Sveikos merginos,
Kokios Jūs visos gražios galerijose. Rasytė tikrai prabangiai su ta juoda skara atrodo, o ir trumpa šukuosena labai tinka.

Apie Vyturėlio plaukus aš nešneku, nes visoms moteroms su tokiais plaukais baltai pavydžiu, nes mano tai "sasulkos" kabo ir tiek

Savo nuotraukų į galeriją net nekeliu, nes turiu visas pobaisias (baisu žmones gąsdinti). Aš visuos baliuos kaip girta vis išeinu ar ba su kreiva veido išraiška
sviesele, o ko jūs pykstatės? nenori kad tu pasakotum jo istorijos? ar tiesiog kad ilgai prie kompo sedi?
ir dar vienas klausimukas- kodėl mokėjot už KT? 180lt gydantis, kai reikia visokių papildų- labai daug man tai nemokamai darė, bet reikėjo savaitėlę eilutėje palaukt
Pykstuos su vyru, kad namie prie kompo prisėdu. Tai dabar dėl šventos šeimos ramybės namie prie kompo nebesėdžiu

Bandau aišku įrodyt jam, kad forumas gerai, nes pradėjau savo kūdinimosi procesą (vakarais bandau atsilaikyt nevalgydama)

O KT mes jau antrą kart darom ir abu kart po tiek mokėjom,, nes tas kontrastinis skystis daug kainuoja. Nieks mums į jokią eikę net stotis nesiūlo, nori darytis, mokėk ir tiek
Nežinau ar džiaugtis ar ne, bet mus ištiko lepunes likimas. Irgi papildomai 2 kursus skyrė ir po to spindulinė. Tai šiek tiek nuliūdom, kad dar teks pora mėnesių kankintis. Kol kas liga atsitraukė 50 proc.