QUOTE(Giedrutė @ 2006 06 23, 14:29)
Laba!
Tikiuosi, nepasikartosiu, nes ne visus pasisakymus perskaičiau
Bet norėčiau patarimų...
Girdėjau, kad vaikiuką pradėti sodinti ant puodo reikia, kai jis tik pradeda sėdėti... Kaip pastebėjau, dauguma forume pasisakiusių mamyčių savo vaikiukus sodina nuo 6 mėn... mūsiškiui jau tuoj tuoj 6 mėn., bet nepanašu, kad jis greit ims sėdėti

(prilaikomas, jis vis linksta į priekį, tiksliau, lenkiasi pasiimti savo kojyčių

kiek žinau, taip laikyti negalima, nes nėra tiesi nugarytė ) hm... tai kaip čia dabar: mėginti pratinti prie puodo ar nėra prasmės (na bent jau didelės naudos), kol neišmoks sėdėti?..
Ir... kai pradedi pratini prie puodo, kaip dažnai reikia vaikiuką "pakviesti pasisėdėti"?
pratink ant puodo tuomet kai pats gerai sėdės,aš pradėjau sodint nuo 9mėn.nes sūnelis šiek tiek vėlavo viską daryti,pasodindavau ir rodydavau visokius žaislus kad tik išsėdėtų o vėliau po truputį jam patiko

tik ne iš karto tuos reikalus padaro, čia reikia kantrybės

dabar jau beveik 11mėm. bet pats dar nesiprašo,bet kelis kartus per dieną padaro į puodą
Aš gyvenu taip, tarsi tai mano paskutinė diena.Kokios mintys, norai, poelgiai iškyla žinant tą graudžią tiesą...Džiaugiuosi saulėtekiu,gamta,žmonėmis ir net tais kurie suteikė skausmo,skausmo aš nebijau...bijau to ką aš paliksiu išeidama iš šio vis dėl to gražaus pasaulio...