QUOTE(doremifasolasi @ 2012 02 14, 00:43)
mano mažiukui vėluoja bendra motorika, sulaukus dviejų su puse ryškėja autizmo bruožai (pagal mane ), atsiranda labai keisti žaidimai, nekalba dar... aš į visa tai labai žiūriu kritiškai i, kad mano vaikas atsilieka ir baiminuosi, kas bus toliau. Na, o tėtis... jis jame mato tik gera, kad jis bus talentas ir t.t. Man kartais sunku suprasti, gal kas esate susidūrę, ar žmogus iš tiesų nemato probleos, ar jis save taip ramina, norrėdaMAS PABĖGTI NUO TIKROS REALYBĖS. žINOMA, NORĖČIAU IR AŠ,KAD MANO VAIKAS NEBŪTŲ AUTISTAS, O BŪTŲ INDIGO, BET... NELIMPA MAN TIE ,,SPALVOTI SVAIČIOJIMAI''
Maniskis pradejo kalbeti triju metu - isvis nekalbejo iki tol - tik "mama". Dabar 3,4 metuku - sakiniais varo....ka as jums galiu pasakyti - kad kas liecia psichologija, neurologija - pas mus tamsus miskas. Is keliu neurologu ir psichologu diagnoziu prisiklausiau - nuo cerebrinio paralyziaus iki autizmo - ir galu gale ne viena nepasitvirtino

...Tik kiek nervu pritampe ir kiek naktu nemiegojau
O dukryte pradejo vaikscioti 1,8 metu....Aciu dievui, kad nevedziau jokiems gydytojams, nes buciau irgi prisiklausius diagnoziu nuo...iki

...
ji penkeriu metu pati skaiciuoti ismoko iki 1000, iki dvidesimt sudeti ir atimti, skaityti ir rasyti....Dabar praso pervesti i rusu darzeli, kad ismokti rusu kalba, nes lietuviskame jai nebeidomios pamokeles, neber ka veikti...
Tik charakteriu ir elgesiu tai labai skiriasi nuo bendraamziu. Na gal isaugs is savo "keistenybiu"