Labas augalynu myletojos
prisijungiu prie sios temeles
gyvenu ispuoseletuose 12 aru, kur viskas: sodas, darzas [kokia 1,5a], gelynai, vejos, dekor spygliuociai ir medeliai, siltnamis...ir tt
visko nezinosi, tad cia man su jumis idomu bus
iskart apie reikala

,
turiu beda - kodel nebezydi krokai?
buvo:

keleta metu zydejo, o va nuo praeitu metu ne. siemet dygsta, ir vel nesimato ziedu pumpuru, o tik lapukai...
ikisti jie po sliauzianciais ciobreliais, gana tankiu ''kilimu'', bet juk islenda! ir salia tulpes yra ankstyvos - islenda ir zydi [na kol kas jos antri metai]
gal gelems astrus ciobreliu kvapas netinka
Mastau, kai baigsis tu kroku vegetacija, tai iskasiu vasaros pradz svogunelius, palaikysiu garaze vesiau, o rudeni vel juos i zeme...
ar teisingai mastau?
idomu kalbat, kad medzius balint rudeni
Nu mes po senovei pavasari, bet butinai duosiu vyrui paskaityt zinot ka cia saket
Papildyta:
QUOTE(emiliuks @ 2008 03 13, 14:11)
nu cirkai, nerandu niekur pirkt zemaugiu serenciu, vadinamu gvazdikeliais pas mus...ispirkta...o as kaip juos megstu..
man patinka smulkuciais ziedeliais, krumeliais, bet jau nebeturiu kur

- daugiameciais visur, nes maziau darbo

, kurio ir taip gana..
QUOTE(ilja @ 2008 03 13, 14:46)
Aš tai visus sėjimus palieku rytojui ir šeštadieniui, sako geresnis mėnulis prasidės

ir as sest kisiu Begonijas, Jurginus, kuriuos vazonuose auginu - zemus ir vidut.
dar ka tik minejo kazkas Diascijas, irgi pirma karta bandysiu, kaip ir Torenijas. Sias abi svyr pirkau, nes neradau svyr Lobeliju
T.p. jau ziuriu galima kininius ratilius, ''Janina'' pirkau [pastaraisiais metais juos pastebejau

] - siap tu astru nemegstu, bet sios nuostabios man.
QUOTE(une @ 2008 03 13, 15:07)
labai man patinka kvepiantys pelezirniai
dar maciau buvo orandziniu

kur yra
oranziniu pirkt??? [nemaciusi as tokiu]
turejau pries pora metu stulpa suformavusi prie iejimo i darza:

jokie ten ...zirniai nebijo salnu, tai jas tiesiai i dirva balandzio nors ir pradzioj
QUOTE(emiliuks @ 2008 03 13, 16:28)
kiek maximoj kainuoja svogunines geles...
o ka cia pavasari svoguninio galima kisti?

[juk tuoj zydes ir zydi svoguniniai]
rudeni kaisioju zemen
Ai, tiesa, kazkas neseniai klause apie
vejos rusi - Senukuose pirkom pernai
''liliput''
su stadionine ir mes ''prisizaidem''