Įkraunama...
Įkraunama...

Kai suskamba žadintuvas....

QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 13, 00:54)
Rytais man irgi būna koooma, nors keliuosi 9 valandą, bet vis tiek keikiu viską ir visus. Ir jei išspręsčiau šią bėdą, mano gyvenimas būtų nuostabus  biggrin.gif

ogo 9 cia jau prabanga biggrin.gif as po sesiu keliuos doh.gif ...net mano suva tokiu laiku akiu nesivargina pramerkt doh.gif
Atsakyti
g.gif Na mano zadintuvas tai ne garsinis o virbuojantis (ne mobilus), specialus kuri reikia deti popagalve... Tai kai jis isijungia tai vibruoja visa lova ir pirma mintis buna tokia : "ir vel i darba!" doh.gif , bet atsikeliu tik poantro zadintuvo isijungimo... smile.gif Pirmom dienom kai ji isigyjau tai dazniausiai pakakdavo vieno isijungimo, o dabar jau dvieju...Sunku keltis labai, nes prie zmonos daug silciau miegoti nei keltis ir salti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balta-akis: 13 sausio 2010 - 08:48
O bliamba jau rytas ir vel keltis eina .............
Atsakyti
Kai gryšiu iš darbo - BŪTINAI eisiu biški pamiegoti smile.gif Be šito pažado sau, praktiškai neišlipu iš lovos, aišku iš darbo gryžus tai nebemiegu... "pažadai tie niekis..." biggrin.gif
Atsakyti
as tai vis pamastau, dar 5 min:))))
Atsakyti
mane labiausiai knisdavo pabudimas kokios 5 minutes iki zadintuvo ir uzsimanymas i toleta,o maloniausias kai pabundi pasiziuri ir matai,kad dar tik pora valandu miegojai thumbup.gif
Atsakyti
Galvoju, kaip gerai, kad dar galiu pamiegoti, pasivartyti, nes užsistatau jį visa valanda anksčiau nei reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Jei kietai miegu ir staiga isgirstu skambuti - pagalvoju: na, dar 5 minutes...
O kartais atsibundu anksciau ir guliu, laukiu kol suskambes... O jau kai suskamba: na va ir sulaukiau... biggrin.gif
Atsakyti
o aš kiekvieną rytą išgirdus žadintuvą (5.30 val.)sau pasižadu: na šiandien tai jau nueisiu miegoti anksčiau... biggrin.gif
Atsakyti
Zadintuvas mano Katinas,nes telefono as kartais negirdziu net..nors garsas pats garsiausias.. is kito kambario ateina biggrin.gif o as miegu it komoje.. tongue.gif
O Katinas pradeda naglai kasinet man po kaldra..arba po durim..
Mano pirma mintis..
PSSSSSShhhhh..labiausiai nervuoja,kai dar galiu pamiegot,tai tulikan uzsimanau,kad nebeimanoma kentet biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(S@r@ @ 2010 01 16, 00:15)
o aš kiekvieną rytą išgirdus žadintuvą (5.30 val.)sau pasižadu: na šiandien tai jau nueisiu miegoti anksčiau... biggrin.gif

thumbup.gif as irgi poto pagalvoju biggrin.gif reikes tik grizus namo po darbo.. iskart eit miegot.. spiga wink.gif
Atsakyti
keisciausia kad kai nereikia niekur keltis tai atsiklei anksciau ,o kai reikia keltis tada kiekviena minute tokia saldi ir brangi,kad tik kas duotu pamiegot biski doh.gif
Atsakyti
Pirma mintis "Galiu 'netyčia' pramiegot, atseit negirdėjau žadintuvo" , antra mintis " kelsiuos tik po 10 min."
Nekenčiu to garso. biggrin.gif
Atsakyti