Įkraunama...
Įkraunama...

Akušerė V.Karalienė

QUOTE(Ivonita @ 2008 10 31, 15:36)
sveikos, ir as gimdziau pas V.Karaliene - super akuzere, antra tikrai tik pas ja!labai rupestinga, kaip mama!iki siol jei kyla klausimu  - skambinu jai! thumbup.gif

Pritariu. Man irgi ji gimdykloj mamą atstojo. Gera akušerė, tiesiog kartais ir ji ir visos kitos pavargsta, taip kad gimdykla ne koncertų salė, kur visi jums turi šypsotis. Bent jau aš tikrai laukiau ne šypsenų ir mielų žodžių, o profesionalios pagalbos. Nors gavau viską ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
as kaip gymdziau 2007 metais buvau susitarius siu akusere vere karaliene ir labai buvau patenkinta as kaip atvikau i ligonine jos dar ne buvo o kaip jau pagulde mane i gymdikla as jai paskambinau ne taip buvom susitare su ja o pagulde mane 18.30 val. o pagymziau mergaite 06.45 val ryto ir inai visa nakti su manim prabuvo kaip mama ir dabar as vel pas ja gymdysiu kovo men smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
Merginos o sita akusere ne is naujos Vilnios?
Atsakyti
Merginos, parasykit i AZ, prasau, sios akuseres kontaktus.
Dekoju.
Atsakyti
QUOTE(Darjushka @ 2010 03 17, 20:42)
Merginos, parasykit i AZ, prasau, sios akuseres kontaktus.
Dekoju.

Pirmiausia aciu merginoms uz kontaktus.
Susitariau su Vera, ir labai tuo dziaugiuosi. Ji viska puikiai suorganizavo, niekuo nereikejo mums rupintis:ir pogimdyvine palata, ir gydytoja, ir anesteziologe. Labai maloni ir netgi sakyciau mokanti nuraminti, atitraukti nuo skausmu smile.gif ir kas svarbiausia - nekankino manes. Is karto pamaciusi pasake, kad reikes nuskausminti - as ir nesipriesinau. Jauciausi, kad profesionali ir ne pirmus metus dirba. Tikrai visoms patarciau. Be to, kaip man atrodo, tariantis su akusere nereikes taip daug pinigu isleist. O rezultatas tas pats. Juk akusere priima visa gimdyma, rupinasi tavim nuo atvykimo iki pabaigos.
Atsakyti
Sveikos, gal galite parašyti Veros Karalienės kontaktą.
Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
pakeliu sia tema nes man aktuali. noreciau mamyciu paklausti, kai gimdete ar turejote "iplesimu"?
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2011 01 18, 15:08)
pakeliu sia tema nes man aktuali. noreciau mamyciu paklausti, kai gimdete ar turejote "iplesimu"?

gimdziau pas sia akusere pries metus nesitarusi, atsiliepimai tik geriausi !!!! Tikrai kaip mama. Mano mergaite gime 4760 g, iplysimu nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luxede @ 2011 01 29, 02:37)
gimdziau pas sia akusere pries metus nesitarusi, atsiliepimai tik geriausi !!!! Tikrai kaip mama. Mano mergaite gime 4760 g, iplysimu nebuvo smile.gif

dekui labai uz info wink.gif
Atsakyti
sveikos ! as irgi gimdziau pas ja pries 2,5 metu , likau patenkinta nors ir nesitariau! DABAR GALVOJU GAL SUSITART SUJA ! bet sakykit kiek dabar mazdaug reikia jai atsidekot? kas susidure paskutiniu metu
Atsakyti
pakeliu tema smile.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
Atsakyti