamirses, ir be galo dziaugiasi, kai tetis aplanko...
Nepaisant to, dabar jis viska pamirses, ir be galo dziaugiasi, kai tetis aplanko...
mano vaikus irgi aplanko,ir as tai skatinu,issiskyrem civilizuotai,net teiseja stebejosi,visa laika bendravom ir po to,dabar kai turi kita moteri,bendravimas liko tik dalykinis.o su vaikais vistiek kalbos neranda,nors matau kaip jiems truksta tevo,vyrisko bendravimo,bet jo niekada doro ir nebuvo....stengiausi atstoti abu,nors tai vargu ar imanoma,esu laiminga kad geri vaikai uzaugo,dideliu paslapciu vienas nuo kito neturim,megstam durniuot,tik mazoji bus islepinta