Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužių užtrauktuko taisymas

Iskilo tokia maza-nemaza problemele - istruko uztrauktuko apacioj sutvirtinimas. Tai daba negaliu pasipuosti grazia striuke sad.gif .

Gal zinot, kur galima pataisyti (Kaune)?
Atsakyti
Ozeckienes gatvej (lygtai taip ji vadinas) einant tolyn uz IMITZ parduotuves yra tokia sagu parduotuve. Tai vat joje pataiso, persiuva uztrauktukus ir pan. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (saule @ 2004 04 06, 10:02)
Ozeckienes gatvej (lygtai taip ji vadinas) einant tolyn uz IMITZ parduotuves yra tokia sagu parduotuve. Tai vat joje pataiso, persiuva uztrauktukus ir pan. wink.gif

O kiek kainuoja?

Paciai reik uztrauktuka atsinest ar ten turi?
Atsakyti
Nezinau kiek kainuoja, bet kazkada as klausiau, tai man pasirode, kad tikrai nedaug (gal 5lt?). O uztrauktuku ir ten pirkti yra, na bet jei turi savo, zinoma prigriebk kartu wink.gif
Atsakyti
kai man, tiksliau mano vaikas sugeba per metus kokius tris užtrauktukus striukėj sulaužyti-tai kai reik nešu šilainių turguj į siuvyklą-ten taiso rūbus-deda savo užtrauktuką, išardo seną, įsiuva naują. Už striukę susimoki kažkur 10-12lt berods.
Atsakyti
QUOTE (Rigedora @ 2004 04 06, 10:21)
kai man, tiksliau mano vaikas sugeba per metus kokius tris užtrauktukus striukėj sulaužyti-tai kai reik nešu šilainių turguj į siuvyklą-ten taiso rūbus-deda savo užtrauktuką, išardo seną, įsiuva naują. Už striukę susimoki kažkur 10-12lt berods.

Kurioj budelej (ir pusej)?

O gal zinot kur arciau manes, t.y. Dainavoj taiso?
Atsakyti
QUOTE (Rigedora @ 2004 04 06, 10:21)
kai man, tiksliau mano vaikas sugeba per metus kokius tris užtrauktukus striukėj sulaužyt...

Nors as jau "didele", bet ir irgi sugebu sugadinti uztrauktukus - visoms striukems biggrin.gif blink.gif . Nu nesilaiko jie pas mane striukej, nors tu ka!!!! Teks pirktis su sagom rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Viksreli, kaimyne !!!! ko manes neklausi ? wink.gif
Tai va- informuoju rolleyes.gif Prie REDOS parduotuves nusipirk uztrauktuka- ten tokia mazyte parduotuvyte salia Redos arba uztrauktuku yra ir Redos 2-ame aukste...ir viska nunesk i prie kovo 11-osios turgaus esanti dvieju aukstu nama,kuriame maciau uzrsa siuvykla ( tas namas prie pat g-ves,toj pacioj pusej kaip ir turgus, pirmam aukste yra baldai ir dar kazkas)...mieste t.y. laisves al. uztrauktuku idejimas kainuoja 15 Lt...daugoka g.gif , taip kad manau cia nusipirkus tik isiuvimas kainuotu pigiau....gal ten susitiksim,nes pati kelias striukes turiu paruosus siai operacijai smile.gif
Atsakyti
Pusk, zinau ta parduotuvyte, ten daznai siulus ir ivairias sagas perku clap.gif .

Kiek zinau ir paciam 25-cio turguje parduoda uztrauktukus toks vyras (ir pigiau pas ji). Jis ir taiso juos pats, pvz ideda iskart vietoj uztrauktuko naujo galvyte (kai buna apluzes). Bet mano atveju pareiske, kad teks keisti - is naujo persiuti sad.gif .
Atsakyti
Vikšreli, jei šilainių turguj-tai namelyje, viršuj yra užrašas siuvykla-pačoam gale beveik-toj "gatvelėj" kur aptinio trikotažo, žaislų, pigių rūbų parduotuvėlės, baldai. sekmadieniais nebedirba.
Atsakyti
Dar noreciau kaip ir pareklamuoti drabuziu siuvykla - taisykla Gedimino gatveje. Tikslaus numerio nezinau, bet jei eiant nuo Soboro tai deshineje puseje perejus Gedimino/Kestucio g. sankryza ir paejus koki shimta metru. Siuvykla ta kieme, bet rasti nera sunku - rodykle yra prie Gedimino g. Tai va ten man ir uztrauktuka pakeite greit ir nebrangiai ir odini palta persiuvo, dar sese dzinsus taise - norejo jau kaip ir "nurashyti" juos, bet ten moterishkes padare jai "stilingus" ir netgi sumokejo uz tai gal 20 Lt. Zodziu, gan nebrangu, kokybishka ir greitai. O be to ir ten dirbancios moterishkes patiko - patarti gali ir vienodai ziuri ar tu atejei su uztrauktuku ishplyshusiu ar nori palta nauja siutis. Kai kur tai "neuzsima smulkme"...
Atsakyti
Nežinau ar verta užvedinėt naują temą, todėl paklausiu čia - o kur Vilniuje taiso užtrauktukus?
Atsakyti