Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų (svajonių) gaudyklės

QUOTE(RasaS @ 2007 06 23, 15:23)
Norėjau paklausti tų , kurios jau turi sapnų gaudykles.Ar jos tikrai padeda,kokia patirtis jas naudojant?

Nepadeda schmoll.gif Na gal aš nemokėjau viso ritualo gražiai praeiti ir mano vaikai nepatikėjo biggrin.gif
Atsakyti
Bandyk dar kartą ir dar, ir dar, ir pavyks įtikinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Daugiau pastangų ir laiko ir viskas pavyks! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2007 06 28, 21:31)
Nepadeda  schmoll.gif Na gal aš nemokėjau viso ritualo gražiai praeiti ir mano vaikai nepatikėjo  biggrin.gif

Padeda padeda, dar ir kaip padeda. Matyt, darydama ją neįdėjai to "užtaiso" mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, taip, turbūt pati netikėjau darydama smile.gif Reiks iš naujo bandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2007 06 29, 21:47)
Na, taip, turbūt pati netikėjau darydama smile.gif Reiks iš naujo bandyt  ax.gif

Mano mergučė (vaikų lūpomis juk kalba išmintis mirksiukas.gif ) man nuolat pasako: "Mama, jei tu pati netikėsi, kaip gali norėti, kad kiti tuo patikėtų".
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
nerealiai grazi sapnu gaudykle yra filme rudens legendos su R.Giru. Matete? As tik dabar supratau, kas tai per daiktas buvo tame filme toks grazus ax.gif
Atsakyti
Niekaip nesugalvoju iš ko tą ratą padaryti g.gif maximoj nieko neradau, namie taip pat ax.gif
Atsakyti
Oho kaip idomu bigsmile.gif Pirma syki apie toki daikta isgirdau. Mastau pasidaryti, jei ir nepagaus sapnu lotuliukas.gif , tai bus idomus ir su istorija akcentas namie bigsmile.gif
Atsakyti
Mažutes gaudykles aš dariau iš metalinių apyrankių, kurias pirkau Droge. O didelei kažkada galvojau, gal koks siuvinėjimo lankelis tiktų. Bet taip ir neišbandžiau smile.gif
Atsakyti
Mano pirmas blynas iš šakų ax.gif
user posted image
Atsakyti