Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužių užtrauktuko taisymas

QUOTE(Vasara @ 2005 05 09, 14:45)
Nežinau ar verta užvedinėt naują temą, todėl paklausiu čia - o kur Vilniuje taiso užtrauktukus?

man taip pat idomu ax.gif gal kas zinot ? blush2.gif
Atsakyti
alio, vilnieciai, kur jus, ar Vilniuj uztrauktukai negenda?
Atsakyti
Aha, o kur Vilniuje deda į džinsus sagas???? Manųjų naujųjų džinsiukų saga iškrito verysad.gif Nu tas pagrindas ant kurio saga užsideda liko, ale pati sagytė nukrito.. Porą kart bandžiau ten užspausti, bet nebelaiko verysad.gif
Atsakyti
4u.gif Mamulkos,
Pasidalinkit patirtim ir žiniom wub.gif tai kurgi Vilniuje taiso užtrauktukus g.gif
Mums kombinzone vienas sugedo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2005 11 28, 23:02)
alio, vilnieciai, kur jus, ar Vilniuj uztrauktukai negenda?

Labukas, vakar nunešiau vaikučio kambinzone įsiūti užtrauktuką, bet ilgesnį nei reikia ir ne tokiu užsegimu doh.gif tai toje siuvykloje sakė viską sutvarkys ir jau šiandien galiu pasiimti thumbup.gif Kaina 20 Lt. manau, kad nebrangu g.gif , nes kombinzonas šiltas, storas.
Siuvykla Fabijoniškėse priešais darželį "Gandriuką" penkiaaukščiame name. Tikslaus adreso nežinau, bet gatvė Fabijoniškių, o numeris g.gif gal 7 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightingale @ 2005 11 30, 14:50)
Aha, o kur Vilniuje deda į džinsus sagas???? Manųjų naujųjų džinsiukų saga iškrito  verysad.gif Nu tas pagrindas ant kurio saga užsideda liko, ale pati sagytė nukrito.. Porą kart bandžiau ten užspausti, bet nebelaiko  verysad.gif

Pabandyk nueiti į Vingrių gatvėje esančią taisyklą - ten ir "knopkes" deda ir mačiau džinsines sagas. O ta taisykla yra už buvusios picerijos "nugaros" (ta jau buvusi picerija yra tarp Naugarduko gatvės ir "Ikiuko" Pylimo gatvėje).
Atsakyti
Galiu nebrangiai jums pakeisti (persiūti) striukės ar kelnių užtrauktuką. Kartais būna sugedusi tik užtrauktuko galvutė. Ją pakeiti ir nereikia persiūti. Kreipkitės kam reikia pagalbos, per AZ greičiau.
Atsakyti
Manau, kad ne viena su tuo susidūrėt, kai gero daikto plastmasinio (stambiadančio, koks būna striukėse, kombinezonuose) užtrauktuko iškrenta vienas ar keli "dantys". Kai vienas - pusė bėdos, "traktoriukas" paprastai pravažiuoja net neužstrigdamas, o kai jau 2 - bėda doh.gif Pamenu, man viena mama kaunietė rašė, kad kažkur Kaune, berods prie kažkurio turgaus, tai sutvarko - bet gi nepamenu, nei kur, nei ar tikrai apie tai kalbėjom blush2.gif O užtrauktuko taip nesinori keisti verysad.gif Gal kas turit kokios informacijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonam @ 2008 03 02, 13:07)
Manau, kad ne viena su tuo susidūrėt, kai gero daikto plastmasinio (stambiadančio, koks būna striukėse, kombinezonuose) užtrauktuko iškrenta vienas ar keli "dantys". Kai vienas - pusė bėdos, "traktoriukas" paprastai pravažiuoja net neužstrigdamas, o kai jau 2 - bėda  doh.gif  Pamenu, man viena mama kaunietė rašė, kad kažkur Kaune, berods prie kažkurio turgaus, tai sutvarko - bet gi nepamenu, nei kur, nei ar tikrai apie tai kalbėjom  blush2.gif  O užtrauktuko taip nesinori keisti  verysad.gif  Gal kas turit kokios informacijos?  g.gif

Gal neaiškiai išsireiškiau? g.gif Ar neturit apie tai informacijos? g.gif
Atsakyti
Aš manau,jei ir sutaisys-tas užtrauktas vistiek jau trumpalaikis.Aš tai perku naują užtrauktą ir nešu įsiūti(jei apynaujė striukė).Jei ne-perku striukę kitą.
Atsakyti
galbut net ne uztrauktukas kaltas,kartais tereikia pakeist pati ta uztraukiama daikta(na nezinau,kaip pavadint blush2.gif )man taip patare siuvykloj,ir zinokit,striuke kaip nauja bigsmile.gif jokiu bedu biggrin.gif pabandyk,pora litu tik tekainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
manyčiau,kad užtrauktuko pakeitimas išspręsti didelį galvosūkį
Atsakyti