QUOTE(femme_fatale @ 2009 09 28, 12:25)
*- Pavyzdziui, nueini i kokia parduotuvele devetu, randi koki superini rubeli, o jis kokius 7lt kainuoja

Mintyse, pagalvoji, kad ji savo parduotuvej uz kokius 20 parduotum spakiniai

nekyla noras nusipirkt? ir perparduot?
**- ar skalbiat/lyginat/taisot parduodamus drabuzius? As labai nenoriu to baisaus devetu kvapo. Planuoju skalbti rubukus, lyginti, arba bent jau dziovinti taip, kad maziau susiglamze butu. Galbut smulkus defektus taisyti... Kaip manot, ar labai neapsimokes?
*- daug kas taip ir daro,kas laiko turi po kitas pardes slampinėt

Mano draugė prekiaujanti turguose dažnai ten pigiai gerų rūbelių prisiperka ir į parduotuvę savo veža. Juk pagalvokit,kai mes perkam rūšiuotus drabužėlius,jų savikaina apie 5 lt. gaunas,tai galim už tiek ir pigiau matydami rūbą nusipirkt ir perpardavinėt
**- aš ir galvojau,kad nebūtų to kvapo ir lyginsiu ir skalbsiu. NESĄMONĖ. Per didelė daikto savikaina gautųsi. Aišku,kas purvina visada skalbiu,kas suplyšę-susiūnu,bet tikrai ne visus. O dėl lyginimo štai ką galiu pasakyt. Nelyginu,o tiesiog parsivežus siuntą puolu traukt iš maišo rūbus,ir rūšiuodama tiesiu juos vieną ant kito. Jie išsilygina nuo savo svorio. Galimas kitas variantas-pakabinus ant pakabos truputėli vandeniu supurkšt,irgi išsitiesia. Bandžiau aš lygint gavus pirmą siuntą,tai draugė pamačius išsityčiojo iš manęs. Paskui pati supratau,kad neverta savo jėgų ir laiko taip švaistyt
QUOTE(femme_fatale @ 2009 09 28, 13:13)
As planuoju ne pati parduotuvelej dirbti... Bent jau kol kas... Nors daug kas atkalbineja, sako, jei ne pati dirbsi, tai tikrai pelno neturesi

Kaip jus manot?
Kur surast tu saziningu pardaveju?
Nu žinai,jei turėčiau daug parduotuvių,tai aišku tektų pardavėjų ieškot,bet kol teturiu tik vieną,stengiuos iš jos išspaust maksimalią naudą. Paskaičiuojam-jei aš dabar pvz. gaunu 2000 lt, pardavėjai koks 1000 lt. + mokesčiai už ją, kas belieka?

O jei dar mažiau uždirbi,tai kam ta parduotuvė? Tam,kad pardavėja darbo turėtų?