QUOTE(Linutas @ 2011 07 02, 14:43)
Cia ne i tema, bet man gyd jau beveik nedave sansu, kad lelius apsisuks, neva jau sedejo gan zemai, be to pirmakarte ir gimada spazmuojanti

Buvau net puolus i panika, labai pergyvenau, bet va eme leliosius ir persigalvojo, kad galva zemyn jam patogiau
Gydytoja pradzioj neeme tyrimo del streptokoko, nes nemate prasmes ji atlikti - juk vis tiek cezaris
Taip, pats leliuko gimimas cezario pagalba tai vienas ,,malonumas", bet niekas neatsako man i klausima kaip su pienuku, kai gaunama nuskausminamuju po operacijos ir + antibiotiku
be reikalo gasdina gyd. Man dicke apsisuko i teisinga padeti tik 38sav. O dvynukai ilga laika buvo teisingose padetyse, bet a paskutine diena pries gimstant eme ir abu i skersines padetis pasisuko, taip kad niekad nezinai kaip cia bus ir kada.
Del to kas vyksta po operacijos... antibiotiku profilaktishkai bent jau pas mus neduoda, nebent tam yra priezastis. Ir jei jau duoda tai parenka tokius, kuriuos vartojant maitinti galima. Del nuskausminamuju, tai as asmenishkai kai gavau spinaline nejautra, tai tuo paciu suleido man i stubura ir morfino, jis atseit veikia 24 val. Todel daugiau nuskausminamuju man nereikejo. Man tikrai neskaudejo visai kai guledavau tai jokiu vaistu ir negeriau. Kitoms skauda labiau, buna net ir is ligonines israsant ima receptus stipriems vaistams. Tiesiog organizmai skirtingai pernesa tokius dalykus. Bet manau, kad dauguma nuskausminamuju netrukdo maitinti visgi.
Papildyta:
QUOTE(SoJa @ 2011 07 02, 17:45)
Be to kaip suprantu Tu dar nepagimdei, o jau taip viska i ateiti planuoji. Zinau as nemazai zindymo entuziasciu, kurioms tas entuziazmas labai greitai isgaravo, kai Leliai nukramte ir nukandziojo spenelius, kai krutines guzavosi, mastitai puole, be to is buteliuko sugerti leliui misinuka paprasta,o is (.) traukti sunku, tai misinuka sugeria Lelius ir miega sau visa nakti, o is (.) pasisotina tam kartui ir po pusvalandzio vel duok ir taip visa para

Todel negalvok Tu taip toli, juk po gimdymo gali ir siaip kokios ligos uzpulti ir reikes nutraukti maitinima, kad paciai pagyti, todel sakyciau, kad ta vienkartine doze po cezario tikrai ne mirtina ir jei jau butu kenksminga tai gydytojai neleistu is karto Leliaus maitinti.
gerai, kad domisi nepagimdzius, kas cia blogo, kam gasdinti zmogu ir pasakoti visokias nepasisekusias istorijas? Jei nores maitinti tai maiting ir su nugrauztais (.), nes tai labai laikina ir buna turbut visoms, nes speneliai tiesiog nepriprate prie to is pradziu buna.
Del miegojimo nakti tai kaip maitini cia visai ne joks rodiklis... Mano abi dukros pilnai krutim maitinamos abi nuo 5sav amziaus pradejo ismiegoti visa nakti. 10-12 valandu be valgio. Sunus kelesi visa laika kas 3-4 val nuo gimimo iki dabar. Taip kad cia priklauso nuo vaiko, o ne nuo maitinimo budo.