Įkraunama...
Įkraunama...

Akušerė V.Karalienė

2001 metais gimdžiau pas šią akušerę VGN. Susitariau 3 mėn prieš gimdymą.
Ji mane ir patologiniam vis aplankydavo, nes 10 dienų iki gimdymo gulėjau. Labai gera ir rūpestinga. Po gimdymo irgi ateidavo pasižiūrėti. Rekomenduočiau visoms.
Atsakyti
As pas sia akusere pries 4 metus pagimdziau dukryte, o siais metais ir sunu. Tariausi is anksto. Siaip labai miela ir silta akusere. Pirmo gimdymo metu viska labai smulkiai isaiskino ir nuramino. Kadangi gimdymas nebuvo labai greitas ir lengvas, tai turejo laiko visko isklausineti iki smulkmenu apie viska. Antram gimdymui tariausi irgi su ja. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ji taipogi prieme mano karalaite pries metus ir 3 menesius mirksiukas.gif
Su ja isanksto nesitariau, gal ir cia blogai pasielgiau blink.gif
Bent jau manes tikrai neramino sad.gif sako palauk dar vaikeli didieji skausmai pries akis ohmy.gif Viska siaip ir dare gerai, bet man ji pasirode siek tiek gruboka unsure.gif Kai kita vaikeli teks gimdyti, neisitarsiu pas ja schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi pas ją gimdžiau. Negaliu nieko blogo pasakyt, moteris kaip moteris smile.gif Su ja nesitariau, buvau su gydytoja susitarusi. Tai iš gydytojos daugiau ir šilumos sulaukiau smile.gif Be to, nesuprantu tų, kurios sako kad verta tartis su akušere, nes jos didžiausią darbą nudirba schmoll.gif Jeigu viskas paprasta ir normalu, gal ir taip, bet mano atvejus didžiausią darbą dirbo gydytoja.
Atsakyti
Pries 8 metus gimdziau pas ja dukryte.Nebuvau susitarusi, bet su tokia akusere niekada ir nesitarciau.Man ji pasirode labai grubi, vaikas jau pradejo listi lauk, o ji liepe eit vaiksciot...Gerai, kad gydytoja atbego...
Atsakyti
Ir aš gimdžiau pas ją prieš 6erius metus, tariausi, kai laukiausi, nes prisiklausiau, kad akušerė didžiąją dalį darbo gimdymo metu atlieka, taigi vaikščiojau pas ją ir nėštumo metu ir ne tuščiomis žinoma, nes jei jau tariesi, tai reikia duot... Bet va prieš gimdymą vyras darbo neteko tai nutarėm pataupyt ir be jos apsieit, geriau vaikiukai ką nupirkt, bet kaip tyčia kai į gimdyklą atėjau jos pamaina buvo, manęs ji nepažino, matyt visos joms ten vienodos.. Tai va, guliu jau aš ant to stalo, sąrėmiai jau dideli, skauda žiauriai, o ji kateterį man į veną bando suvest ir pykšt kraujas tokia nemenka srovele, o ji ir sako- NU KAIP PAS KIAULĘ, man tuomet buvo tas pats ką ji ten bamba, bat faktas tas, kad kai vyras atėjo į gimdyklą, ji atpažino jį, nes kartu ir į konsultacijas vaikščiodavom, ir elgesys pasikeitė jos kardinaliai, kaip šilkinė pasidarė dry.gif , na kai baigės viskas, tai atsidėkojom aišku, nes nebuvo kur dėtis, juk kaip nekaip tarėmės prieš tai.
Ir po gimdymo ji pas mane tada buvo užsukus į palatą, bet kažkaip visai neapsidžiaugiau aš, nors, turbūt, nekeista wink.gif ir kai antrąkart gimdžiau, net tokios minties nebuvo su ja tartis, nepamenu ar grubi ji tada buvo ar ne, bet man ta jos ištarta frazė iki šiol kaip kokia dėmė ant pirmojo gimdymo atsiminimų ph34r.gif
Atsakyti
Dabar kai turiu su kuo palyginti, galiu pasakyti, kad gal būtų gerai, jei geriau nebūtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vinga @ 2008 09 08, 08:02)
Dabar kai turiu su kuo palyginti, galiu pasakyti, kad gal būtų gerai, jei geriau nebūtų  biggrin.gif

Jeigu nepaslaptis pas ka gimdete blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tigra_111 @ 2008 10 17, 19:14)
Jeigu nepaslaptis pas ka gimdete  blush2.gif

Nežinau smile.gif Vardas berods Tatjana g.gif
Atsakyti
Gimdziau pries 18 dienu. Su niekuo nesitarem. Ir ta diena papuole akusere Viera Karaliene.
Neturiu su kuo palyginti, bet mes su vyru jokiu priekaistu jai neturime. Netgi kaip tik po gimdymo likom patenkinti jos ir gydytojo darbu. thumbup.gif
po Gimdymo vyras simboliskai atsidekojo akuserei.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(varniukas @ 2008 10 23, 18:36)
Gimdziau pries 18 dienu. Su niekuo nesitarem. Ir ta diena papuole akusere Viera Karaliene.
Neturiu su kuo palyginti, bet mes su vyru jokiu priekaistu jai neturime. Netgi kaip tik po gimdymo likom patenkinti jos ir gydytojo darbu.  thumbup.gif
po Gimdymo vyras simboliskai atsidekojo akuserei....  blush2.gif

Jo jo, nuo tos akimirkos kai mano vyras atkeliavo į gimdyklą aš irgi jai jokių priekaištų neturėjau, bet kas buvo prieš tai jau minėjau nestuke.gif . Tai pas ją arba su vyru arba geriau nerizikuot doh.gif
Atsakyti
sveikos, ir as gimdziau pas V.Karaliene - super akuzere, antra tikrai tik pas ja!labai rupestinga, kaip mama!iki siol jei kyla klausimu - skambinu jai! thumbup.gif
Atsakyti