Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrai ir stereotipai

Aha, aš iki sutikdama savo vyrą „draugavau“ ar kaip ten pavadinti su vienu vaikinu, labai perspektyviu žentu mano mamos akimis. Žinoma, kur mamai nepatiks teisininkas, visada kostiumuotas, toks mandagus, pagal viską sprendžiant turtingas ir t.t. O kad nuo to teisininko mane į bendravimo pabaigą jau tiesiog purtydavo, tai mamai nė motais... Ir kad nuo mūsų intelektualių svarstymų man jau stogas važiavo... Ir kad jo visai neintelektualūs kabinėjimaisi tamsioj laiptinėj buvo mažų mažiausiai juokingi... Ir kad tas mandaguolis nė karto nepasisiūlė už mano arbatą, kavinėje išgertą sumokėti... (turtuolis, kuriam 3 Lt gaila...) schmoll.gif Žinoma, aš ir nebūčiau sutikusi, kad sumokėtų, bet net nepasiūlyti...
tai va, o mama man aiškino, kokia aš kvaila, kad TOKĮ berną palikau, dėl tuomet dar būsimo vyro... O būsimasis, vargšelis, nesuprato, kuo jis mano mamai taip neįtinka... Esu tikra, kad niekas pasaulyje negalėtų būti man geresnis vyras nei MB ir jokiais pinigais bei kostiumais to nenupirksi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(la.confiture @ 2008 03 02, 15:28)
Reali situacija: sesuo parsivede vaikina su tevais supazindinti, bet pries tai jie papuole i smarkia liuti, teko lipt is automobilio, ir aisku, vyruko batai kiaurai perslapo, plius visi purvini. Pavale kiek galejo, bet vis vien nieko gero. Zodziu, namie mama seseri i sali nusivede ir pareiske: "gera vyra atpazinsi is laikrodzio, kvepalu ir batu". Pati ta vyruka pazistu, nera jis nevalyvas parselis  smile.gif, bet motinai neirodysi. Sesuo nusivilus, nes kavalierius rimtas, o jau nurasytas tevu.
Ar teko kam dar susidurt su tokiais ar panasiais stereotipais ir kaip juos vertinat?

Absurdas...
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tikrai absurdas del tu batu ir laikrodzio ir kvepalu. Jei tik pagal tai sprendzia apie zento geruma tai kas as zinau doh.gif
Pamenu MB su tevais pazindimosi, laikrodzio nesegejo nes sugedes buvo, batai irgi po lietaus nekokie, o kvepalai...ka jau ten tie kvepalai pades, kai rankos is baimes prakaituoja lotuliukas.gif Atrodo mamos, turetu buti suaugusios ir protingos, patirties tureti, bet kai lepteli kokia nesamone doh.gif
Atsakyti
Demesys savo isvaizdai, zinoma, geras bruozas. Bet toli grazu nenurodo-neapsprendzia, ar zmogus bus "geras" seimoje. Be to, mokomes visa gyvenima, o ir gero laikrodzio ar kvepalu savoka ne kiekvienam sutampa.
Atsakyti
as va pazistu nevalyva pasiputusi vyra, kuris idiotiskai vadovaujasi tuo posakiu, visad batus valosi, kvepinas ir kitaip prsisiziuri, o puoduko net to nesugeba isplauti o kai pasneka kokios pareigos priklauso moterims, nesistebi,kad niekad rimtu santykiu neturejas...

kaip galima taip vadovautis "grazus tavrkingi" batai, taip bus tvarkingi,jei visa laika masinoje sedi(cia lietuvos klimatas ir keliukai greit m\batus sunaikina).

mano mama apie MB nusprende ,kad tikrai geras vyra,kai pamate kaip su sunum elgias smile.gif
Atsakyti