Įkraunama...
Įkraunama...

ištikimybė

QUOTE(alter ego @ 2008 03 15, 14:31)
Tereškovas netinka smile.gif Džedajų kompanijoje tik R2D2 vieta dar laisva  biggrin.gif  biggrin.gif

Nekertu...kokius multikus jūs ten žiūrot?...per katrą kanalą?...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 03 15, 14:05)
Nekertu...kokius multikus jūs ten žiūrot?...per katrą kanalą?...

Kokie multikai? biggrin.gif biggrin.gif Čia gi Žvaigždžių Karai smile.gif savo laiku (apie 1978 m.) buvo krūčiausias fantastinis filmas su kiečiausiais spec. efektais cool.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 03 15, 15:25)
Kokie multikai?  biggrin.gif  biggrin.gif Čia gi Žvaigždžių Karai smile.gif savo laiku (apie 1978 m.) buvo krūčiausias fantastinis filmas su kiečiausiais spec. efektais  cool.gif  bigsmile.gif

Netinka man tie karai...kariauju tik su uošviene ir vaikais...savo...bet efektų būna...fantastiškai kietų...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 03 15, 14:30)
Netinka man tie karai...kariauju tik su uošviene ir vaikais...savo...bet efektų būna...fantastiškai kietų...

Super smile.gif Vadinasi su patirtim, tinkat R2D2 darbui biggrin.gif biggrin.gif Nu gerai gerai, dar galima bandyt į kapitono Solo vietą, bet didelis konkursas cool.gif
Keista, su žmona karų nėra? Nekariaujat su ištikimybe ar su neištikimybe? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 15 kovo 2008 - 14:39
Ištikimybė? Nežinau kas tai yra. Žmonės vadina tuo žodžiu labai skirtingus dalykus.
Ar ištikimybė yra po vestuvių nesimylėti su niekuo, išskyrus sutuoktinį? Iki mirties? Ar iki oficialių skyrybų? Ar galima būti ištikimam kažkam- vyrui, draugui/ei, darbui, įsitikinimams? Ar įsipareigodamas tam kažkam žmogus nepraranda dalį savęs? Neparsiduoda į savanorišką vergiją? Vardan ko? Kad tas kitas miegotų ramiau? Ar ne per didelė dovana?

Aš nieko nežinau. Anksčiau tiesiog negalvodavau apie tai- gyvenau ir tiek. Tačiau dabar esu ne viena. Kartais sunku.
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 03 15, 15:45)
Aš nieko nežinau. Anksčiau tiesiog negalvodavau apie tai- gyvenau ir tiek. Tačiau dabar esu ne viena. Kartais sunku.

Nikas įpareigoja...kovok...jei dar turi šalia,su katruo kovot,dar lengviau brėžt tą savo revoliucinę liniją...apie ištikimybę gali pasiskaityt "Lenino raštai"...17 tomas...253 puslapis...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 03 15, 16:23)
Nikas įpareigoja...kovok...jei dar turi šalia,su katruo kovot,dar lengviau brėžt tą savo revoliucinę liniją...apie ištikimybę gali pasiskaityt "Lenino raštai"...17 tomas...253 puslapis...

Eikit jūs su tuo niku...
Tai daina, o ne revoliucionierė. Nors dalį kovingos feministės neabejotinai nešiojuosi savyje.
Atsakyti
baisiausia ne ,ne kai esi išduotas, o kai žinai kad tai tu anksčiau ar vėliau išduosi savo žmogų,nes visos mintys apie tai,ir nieko negali padaryti.
Dievas kurdamas žmogų tokį ir liepdamas jam gyventi santuokoje ir būti ištikimam žiauriai pasityčiojo.
nžn kaip jums bent aš dažnai pastebiu kad šeimoj dažniausiai būna vienas ištikimas o kitas "su polinkiu" bent.
Atsakyti
QUOTE(maumė @ 2008 03 15, 16:56)
Dievas kurdamas žmogų tokį ir liepdamas jam gyventi santuokoje ir būti ištikimam žiauriai pasityčiojo.

Nemanau, kad Dievas iš ko nors pasityčiojo. Dažnai bažnyčia yra tapatinama su Dievu. Nemanau, kad tai teisinga.
Atsakyti
o kaip aš tai sutapatinau?
Papildyta:
kalbu apie šventą raštą šiaip
Atsakyti
QUOTE(nesuperblondinas @ 2008 03 15, 06:04)
mano tikras vardas Bielka, o medinio - Strielka

Taip ir zhinojau, kad jus moteris wub.gif Todel dar labiau miliu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(superblondinas @ 2008 03 12, 13:26)
zemeje yra istikimas tik vienas padaras - suo.

sakai tik su viena patele amzheli nugivena? Geniali mintis. Ash jus miliu wub.gif
Atsakyti
manau, viskas nuo santykiu priklauso: jei seimoje viskas ok, nera prasmes nukrypti i sona ax.gif
Atsakyti