Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl palikot antrą pusę?

Saunu, kad vel sugrizome prie temos
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif palikau savaji,nors turejau tris vaikus ir vis dar ji mylejau ir turbut tebemyliu.... blush2.gif sunkus laikotarpis buvo.ar pasakot toliau? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara00 @ 2008 10 27, 16:26)
sveikos mergaites smile.gif palikau savaji,nors turejau tris vaikus ir vis dar ji mylejau ir turbut tebemyliu.... blush2.gif sunkus laikotarpis buvo.ar pasakot toliau? g.gif  smile.gif

Papasakok, nes kiekvienos musu istorija yra ypatinga ir pamokanti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
nezinau,ar cia yra ko mokytis... smile.gif jei trumpai--gyvenom 18 metu,buvom viens kitam pirma meile,susilaukem triju vaiku.buvo visko ir geresnio ir blogesnio,bet paskutinius kelis metus jutau kad netenku kantrybes ne tik del isgerinejimo,bet del nepagarbos,abejingumo ir dar daug ko.pavargau buti vienisa,kai salia yra zmogus.be to,jutau kad as noriu eiti pirmyn,o jis traukia atgal.visiem buvo didelis sokas kad padaviau skyrybom,pardaviau nama,isejau i lusna su trim vaikais,bet...neuzmirsiu jausmo,kai isejau is teismo,atrode kad ne einu o skrendu,nusipirkau sau tulpiu ir pamaciau kad sviecia saule,atrodo kad tiek metu ji buvo uzgesusi....skyrybos buvo skaudzios,per tris metus perejau visa jausmu kaleidoskopa,bet niekada nesigailejau,nors sedziu skolose,bet esu laisva... smile.gif tai cia trumpai g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
mediniui noriu pasakyti, kad jis labai teisingai pasirinko savo slapyvardi.TIKRAI MEDINIS g.gif
Kazkaip per daug jis sau leidzia izeidineti moteris schmoll.gif
Atsakyti
tai jauciu ta nika ir pasirinko, kad galetu pateisinti.
Vasara00, net nezinau ka pasakyt.... Bet bet kokiu atveju linkiu, kad saule visada tau sviestu akyse!
Atsakyti
QUOTE(vasara00 @ 2008 10 27, 17:08)
pavargau buti vienisa,kai salia yra zmogus.be to,jutau kad as noriu eiti pirmyn,o jis traukia atgal.

Pažįstamas jausmas, turbūt ne man vienai.

Tu myli praeitį, o jo tikrai ne, nes kažin ar galima mylėti tokį žmogų kuriuo tavo buvęs patapo rolleyes.gif

Sveikinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai gražiai, vasara00, parašei 4u.gif Pažįstama situacija ir man.. Smagu, kad sugebėjai išeiti iš to užburto rato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 29 spalio 2008 - 12:20
QUOTE(vauga @ 2008 10 28, 22:57)
tai jauciu ta nika ir pasirinko, kad galetu pateisinti.
Vasara00, net nezinau ka pasakyt.... Bet bet kokiu atveju linkiu, kad saule visada tau sviestu akyse!

mano saule-mano mazoji... smile.gif vaikams irgi buvo sunku ,kai skyremes,bet sunku buvo ir su tevu kurio neina gerbt,jaunelis buvo 14,kai gime mazoji,tai jis jai ir buvo tevas,jis ja uzaugino,todel nejutau paauglystes ir dabar yra atsakingesnis uz vyresneli.paskutinis lasas apsisprendimui,buvo vaiko klausimas-''mama,kada tu skirsies''...
Atsakyti
maniskis irgi prase ne karta - mama, iseikim is tecio namu...

Nepaisant to, dabar jis viska pamirses, ir be galo dziaugiasi, kai tetis aplanko...
Atsakyti
mano vaikus irgi aplanko,ir as tai skatinu,issiskyrem civilizuotai,net teiseja stebejosi,visa laika bendravom ir po to,dabar kai turi kita moteri,bendravimas liko tik dalykinis.o su vaikais vistiek kalbos neranda,nors matau kaip jiems truksta tevo,vyrisko bendravimo,bet jo niekada doro ir nebuvo....stengiausi atstoti abu,nors tai vargu ar imanoma,esu laiminga kad geri vaikai uzaugo,dideliu paslapciu vienas nuo kito neturim,megstam durniuot,tik mazoji bus islepinta smile.gif
Atsakyti
..Kažkur čia vis priklysta toks Medinis, kuris Vėlinių proga vis linkėjimus savo žmonai perduoda. Ar turim suprast, kad savąją jis jau Anapus nuvarė? doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti