nors as dabar jau VEL istekejus ir gyvenu pakankamai gerai,bet pries 10 metu buvo kosmaras o ne gyvenimas

su pirmu vyru pragyvenom gal 3metus..
gyvenimas nuo pat pirmos dienos su juo buvo ne rozem klotas,bet atrode kad labai jy tada "mylejau"...
kadangi ex nedave pinigeliu seimai o tik pragerdavo visa atlyginima,sugalvojau prisiteisti alimentus is jo,dar tada buvom vede,tai nuo tos minutes gyvenimas dar pablogejo...
visa pragyventa su juo laika,buvau K....VA ir visokia kitokia...vaikely vadindavo"sudziau,smirdziau,bezdziau"...cia pagal jy grazus vaiko pasnekinimas

mustis buvo primokine draugai,kad neduotu y veida,kad melyniu neliktu tokiu su kuriom as galeciau kreiptis y policija...duodavo per ausi-veida delnu arba y krutine su kumsciu...likdavo melynes...bet galvodavau kaip as irodysiu kad jis sumuse,gal as parkritau ar pan...
per visas mustynes jei budavo salia vaikas,nukentedavo ir jis...
gal jei ne as ir dabar butume gyvene kartu,bet neistveriau ir padaviau pareiskimus skyrybom...verke per skyrybu procesa jisai...o as buvau tvirta ir iskelta galva...
nes jauciau kad pamazu ateinu y prota ir kad savo gyvenima susitvarkyt turiu pati...
mamytes jei turit tokius vyrus,nesvajokit kad jie pasikeis...to tikrai nebus...
maniskis keliais sliauzdavo su pazadais kad pasikeis bet taip ir nepasikeite...
iki sios dienos eina per kaima ir "loja":"tai k...vai alimentu nemokesiu"nors kaip pradejom draugaut man buvo 15 metu,ir jis puikiai zinojo kad as dar nekaltute margaite...gaila,bet nuo kvailumo vaistu nera

tokie vyrai nevertina nei musu nei vaikuciu,jiems nera nieko brangaus ir svento...
zinau kad sunku zengti ta zingsny link skyrybu,bet ateina tas laikas kai nebegali daugiau kenteti ir dar ziureti kaip nuo to kencia vaikai...
sekmes jums ir stiprybes zengiant sita zingsny!!!
p.s.atsiprasau kad neparasiau trumpai kas ka paliko