Įkraunama...
Įkraunama...

Indigo vaikai

QUOTE(volungele @ 2012 01 31, 11:51)
Savikritikos  užtenka ,mano vaikas laiko save tuo kuo yra kiekvienas jos amžiaus vaikas duk dieve ,kad kiekviena mama turėtų tokius vaikus,beje mano vaikai manim visiškai pasitiki tongue.gif

taip , supratau - indigo. Na tada šiek tiek geriau, tik mamai savikritikos neužtenka.
įdomu, ar duktė žino, kad jos darbus viešai skelbiate
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunute: 31 sausio 2012 - 12:37
Nežadu bartis su žmogumi kuris visažinis ekspertas visose gyvenimo situacijose...
Be to aš nesakiau kad mano vaikas Indigo,paitikrinkit regėjimą ,jei blogai perskaitėt.
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2012 02 01, 12:13)
Nežadu bartis su žmogumi kuris visažinis ekspertas visose gyvenimo situacijose...
Be to aš nesakiau kad mano vaikas Indigo,paitikrinkit regėjimą ,jei blogai perskaitėt.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sutinku 101% mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2012 02 01, 12:13)

gal jus tada ne i ta temute parasete? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2012 02 01, 14:33)
gal jus tada ne i ta temute parasete?  mirksiukas.gif

Ji parase mirksiukas.gif :" <..>auginu dvi dukrytes nesiimsiu spręsti ar jos indigo ar ne tiesiog žinau ,jos kitokios ,atrodo jos kaip visi vaikai <..>

Juk ne viena neesame 120% isitikinusios,kad mes ar musu vaikai tikrai Indigo mirksiukas.gif ..idomu diskutuoti,kai vienas studijavo tuos "ingigo " dalykus,o kitam tai idomu,o be to ir suzinoti ,ka turi vienas ir ka kitas vaikas,nes jie mes zinom,kad kazkuo kitokie jie mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padruske22: 01 vasario 2012 - 13:42
QUOTE(Padruske22 @ 2012 02 01, 14:40)
..idomu diskutuoti....ka turi vienas ir ka kitas vaikas,nes jie mes zinom,kad kazkuo kitokie jie mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif , bet prie ko cia indigo vaikai g.gif
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2012 02 01, 11:13)

na ir ko pykstat? Parašėt temoj apie indigo vaikus, įdėjot savo dukros darbus, kad parodytumėt, jog ji kitokia. Tikėjotės tik pagyrų, jų nesulaukėt ir įsižeidėt.

Na gal jums jūsų dukros darbai ir kažkuo ypatingi, bet pagal amžių ji septintokė, kaip ir mano sūnus. Ir jie vos ne visi tokius ir panašius darbus per informatikos pamokas daro. O jei tai integruojama su daile, muzika literatūra, gaunasi superiniai darbai. Bet man nė minties nekilo, kad čia kažkoks išskirtinumas.
Atsakyti
mano mažiukui vėluoja bendra motorika, sulaukus dviejų su puse ryškėja autizmo bruožai (pagal mane ), atsiranda labai keisti žaidimai, nekalba dar... aš į visa tai labai žiūriu kritiškai i, kad mano vaikas atsilieka ir baiminuosi, kas bus toliau. Na, o tėtis... jis jame mato tik gera, kad jis bus talentas ir t.t. Man kartais sunku suprasti, gal kas esate susidūrę, ar žmogus iš tiesų nemato probleos, ar jis save taip ramina, norrėdaMAS PABĖGTI NUO TIKROS REALYBĖS. žINOMA, NORĖČIAU IR AŠ,KAD MANO VAIKAS NEBŪTŲ AUTISTAS, O BŪTŲ INDIGO, BET... NELIMPA MAN TIE ,,SPALVOTI SVAIČIOJIMAI''
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2012 02 14, 00:43)
mano mažiukui vėluoja bendra motorika, sulaukus dviejų su puse ryškėja autizmo bruožai (pagal mane ), atsiranda labai keisti žaidimai, nekalba dar... aš į visa tai labai žiūriu kritiškai i, kad mano vaikas atsilieka ir baiminuosi, kas bus toliau. Na, o tėtis... jis jame mato tik gera, kad jis bus talentas ir t.t.  Man kartais sunku suprasti, gal kas esate susidūrę, ar žmogus iš tiesų nemato probleos, ar jis save taip ramina, norrėdaMAS PABĖGTI NUO TIKROS REALYBĖS. žINOMA, NORĖČIAU IR AŠ,KAD MANO VAIKAS NEBŪTŲ AUTISTAS, O BŪTŲ INDIGO, BET... NELIMPA MAN TIE  ,,SPALVOTI SVAIČIOJIMAI''

Maniskis pradejo kalbeti triju metu - isvis nekalbejo iki tol - tik "mama". Dabar 3,4 metuku - sakiniais varo....ka as jums galiu pasakyti - kad kas liecia psichologija, neurologija - pas mus tamsus miskas. Is keliu neurologu ir psichologu diagnoziu prisiklausiau - nuo cerebrinio paralyziaus iki autizmo - ir galu gale ne viena nepasitvirtino doh.gif ...Tik kiek nervu pritampe ir kiek naktu nemiegojau doh.gif
O dukryte pradejo vaikscioti 1,8 metu....Aciu dievui, kad nevedziau jokiems gydytojams, nes buciau irgi prisiklausius diagnoziu nuo...iki ax.gif ...
ji penkeriu metu pati skaiciuoti ismoko iki 1000, iki dvidesimt sudeti ir atimti, skaityti ir rasyti....Dabar praso pervesti i rusu darzeli, kad ismokti rusu kalba, nes lietuviskame jai nebeidomios pamokeles, neber ka veikti...
Tik charakteriu ir elgesiu tai labai skiriasi nuo bendraamziu. Na gal isaugs is savo "keistenybiu" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 17 vasario 2012 - 11:45
QUOTE(Sunute @ 2012 01 31, 12:17)
aš savo vaikų pirmųjų bandymų nepublikuoju, o aptariu juos tik su vaikais. Skelbiu tik tai, ką laikau vertinga ir įdomu.
Nuoširdžiai patariu, nesistenkit savo mergaitei sukurti įliuzijos, kad ji yra išskirtinė. Kad Jūs tai darote, galiu įtarti iš pateikto darbelio. Kritiškumo savo atžvilgiu nebuvimas sukelia problemų (kaip ir per didelis kritiškumas). Linkiu pusiausvyros

Manau kiekvienai mamai jos vaiko darbai yra vertingi,todel pakankamai sunku yra mamos akimis vertinti objektyviai.
Papildyta:
QUOTE(ernoja @ 2012 02 01, 16:08)
na ir ko pykstat? Parašėt temoj apie indigo vaikus, įdėjot savo dukros darbus, kad parodytumėt, jog ji kitokia. Tikėjotės tik pagyrų, jų nesulaukėt ir įsižeidėt.

Na gal jums jūsų dukros darbai ir kažkuo ypatingi, bet pagal amžių ji septintokė, kaip ir mano sūnus. Ir jie vos ne visi tokius ir panašius darbus per informatikos pamokas daro. O jei tai integruojama su daile, muzika literatūra, gaunasi superiniai darbai. Bet man nė minties nekilo, kad čia kažkoks išskirtinumas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, šiandien sužinojom, kad dukrytė indigo vaikas. Būtent sužinojom, nes prieš tai tik įtariau, skaitinėjaus, kiti sakė, kad keistoka ir kitokia , o šiandien tai patvirtino psichologas. labai norėčiau prisijungti prie mamų auginančių tokius vaikučius, nes šiek tiek baugoka iš tiesų. Nors sakė, kad turėtume džiaugtis, suprantu, kad jai sunkoka bus visuomenėje , jau dabar prasidėjo pirmosios problemos.

Tad keletas smulkių klausimėlių:

1. Nuo kelių leisite ar leidžiata saviškius į mokyklą, nes mums patarė jau nuo penkerių , lyg ir ankstoka, bet vėliau sakė bus tada jau problematiška.

2. Į kokius būrelius einate? Mūsiškei trys su puse nuo kitų metų rekomendavo anglų kalbą mokytis leist, gal kokių kitokių žinot be šokių ir dainavimo? Ar leidžiat į tas kalbas, nuo kelių ir ar ne per sunku?

Na gal tie du įstrigę būtų svarstymai , o visa kita tai susikaupimas... Ir džiugu ir baisu ir sakė nepykt, kai šaškėm po pusmečio aploš.. Nu tai bent jau prajuokino...
Atsakyti
QUOTE(karamel @ 2012 11 23, 18:09)
Sveikos, šiandien sužinojom, kad dukrytė indigo vaikas. Būtent sužinojom, nes prieš tai tik įtariau, skaitinėjaus, kiti sakė, kad keistoka ir kitokia , o šiandien tai patvirtino psichologas. labai norėčiau prisijungti prie mamų auginančių tokius vaikučius, nes šiek tiek baugoka iš tiesų. Nors sakė, kad turėtume džiaugtis, suprantu, kad jai sunkoka bus visuomenėje , jau dabar prasidėjo pirmosios problemos.

Tad keletas smulkių klausimėlių:

1. Nuo kelių leisite ar leidžiata saviškius į mokyklą, nes mums patarė jau nuo penkerių , lyg ir ankstoka, bet vėliau sakė bus tada jau problematiška.

2. Į kokius būrelius einate? Mūsiškei trys su puse nuo kitų metų rekomendavo anglų kalbą mokytis leist, gal kokių kitokių žinot be šokių ir dainavimo? Ar leidžiat į tas kalbas, nuo kelių ir ar ne per sunku?

Na gal tie du įstrigę būtų svarstymai , o visa kita tai susikaupimas... Ir džiugu ir baisu ir sakė nepykt, kai šaškėm po pusmečio aploš.. Nu tai bent jau prajuokino...

Sveika, 4u.gif
Turi ypatingą dukrytę 4u.gif Aišku ir sūnelis nuostabus wub.gif .
Aš čia užklydau pasidomėt šia tema smile.gif

Matau svarstymai dėl indigo vaikų vyko, dabar jau ir krištoliniai gimsta. Nes reikia, kažkaip išbudinti mus smile.gif Yra žmonės, kurie paprasčiausiai mato auras, subtiliuosius kūnus. Manau iš jų galima gauti tikslius atsakymus ar vaikas indigo, nebereikės spėliot. smile.gif

Atsakyti