Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 18

QUOTE(crocus @ 2008 03 13, 16:26)
Šįryt kaip tik mačiau, Senukuose ar centrinėje Maximoje g.gif Užeik ten kai būsi Kretingoje.

aciu uz info...o gal dar gali pasakyt, kiek maximoj kainuoja svogunines geles...pas mus 5.99...gal sakau bus pigiau? pernai pirkau po 5 lygiai, o siemet labai daug visko noriu...
Atsakyti
QUOTE(emiliuks @ 2008 03 13, 15:28)
aciu uz info...o gal dar gali pasakyt, kiek maximoj kainuoja svogunines geles...pas mus 5.99...gal sakau bus pigiau? pernai pirkau po 5 lygiai, o siemet labai daug visko noriu...

Tas pat 5,99lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 03 13, 16:35)
Tas pat 5,99lt smile.gif

aisku tada, teks pirkt...
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 13, 16:19)
Jei šalia nebuvo kitokių serenčių, tai tikimybė didesnė, kad veislė išliks panaši, bet jei buvo ir kitokių, tai tik 20 procentų bus tokie.
Papildyta:

Šaknys pavišinės, bet reikalauja trąšios dirvos. Vazonuose būna dekoratyvūs tik reikia tręšti ir laistyti, nes jei tik truputį padžiūsta ruduoja apačia. Manyčiau galima į vazono ar lovelio vidurį sėti pelėžirnius, o aplink kokiais serenčiais apsodinti, nes pašaknės jų būna negrąžios, o vazonuose visad norim išspausti maksimumą grožybių.

ačiū, Knifofija, gal reikės pabandyti pelėžirnius rolleyes.gif
Atsakyti
Labas augalynu myletojos 4u.gif

prisijungiu prie sios temeles smile.gif

gyvenu ispuoseletuose 12 aru, kur viskas: sodas, darzas [kokia 1,5a], gelynai, vejos, dekor spygliuociai ir medeliai, siltnamis...ir tt
visko nezinosi, tad cia man su jumis idomu bus blush2.gif ax.gif

iskart apie reikala ax.gif , turiu beda - kodel nebezydi krokai? verysad.gif

buvo:
user posted image
keleta metu zydejo, o va nuo praeitu metu ne. siemet dygsta, ir vel nesimato ziedu pumpuru, o tik lapukai...
ikisti jie po sliauzianciais ciobreliais, gana tankiu ''kilimu'', bet juk islenda! ir salia tulpes yra ankstyvos - islenda ir zydi [na kol kas jos antri metai]
gal gelems astrus ciobreliu kvapas netinka g.gif
Mastau, kai baigsis tu kroku vegetacija, tai iskasiu vasaros pradz svogunelius, palaikysiu garaze vesiau, o rudeni vel juos i zeme...
ar teisingai mastau? blush2.gif

idomu kalbat, kad medzius balint rudeni bigsmile.gif
Nu mes po senovei pavasari, bet butinai duosiu vyrui paskaityt zinot ka cia saket 4u.gif

Papildyta:

QUOTE(emiliuks @ 2008 03 13, 14:11)
nu cirkai, nerandu niekur pirkt zemaugiu serenciu, vadinamu gvazdikeliais pas mus...ispirkta...o as kaip juos megstu..

man patinka smulkuciais ziedeliais, krumeliais, bet jau nebeturiu kur doh.gif - daugiameciais visur, nes maziau darbo blush2.gif , kurio ir taip gana..

QUOTE(ilja @ 2008 03 13, 14:46)
Aš tai visus sėjimus palieku rytojui ir šeštadieniui, sako geresnis mėnulis prasidės

bigsmile.gif ir as sest kisiu Begonijas, Jurginus, kuriuos vazonuose auginu - zemus ir vidut.
dar ka tik minejo kazkas Diascijas, irgi pirma karta bandysiu, kaip ir Torenijas. Sias abi svyr pirkau, nes neradau svyr Lobeliju verysad.gif
T.p. jau ziuriu galima kininius ratilius, ''Janina'' pirkau [pastaraisiais metais juos pastebejau wub.gif ] - siap tu astru nemegstu, bet sios nuostabios man.

QUOTE(une @ 2008 03 13, 15:07)
labai man patinka kvepiantys pelezirniai
dar maciau buvo orandziniu 

bigsmile.gif kur yra oranziniu pirkt??? [nemaciusi as tokiu]

turejau pries pora metu stulpa suformavusi prie iejimo i darza:
user posted image
user posted image
jokie ten ...zirniai nebijo salnu, tai jas tiesiai i dirva balandzio nors ir pradzioj mirksiukas.gif

QUOTE(emiliuks @ 2008 03 13, 16:28)
kiek maximoj kainuoja svogunines geles...

o ka cia pavasari svoguninio galima kisti? bigsmile.gif blush2.gif [juk tuoj zydes ir zydi svoguniniai]
rudeni kaisioju zemen blush2.gif

Ai, tiesa, kazkas neseniai klause apie vejos rusi - Senukuose pirkom pernai ''liliput'' thumbup.gif
su stadionine ir mes ''prisizaidem'' doh.gif
Atsakyti

QUOTE(nikitaL @ 2008 03 12, 17:04)
Matysim kaip man šiemet išeis su tom kobėjom,gal man žydės 
O pelėžirnių irgi turiu -Kvapieji pelėžirniai "Vija",labai graži spalvytė,kaip ciklameno (tamsiai rožinė)

pas mane vienais metais Kobeja buvo wub.gif thumbup.gif , augant aktyvatoriaus pyliau, o kitais metais nepyliau,ir snipstas, nuskurusi tokia, o vieta ta pati buvo... unsure.gif

As vaikstinedama soduose prisirinkau nuo patvorio kazkokio pelezirnio anksciu, blush2.gif , ciklameno irgi, tik nelab tamsaus g.gif jei sugalvosiu kur, gal ir kisiu, kaip sakiau, i zeme tiesiai...
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 13, 12:44)
tai kad nupjauta bet kuri veja būna šiurkštesnė iš pradžių rolleyes.gif nebent pjaunant rečiau ji perauga ir tada lieka kietesni stagarai... g.gif  o šiaip gi šiurkštumas gerai masažuoja padus mirksiukas.gif O šuns šėlimą, jei tai ne kapstymas, o tiesiog pasilakstymas, atlaikys bet kokia normaliai sutankėjusi veja, va tik jei tas šėlimas dar palydimas ir pasisiojimų, tai jau nėra vaistų, nebent su laistytuvu iš paskos lakstyti ir paženklintas vietas iš karto laistyti, kad atskiesti deginantį šlapimą smile.gif
tiesa, galima žiūrėti į sėklų sudėtį, gal kiek šiurkštesni yra eraičinai, jei jų yra didžioji dalis mišinyje, reikėtų kad sėklų mišinys būtų maždaug tolygus, dažniausiai būna maišytos miglės, eraičinai ir svidrės, taigi optimalus variantas gal būtų kažkoks proporcingas tų sėklų pasiskirstymas.

Pjaunam dažnai, mažiausiai kartą savaitėje, o jeigu daug drėgmės ir šilumos tai ir kas 4- 5 dienas, bet matyt tokia jau rūšis buvo. doh.gif
g.gif Kažkaip nebijo ta vejo šuns pasisiojimų, o šuo tai didelis Bernas ne lašiuką pavaro, bet negeltonavo ax.gif , tik po medžiais narcizai kur buvo nebeišlindo verysad.gif

Nu prisiskaičiau kokių gėlyčių sėt, ryt lėksiu iki sėklų parduotuvių pasipirk ir pasisėt, nes kol kas tai tik Serenčius pasisėjus turiu thumbup.gif šuo nenutručija lotuliukas.gif
Atsakyti
O, kokia gera tema apie augaliukus aptikau bigsmile.gif
Gal patarsit?... Turim namuką ant diiidelio kalno, na gal ne tiek didelio, bet vėjai siaučia siaubingi... Pradedam aplinkos tvarkymo darbus, aukosim vaizdą į plačius laukus dėl trupučio užuovėjos, tik ką rinktis? Tujas, pūslenį ar tvet tvorą ir užleist kokiom lianom? g.gif
Atsakyti
bet pelezirnius butina kur tai atremt, nesugalvoju kur..as kiekvienais metais juos seju..
Atsakyti
Sveikos mergaiciukes 4u.gif

QUOTE(rokoko @ 2008 03 13, 17:53)
T.p. jau ziuriu galima kininius ratilius, ''Janina'' pirkau

O dar ne per anksti juos sodinti lauke unsure.gif As ir gi siemet planuoju kininius ratiliukus sodinti, bet ant pakuotes parsyta, kad reikia sodint IV-V menesiais g.gif Ar tu siltnamyje galvoji juos sodinti ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 03 13, 19:12)
O, kokia gera tema apie augaliukus aptikau bigsmile.gif
Gal patarsit?... Turim namuką ant diiidelio kalno, na gal ne tiek didelio, bet vėjai siaučia siaubingi... Pradedam aplinkos tvarkymo darbus, aukosim vaizdą į plačius laukus dėl trupučio užuovėjos, tik ką rinktis? Tujas, pūslenį ar tvet tvorą ir užleist kokiom lianom? g.gif

galėtumėt paklaust ko nors lengvesnio blink.gif

aš tai gal tvorą tverčiau ir lianas ar ką nors panašaus...tujos man nea, primena kapus schmoll.gif
bet čia skonio reikalas....
kas yra pūslenis apskritai negirdėta man...

o ką antroji pusė sako?palieka tą reikalą Tau?..nusiplauna rankas taip sakant lotuliukas.gif

gal merginos ką protingo patars
Atsakyti
na jei jau sodint norit tujas tai tik kupolines nes jos daug graziau atrodo ir aisku yra brangesnes
Atsakyti