Man stovai nebrangiai kainavo..400 metalas..200 suvirinimas..plius 50 lt dazai,varztai..visas kitas darbas musu seimos visos. ikelciau foto,taciau nemoku
Panevezyje Berzu gtv pirkau tuos smirdaliukus rubus..bukit budrios prekytes ten suds ir geras suds..seip sestadienio Lietuvos ryte sklebimukus mergaites permeskite,surasyta viskas kur prekiaus naujom siuntom is kokios salies..kol kas isitikinau kad Airiu rubeliai geresni..Eudra tikrai nusivyliau kokybe..brangu taciau labai grazus ir madingi rubai..

QUOTE(lasiukas @ 2009 09 27, 21:34)
..Eudra tikrai nusivyliau kokybe..brangu taciau labai grazus ir madingi rubai..
Nesupratau

gal galite isvardinti mokescius taikomus turint individualia veikla?
QUOTE(rogrinta @ 2009 09 27, 11:15)
*-
pas mane irgi bobulytės ateina ir sako,"va Humanoj šiandien akcija,viskas po 1 lt. gal ir pas jus šiandien taip" Sakau "ne,pas mane akcijų nėr,čia ne Humana "
**-
kas tikisi iš to verslo pralobt, tai labai nusivils,nebetie laikai,skudurnikų aukso amžius praėjo (kaip ir statybininkų)

**-

QUOTE(rogrinta @ 2009 09 27, 11:30)
dėkui kai tik pirma karta buvau nuvažiavus tai pamačius kainas išsigandau

QUOTE(tipitapu @ 2009 09 27, 13:55)
As noriu paklausti ar jus nepavargstate ir parduotuveje dirbdamos ir namus priziuredamos. As kazkaip jauciuosiu pavargusi nerealiai.

pavargstu, bet va ten nuo ryto iki vakaro sėdi (ir dar atsidarius be gaisrinės tu nesamoniu užtai rytoj lekiu

QUOTE(Emilyte @ 2009 09 27, 14:20)
Vilite as tai net nezinau,klausiu pas patalpu seimininke ka ji pasakys del to priesgaisrinio. O tu ka suzinosi tai brukztelk,idomu ka tau pasakys.
ok rytoj ka man pasakyks duosiu ataskaita

QUOTE(Emilyte @ 2009 09 27, 15:33)
O kur jus mergaites gavot pajamu išlaidų žurnalą? Irgi vmi?
pati daraisi su kompu, arba ieškai kažkur pirkti

QUOTE(lasiukas @ 2009 09 27, 20:34)
Panevezyje Berzu gtv pirkau tuos smirdaliukus rubus..
o žiūriu ne aš viena, aš ten nusipirkus buvau tai žinokit visas didelis maišas supelija šlapi rūbai

QUOTE(vajuta @ 2009 09 27, 20:50)
gal galite isvardinti mokescius taikomus turint individualia veikla?
15 ir 9 VMĮ ir 10 sodrai nuo pelno

QUOTE(lasiukas @ 2009 09 27, 20:34)
Man stovai nebrangiai kainavo..400 metalas..200 suvirinimas..plius 50 lt dazai,varztai..visas kitas darbas musu seimos visos. ikelciau foto,taciau nemoku
Panevezyje Berzu gtv pirkau tuos smirdaliukus rubus..bukit budrios prekytes ten suds ir geras suds..seip sestadienio Lietuvos ryte sklebimukus mergaites permeskite,surasyta viskas kur prekiaus naujom siuntom is kokios salies..kol kas isitikinau kad Airiu rubeliai geresni..Eudra tikrai nusivyliau kokybe..brangu taciau labai grazus ir madingi rubai..

ačiū,kad perspėjote, vengsiu beržų gatvės, nors būtų arčiausiai namų

QUOTE(rogrinta @ 2009 09 27, 20:42)
manau, kad taip, per skubėjimą įvėlė

[quote=vilite,2009 09 27, 22:09]
pavargstu, bet va ten nuo ryto iki vakaro sėdi (ir dar atsidarius be gaisrinės tu nesamoniu užtai rytoj lekiu
) tada grižus namo pabuni su vaikais tvarkaisi kambarius, buna valgyti darai buna vyras padaro, tada sėd dirbti prie dokumentu (turiu namie imone pasiėmus) ir 2 nakties miegoti einu anskti keltis, va nuo spalio vaikai pradės eiti i darželi tada dar anksčiau teks keltis
Na as suzaveta
as tai numirciau nuo tokio tempo.
Dabar ne taip saves gaila pasidare. As palyginus su tavimi atostogose.Saunuole

Na as suzaveta

Dabar ne taip saves gaila pasidare. As palyginus su tavimi atostogose.Saunuole

QUOTE(vilite @ 2009 09 27, 22:09)

dėkui kai tik pirma karta buvau nuvažiavus tai pamačius kainas išsigandau

ok rytoj ka man pasakyks duosiu ataskaita

pati daraisi su kompu, arba ieškai kažkur pirkti

o žiūriu ne aš viena, aš ten nusipirkus buvau tai žinokit visas didelis maišas supelija šlapi rūbai

15 ir 9 VMĮ ir 10 sodrai nuo pelno

dekui labai

labas rytas visoms. as noreciau paklaausti ar kuri prekiaujat ivairiais rankinukais ir dirzais? noreciau ir as tokiu prekiu isigyti tik baisu kad nebutu kokie prasti.. ir idomu kiek kilogramas kainuotu gal kas zinote?

QUOTE(vilmuke3 @ 2009 09 28, 07:19)
labas rytas visoms. as noreciau paklaausti ar kuri prekiaujat ivairiais rankinukais ir dirzais? noreciau ir as tokiu prekiu isigyti tik baisu kad nebutu kokie prasti.. ir idomu kiek kilogramas kainuotu gal kas zinote? 

Sveikutes, rytoj bandysiu vaziuot i Eudra, gryzusi ir as pasakysiu kaip prekytes.
Del rankinuku tai labai gera mintis, bet manau kad tik turguje. Zinau pavyzdziu kas daug metu prekiauja specializuotai rankinukais, apatiniu trikotazu ar sendaikciais. Kianu nzn bet tikrai apsimoka , nes rubu didelis pasirinkimas jau .
Sveikutės,
na kad prirašėt,turėjau ka veikt pusryčiaudama darbe
Tikrai labai labai džiugu kad visoms gan gerai sekasi su prekyba, ir gerus rūbelius gavot
aš vis toliau kucinu savo vyra, kad kažka darytumėm, nes AŠ noriuuu
rogrinta, parduotuvė anytos super
o tu nenori su ja kartu? Aš tai vis mastau kad dvi parduotuvės būtu idealus variantas, nes gali sukeist rūbus ir žmonėms kaip nauja siunta, kas vienam netiko, kitam gal tiks

Tikrai labai labai džiugu kad visoms gan gerai sekasi su prekyba, ir gerus rūbelius gavot

QUOTE(rogrinta @ 2009 09 27, 13:48)
Nu anyta tokios spalvos patalpas rado,buvusi internetinė kavinė,šeimininkai faini, dėl sienų gręžimo atsakė "darykit ką norit,vis tiek po jūsų reiks daryt remontą" 

o tu nenori su ja kartu? Aš tai vis mastau kad dvi parduotuvės būtu idealus variantas, nes gali sukeist rūbus ir žmonėms kaip nauja siunta, kas vienam netiko, kitam gal tiks

QUOTE(rogrinta @ 2009 09 23, 17:05)
panos o šičia maišais duoda ra galima rinktis?

QUOTE(undine @ 2009 09 28, 10:17)
Sveikutės,
aš vis toliau kucinu savo vyra, kad kažka darytumėm, nes AŠ noriuuu

o man įdomu, kur deda tuos rūbus, kurių neparduoda didelės parduotuvės, ar nėra taip, kad siūl o įsigyti tokiems kaip mes? O kur dedate jūs?