Įkraunama...
Įkraunama...

ištikimybė

Manau neistikimybe,tarp dvieju jaunu (16-19 metu)nevedusiu zmoniu,kaip ir gyvenimo rutina.Taciau tas kas galvoja apie seima,ketina turet vaikuciu ir dar mintyse jau galvoja- kur cianuvarius?Manau tai nepagarba antrai pusei,kuri tiki tavim,kad tu ne toks,plius tai labai skaudina,nes sugriauni visa pasitikejima.
Atsakyti
QUOTE(Ramzis @ 2008 04 11, 05:36)
Manau neistikimybe,tarp dvieju jaunu (16-19 metu)nevedusiu zmoniu,kaip ir gyvenimo rutina.Taciau tas kas galvoja apie seima,ketina turet vaikuciu ir dar mintyse jau galvoja- kur cianuvarius?Manau tai nepagarba antrai pusei,kuri tiki tavim,kad tu ne toks,plius tai labai skaudina,nes sugriauni visa pasitikejima.

thumbup.gif drinks_cheers.gif bravo uz toki poziuri. jei draugyste rimta, tai isvis nereiktu taip kvailai elgtis, nejaugi kelios akimirkos svetimos gleby svarbiau uz zmogu su kuriuo rimtus santykius turi?
nors siaip sakoma, kad vyrai atskiria seksa nuo meiles, o moterys ne, joms viskas jausmais emocijomis paremta. Tad vyrai gali nueiti na lievo ir tas gali jiems nieko nereiksti, o jeo moteris eina i sona, vadinasi jai truksta svelnumo, demesio ir pan. cia knygoj taip skaiciau, ir manau pritariu tai minciai, tik tai jokiu budu nereiskia, kad vyru neistikimybe pateisinu
Atsakyti
o gal kas zino statistika proc. kiek vyru vid. yra neistikimu ir kiek proc. moteru? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(maumė @ 2008 04 10, 17:52)
jei tau tai malonu,tuomet elgiesi teisingai.bet situose dalykuose manau negalima saves ilgai prievartaut:pvz matai kad vyras taip nesistengia kaip tu,ne tai kad eina kairen,ne ,bet jam vienodai.pradzioj kuri laika ta ignoruoji,"stengies nenukrypt nuo kurso",o paskui supranti kad jam nuo to nei silta nei salta.jus nesipykstat,bet vis reciau mylites.o ir jis tave ima vis maziau traukti.kaip elgtumeis?

Man jokia kancia "nenukrypti nuo kurso". Man malonu save tobulinti, prisiziureti ne vien isoriskai ,bet ir vidum (as kazkaip intuityviai jauciu, ka darau ne taip, tai stengiuosi klaidu nebekartoti) smile.gif As gal labiau stengiuosi ne del vyro, o del saves, taip jauciuosi tvirciau smile.gif Ir vyras,ziuriu, "nenukrypsta nuo kurso", nors kartu esam jau seniai rolleyes.gif
Aisku, butu labai sunku, jei viena diena vyras nebekreiptu i mane demesio visai, nezinau, kaip elgciausi. Gal tada ir as i ji nebekreipciau demesio rolleyes.gif, bet savimi rupintis nenustociau niekada, cia yra du skirtingi dalykai.
Atsakyti
QUOTE(kristis @ 2008 04 11, 10:10)
o gal kas zino statistika proc. kiek vyru vid. yra neistikimu ir kiek proc. moteru? smile.gif

Nuo 40 iki 70 proc įvairių tyrimų duomenimis. Lytis nesvarbi jei daromas detalus tyrimas. Jei apklausa, tuomet moterys "mažiau" neištikimos. Moterys gali net pati sau įrodyti, kad nebuvo jokios neištikimybės. "Pamiršt" įvykį. Ypač jei tai buvo vienkartiniai santykiai ovuliacijos metu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 04 11, 09:28)
Nuo 40 iki 70 proc įvairių tyrimų duomenimis. Lytis nesvarbi jei daromas detalus tyrimas. Jei apklausa, tuomet moterys "mažiau" neištikimos. Moterys gali net pati sau įrodyti, kad nebuvo jokios neištikimybės. "Pamiršt" įvykį. Ypač jei tai buvo vienkartiniai santykiai ovuliacijos metu.

vyrai irgi gali ,,pamiršti" tokius santykius, ypač jei jie jam atrodo nesvarbūs ir be to dažni.
bet dėl selektyvios atminties tai jūs čia gerai suskelėt... biggrin.gif
o patogiausia vyrams yra tai, kad jiems nei šilta nei šalta, kad vienkartinių santykių partnerei ovoliucija vyksta smagumo įkarštyje....
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 04 10, 16:55)
Matote... būti laimingu dėl to, kad esu ištikimas... Manau, kad tai yra sąmoningas būdas susiaurinti savo pasaulio suvokimą iki minimumo,

O aš manau, kad neištikimybė - laiko švaistymas schmoll.gif
Atsakyti
atsakant i tema tiesiai sviesiai neskausmingai:
MITAS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alegorija @ 2008 04 11, 11:48)
O aš manau, kad neištikimybė - laiko švaistymas  schmoll.gif

o taip drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 04 11, 01:04)
Pagal mane ideali šeima yra tada, kai ją sudaro du protingi žmonės. Bet taip būna labai retai, todėl ir idealių šeimų mažai.

žinot man atrodo tas protas šiuo klausimu(ir ne tik) labai jau sąlyginis dalykas..
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2008 04 11, 14:50)
atsakant i tema tiesiai sviesiai neskausmingai:
MITAS smile.gif

Kaip kam mitas, o kaip kam - realybė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maumė @ 2008 04 11, 15:11)
žinot man atrodo tas protas šiuo klausimu(ir ne tik) labai jau sąlyginis dalykas..

Protas gal ir sąlyginis dalykas. O vat šeimos idealios...
Atsakyti
Manau nei vienas negali but isitikines 100proc, kad bus istikimas schmoll.gif Kiekvienam yra savi "priejimo" ar sugundymo budai. Vienas paslys susitikes pirmaja meile, kitas padaugines alkoholio ir t.t... Tiesiog gal reikia tiketis, kad tau pritaikyta situacija nepasitaikys ir tu neiskaudinsi artimo zmogaus blush2.gif
Atsakyti