Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(femme_fatale @ 2009 09 28, 14:24)
lotuliukas.gif  as irgi apie visas naujienas apsisvieciau beieskodama  mirksiukas.gif  bet siaip mazai informacijos apie devetus internete ane? irgi kazkada ieskojau, tai nieko gero neradau

o ten kažką radote apie dėvėtus blink.gif Reikia grįžti, būsiu praleidusi doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
parašykite, kokio straipsnio turiu ieškoti, kadangi esu darbe, neturiu kada visus perskaityti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kad viską lygtais peržiūrėjau nieko neradau g.gif
Atsakyti
as irgi neradau biggrin.gif apie LT naujienas bendraja prasme pasiskaiciau ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2009 09 28, 14:56)
as irgi neradau biggrin.gif apie LT naujienas bendraja prasme pasiskaiciau ir tiek biggrin.gif

na, kadangi mus "išdūrė", tai aš įdėsiu irgi nuorodą (ne į temą, bet net ašarą išspausti galima, o ir vertas dėmesio ..)
http://www.balsas.lt...nimas-nutikimai

Rekomenduoju žiūrėti klausantis ir per kolonėles thumbup.gif
Atsakyti
Nu jo čia tai geras bigsmile.gif Kaip taip sugeba žmonės g.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2009 09 28, 14:12)
nu  va, ziurek dar vienas miestukas atkris  biggrin.gif  daug dedu vilciu i marijampole  rolleyes.gif  thumbup.gif  o 20kv. ne per mazai?
as irgi beje, noriu tik geresnes kokybes, tik rusiuotu, nebent pavyktu tiesiai is uzsienio gauti nerusiuotus, galbut tada rolleyes.gif

na pas mane yra kaip ir dvi patalpos tai bendras plotas apie 37kvadratai, bet bradziai galvoju tik vienoj patalpoj prekiaut drabuziais o kita butu kaip sandelys o paskui jei butu pirkimas tai ir abiejose patalpose sukabinciau drabuzius prekybai smile.gif na butu gerai susirasti geru tiekeju kad nereiktu paskui nusivilt drabuziais ir i minusa eit... verysad.gif
na marijampole man atrodo visai perspektyvus miestas smile.gif o beja is kur pati esi?
Atsakyti
nu jo.... talentai...
Atsakyti
Neišdūriau,kažkodėl pabėgo straipsniukas,bandau dar kartą

Dėvėtų drabužių pirkėjų įpročiai pamažu keičiasi
http://www.15min.lt/...aipeda/43/9322/

Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 09 28, 15:31)
na marijampole man atrodo visai perspektyvus miestas smile.gif  o beja is kur pati esi?

is kauno, bet kaune nenoriu atidarinet, cia ju ir taip pilna... o va i mazesnius miestukus noriu, nes ten nera tokios konkurencijos... beje, jeigu ir yra, visada atrodo, kad pats padaryti gali geriau...
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2009 09 28, 11:13)
As planuoju ne pati parduotuvelej dirbti... Bent jau kol kas... Nors daug kas atkalbineja, sako, jei ne pati dirbsi, tai tikrai pelno neturesi smile.gif Kaip jus manot?
Kur surast tu saziningu pardaveju? smile.gif

drinks_cheers.gif su pardavejom tai tikrai sutinku,kad visi teisybe sako,nebent kokia drauge ar giminaite tai thumbup.gif
QUOTE(femme_fatale @ 2009 09 28, 12:38)
gera kaina  thumbup.gif  as beje, irgi turejau planu ukmergeje atidaryti, net patalpu ieskojau  doh.gif  tada nepavyko rasti, taigi dabar galvoju apie kedainius, alytu  ax.gif  marijampole  ax.gif  gal yra jau kas ten dirba?  cool.gif

pritarciau uz marijampole thumbup.gif kadangi kedainiai mano gimtasis miestas,tai as taip saziningai pasakysiu pilni tirgeliai ir parduotuveles vien tik tai padevetais uzkisti doh.gif
QUOTE(femme_fatale @ 2009 09 28, 13:12)
nu  va, ziurek dar vienas miestukas atkris  biggrin.gif  daug dedu vilciu i marijampole  rolleyes.gif  thumbup.gif  o 20kv. ne per mazai?
as irgi beje, noriu tik geresnes kokybes, tik rusiuotu, nebent pavyktu tiesiai is uzsienio gauti nerusiuotus, galbut tada rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labą vakarą,nebloga šiandien dienelė thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(undine @ 2009 09 28, 11:17)
o tu nenori su ja kartu? Aš tai vis mastau kad dvi parduotuvės būtu idealus variantas, nes gali sukeist rūbus ir žmonėms kaip nauja siunta, kas vienam netiko, kitam gal tiks  smile.gif

Tai dėl to ir nebeskubu su antra parduotuve, tegu ji biski įsivažiuoja,o paskui jau pasimainysim prekėm,ir jai ir man bus gerai

QUOTE(ecka @ 2009 09 28, 12:02)
o man įdomu, kur deda tuos rūbus, kurių neparduoda didelės parduotuvės, ar nėra taip, kad siūl o įsigyti tokiems kaip mes? O kur dedate jūs?

Nu kol kas tokius neiširktus,kabinu atpigintų skyrelin po 2-3 lt. Bet kažkaip jų nelabai kas perka. Dar nesugalvojau kur dėsiu,gal reiktų imt ir išvežt kokian turgelin. Arba į kokią labdarą atiduot,kitų variantų nėr. Mano numonė tokia,jei daikto nenupirko už "normalią" kainą tai jo niekam ir nereik net po 1 lt. Nebent, sakau, reik keist pardavimo vietą, gal kitam rajone vaikšto žmogelis kuriam to daikčiuko reik. Išvada- norint gaut maksimalų pelną,reik ne vienos pardės,arba ką nenupirko bandyt išvežiot.

Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2009 09 28, 12:25)
*- Pavyzdziui, nueini i kokia parduotuvele devetu, randi koki superini rubeli, o jis kokius 7lt kainuoja biggrin.gif Mintyse, pagalvoji, kad ji savo parduotuvej uz kokius 20 parduotum spakiniai smile.gif nekyla noras nusipirkt? ir perparduot?

**- ar skalbiat/lyginat/taisot parduodamus drabuzius? As labai nenoriu to baisaus devetu kvapo. Planuoju skalbti rubukus, lyginti, arba bent jau dziovinti taip, kad maziau susiglamze butu. Galbut smulkus defektus taisyti... Kaip manot, ar labai neapsimokes?

*- daug kas taip ir daro,kas laiko turi po kitas pardes slampinėt mirksiukas.gif Mano draugė prekiaujanti turguose dažnai ten pigiai gerų rūbelių prisiperka ir į parduotuvę savo veža. Juk pagalvokit,kai mes perkam rūšiuotus drabužėlius,jų savikaina apie 5 lt. gaunas,tai galim už tiek ir pigiau matydami rūbą nusipirkt ir perpardavinėt

**- aš ir galvojau,kad nebūtų to kvapo ir lyginsiu ir skalbsiu. NESĄMONĖ. Per didelė daikto savikaina gautųsi. Aišku,kas purvina visada skalbiu,kas suplyšę-susiūnu,bet tikrai ne visus. O dėl lyginimo štai ką galiu pasakyt. Nelyginu,o tiesiog parsivežus siuntą puolu traukt iš maišo rūbus,ir rūšiuodama tiesiu juos vieną ant kito. Jie išsilygina nuo savo svorio. Galimas kitas variantas-pakabinus ant pakabos truputėli vandeniu supurkšt,irgi išsitiesia. Bandžiau aš lygint gavus pirmą siuntą,tai draugė pamačius išsityčiojo iš manęs. Paskui pati supratau,kad neverta savo jėgų ir laiko taip švaistyt biggrin.gif

QUOTE(femme_fatale @ 2009 09 28, 13:13)
As planuoju ne pati parduotuvelej dirbti... Bent jau kol kas... Nors daug kas atkalbineja, sako, jei ne pati dirbsi, tai tikrai pelno neturesi smile.gif Kaip jus manot?
Kur surast tu saziningu pardaveju? smile.gif

Nu žinai,jei turėčiau daug parduotuvių,tai aišku tektų pardavėjų ieškot,bet kol teturiu tik vieną,stengiuos iš jos išspaust maksimalią naudą. Paskaičiuojam-jei aš dabar pvz. gaunu 2000 lt, pardavėjai koks 1000 lt. + mokesčiai už ją, kas belieka? blink.gif O jei dar mažiau uždirbi,tai kam ta parduotuvė? Tam,kad pardavėja darbo turėtų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 28 rugsėjo 2009 - 19:43