Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(rogrinta @ 2009 09 18, 09:19)
Pati parduotuvej bunu. Uz nuoma moku 2000
As Panevezy perku po 20 cnt,kelnines po 60 cnt

o kur panevėži perki bigsmile.gif
Atsakyti
Ten kur Lasiukas rase tai 0,10ct uz pakaba,bet cia Vilniuj.
Atsakyti
Sveikos mergaites:) jau labai senai skaitau Jusu temuke, tik niekaip nesiryzdavau isitraukti i pokalbi:( As irgi sumaniau uzsiimti prekyba devetai drabuziais, tik ne parduotuveje o vazineju po miestelius.
Noriu pasinaudoti Jusu patirtimi:)) sakykit o kokiu drabuzius Jus perkate, tik rusiuotus? galkuri bandete nusipirkti nerusiuotu?
Atsakyti
QUOTE(saulegraza34 @ 2009 09 18, 11:13)
Sveikos mergaites:) jau labai senai skaitau Jusu temuke, tik niekaip nesiryzdavau isitraukti i pokalbi:( As irgi sumaniau uzsiimti prekyba devetai drabuziais, tik ne parduotuveje o vazineju po miestelius.
Noriu pasinaudoti Jusu patirtimi:)) sakykit o kokiu drabuzius Jus perkate, tik rusiuotus? galkuri bandete nusipirkti nerusiuotu?

niu aš visada perku nerušiuotus blush2.gif bet dabar jau ir rušiuotus pirksiu ax.gif tik yra didesnė rizika nerušiuotu nes nežinai ka rasi unsure.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites 4u.gif , kai pradejau prekiauti devetais rubais, tai nera kada net su jumis paplepeti mirksiukas.gif . Jau keleta kartu rubus pirkau Sentaure, jau gyriausi forume blush2.gif , bet kaskaip norisi dar is kurnors paimti pabandyti . Gal kuri pirkote sitos firmos www.stock-drabuziai.lt , labai butu suzinot kas ten ir kaip. Keista , kad reikia uzsakineti, tada paskambina ir pasako kad jau galima atvaziuoti pasiimt g.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 09 18, 10:32)
Laba diena mergaites  4u.gif , kai pradejau prekiauti devetais rubais, tai nera kada net su jumis paplepeti  mirksiukas.gif . Jau keleta kartu rubus pirkau Sentaure, jau gyriausi forume  blush2.gif , bet kaskaip norisi dar is kurnors paimti pabandyti . Gal kuri pirkote sitos firmos www.stock-drabuziai.lt  , labai butu suzinot kas ten ir kaip. Keista , kad reikia uzsakineti, tada paskambina ir pasako kad jau galima atvaziuoti pasiimt  g.gif

sveika mirksiukas.gif Kaip sekasi prekyba? biggrin.gif
o nuo keliu iki keliu tu dirbi?
nu tikrai kaip idomiai čia su tuo užsakymu g.gif o šita iš Humanos nebandei? minėjau kad mano draugė vaikiškus tik iš ju ima smile.gif
Atsakyti
Mes pirkome drabuzius Vintex atrodo firma vadinasi, pirkom rusiuotus, gaila,kad moterisku ir vyrisku mixu ruduo-ziema neturejo, tai pirkom vaikiskus ir sportinius drabuzius, uz auksciausios klases drabuziu kilograma 27Lt., kremo klases 17Lt., ir po 10Lt. uz kg.yra, tai vaikiski rubeliai visi faini, tie, kur uz kg.27Lt. nauji ir su etiketemis. O vat moteriskas mixas, kur 1kg. 10Lt. tai didzioji dalis drabuziu beviltiski:(( O Jus mergaites kokiomis kainomis perkate? ir dar klausimelis , kas perkate nerusiuotus, ar nepasitaike kokiu paklodziu ar knygu del svorio prideta?
Jeigu ne paslaptis is kur nerusiuotus rubelius perkat?
P.S labai smagu, kad merginos tokios draugiskos ir nesavanaudiskos:))
Atsakyti
QUOTE(saulegraza34 @ 2009 09 18, 11:57)
Mes pirkome drabuzius Vintex atrodo firma vadinasi, pirkom rusiuotus, gaila,kad moterisku ir vyrisku mixu ruduo-ziema neturejo, tai pirkom vaikiskus ir sportinius drabuzius, uz auksciausios klases drabuziu kilograma 27Lt., kremo klases 17Lt., ir po 10Lt. uz kg.yra, tai vaikiski rubeliai visi faini, tie, kur uz kg.27Lt. nauji ir su etiketemis. O vat moteriskas mixas, kur 1kg. 10Lt. tai didzioji dalis drabuziu beviltiski:(( O Jus mergaites kokiomis kainomis perkate? ir dar klausimelis , kas perkate nerusiuotus, ar nepasitaike kokiu paklodziu ar knygu del svorio prideta?
Jeigu ne paslaptis is kur nerusiuotus rubelius perkat?
P.S labai smagu, kad merginos tokios draugiskos ir nesavanaudiskos:))

dėl nerušiuotu panevėži pas vienus pirkau nebuvo, budavo batai ar patalynė kokai bet nebloga, o kaune pirkau pas vienus tai tiesiai švieisiai knygu pridėta, batu po viena ir dar tokie sunkus blink.gif patalynės pilna bet visa "sušaudyta" nu nežinau iš kur juos imė jis bet aš i ta puse net nebežiūriu schmoll.gif kaip sakant nerušiuoti tai čia laimės dalykas, tada geriausia pirkti kur pardavinėjami šeimininiai maišeliais tai tada randi visai normaliu, o jeigu nerušiuoti ir jie juoduose maišose dideliuose tai tada jau aš bijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2009 09 18, 12:54)
sveika  mirksiukas.gif Kaip sekasi prekyba?  biggrin.gif
o nuo keliu iki keliu tu dirbi?
nu tikrai kaip idomiai čia su tuo užsakymu  g.gif o šita iš Humanos nebandei? minėjau kad mano draugė vaikiškus tik iš ju ima  smile.gif

4u.gif labas. Na sekasi po truputi. kai nauja partija atsivezu tai kelias dienas buna karsta biggrin.gif , po to potruputi eina. Pas mane miestelis nelabai didelis, tai dazniausiai menesio gale daugiau perka, kada pensijas, algas praveda biggrin.gif Vyras dirba nuo 10 val. iki mazdaug 14 val. Tada as is pagrindinio darbo atlekiu ir toliau dirbu iki 19 val. dar sestadieniais ir sekmadieniais dirbu.
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 09 18, 14:10)
4u.gif labas. Na sekasi po truputi. kai nauja partija atsivezu tai kelias dienas buna karsta biggrin.gif , po to potruputi eina. Pas mane miestelis nelabai didelis, tai dazniausiai menesio gale daugiau perka, kada pensijas, algas praveda  biggrin.gif  Vyras dirba nuo 10 val. iki mazdaug 14 val. Tada as is pagrindinio darbo atlekiu ir toliau dirbu iki 19 val. dar sestadieniais ir sekmadieniais dirbu.

nu koks šaunuolis vyras blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu tikrai saunuolis vyras thumbup.gif ,as tai viena sedesiu,nebent retkarciais pades,o tu vyra idarbinusi?
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 09 18, 16:41)
Nu tikrai saunuolis vyras thumbup.gif ,as tai viena sedesiu,nebent retkarciais pades,o tu vyra idarbinusi?

Nea, as tik siandien suzinojau kad negali dirbti blush2.gif . Nezinau kaip cia su tuo ,,saunuoliu" dabar reikes daryt verysad.gif Valdisko darbo nenoriu mesti, kad sedeti man parduotuveje unsure.gif
Atsakyti