Įkraunama...
Įkraunama...

ištikimybė

QUOTE(laureta @ 2008 04 21, 16:01)
vaidinti aukas labai priimtina. o mes ju tuomet gailimes  doh.gif , o jie sau mano tegu tegu gailisi  doh.gif . Kai ju nesigaili, tuomet trenkia durimis ir iseina, manydami, kad ne jie kalti, o mes kad ju nesigailejome.  lotuliukas.gif

ir ne tik del to, kad nesigailejome, ir del to, kad ju nesuprantom, ir del to, kad issiskaudinom "lygioj vietoj" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2008 04 14, 21:02)
Pas kitas moteris neeina tik gejai ir impotentai!  lotuliukas.gif

Įdomu kas mano vyras g.gif Jis nei gėjus,nei impotentas,turi būt ir trečias variantas. Yra jis man kartą pasakęs- "ne tam tave vedžiau,kad pas kitas eičiau. Noriu mirt ramia sąžine,ir tiesiai pažvelgęs tau į akis pasakyt,buvai pirma ir paskutinė... " Mes daug kartų diskutavom šia tema,ir nusprendžiau,kad aš labiau linkus būt neištikima,nei jis man. Ir buvau neištikima,dar nevedę buvom...Jis sužinojo..atleido..žiauriai dėl to pergyveno...aš irgi. Ne kartą buvo mintys į kairę nuklydusios,bet kai tik įsivaizduoji,kokį skausmą dėl to gali patirti mylimas žmogus,tos mintys labai greit išgaruoja. Nebenoriu daugiau to pamatyt,tai jei ir sugalvočiau nuklyst,tai visam laikui...
Į temos klausimą ištikimybė-mitas ar įmanoma realybė atsakyčiau,kad realybė,nes ne vieną ištikimą vyrą pažystu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misisipė: 21 balandžio 2008 - 22:48
nevisi supranta zodi "Istikimybe"
Atsakyti
As net susimasciau ar galeciau atleisti vyrui jo neistikimybe? Manau, kad tikrai ne.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 04 21, 13:05)
Ne sventieji puodus lipdo. Pagundu buna visiems, ir kartais gal ir buna sunkiau atsispirt.

Taip, pagundos žmogų veikia, kai jis leidžiasi gundomas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alegorija @ 2008 04 22, 10:41)
Taip, pagundos žmogų veikia, kai jis leidžiasi gundomas  mirksiukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
jei pats nenores tai nieko ir nebus, bet vat kad vyrai (asku ne visi) daznai praskysta bigsmile.gif
Atsakyti
jeigu istikimybe savo vyrui yra neturejimas jokio fizinio kontakto su kitu priesingos lyties atstovu, tai ji yra imanoma. jeigu neatitinka sito apibrezimo, tai nezinau, nemoku leistis i filosofijas...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 04 20, 14:43)
O ka gi jus sukurete? Buiti? Vaikus? Vaikai uzaugs iki paaugliu, dziaugsmo bus mazai, laime ne visi sugeba izvelti.. Buitis... Buitis yra niekas. Ja neimanoma dziaugtis, buitis itraukia i liuna, pririsa stipriau nei narkotikas.

Viskas įmanoma, reikia mokėti džiaugtis. cool.gif
Atsakyti
Svarbu negyventi ta pacia diena ir kasdiena vis taip pat, nes tai tikrai isves is proto ir nukryps visi kaip gali. Sako vyrai silpnesni ir greiciau suskysta ir paklysta, tai yra tiesa, nes moterys labiau vertina seima, ir net jei noretusi su kitu ji to tik noretu bet tikrai nelabai eitu. O siaip reik dziaugtis gyvenimu, stengtis keisti ji vis kitaip. O ne po darbo i virtuve po virtuves miegot, nesamone, o daugelis taip daro. O vaikai, kad ir iki paaugliu uzaugs, vistiek tai yra smagu. Siaip neistikymybe dazniausiai buna alkoholio pagalba, paskui atsiranda "atmaskes" as nieko nepamenu. Tai jei alkoholis kaltas, tai kam ji vartoti??? Svarbiausia kalbetis tarpusavyje, kas blogai, kas gerai, kaip lovoi, kas patinka o kas ne. Ir bus gyvenimas idealus, ir kito ar kitos nesinores nes busite abu idealus. A isiaip per daug as cia sneku. Jei smegenys ne vietoje istatyti tai nieko ir nebus. ir nemokesi gyvenimu dziaugtis ir i sonus klaidziosi
Atsakyti
QUOTE(Kestukaz @ 2008 04 24, 00:37)
Svarbu negyventi ta pacia diena ir kasdiena vis taip pat, nes tai tikrai isves is proto ir nukryps visi kaip gali. Sako vyrai silpnesni ir greiciau suskysta ir paklysta, tai yra tiesa, nes moterys labiau vertina seima, ir net jei noretusi su kitu ji to tik noretu bet tikrai nelabai eitu. O siaip reik dziaugtis gyvenimu, stengtis keisti ji vis kitaip. O ne po darbo i virtuve po virtuves miegot, nesamone, o daugelis taip daro. O vaikai, kad ir iki paaugliu uzaugs, vistiek tai yra smagu. Siaip neistikymybe dazniausiai buna alkoholio pagalba, paskui atsiranda "atmaskes" as nieko nepamenu. Tai jei alkoholis kaltas, tai kam ji vartoti??? Svarbiausia kalbetis tarpusavyje, kas blogai, kas gerai, kaip lovoi, kas patinka o kas ne. Ir bus gyvenimas idealus, ir kito ar kitos nesinores nes busite abu idealus. A isiaip per daug as cia sneku. Jei smegenys ne vietoje istatyti tai nieko ir nebus. ir nemokesi gyvenimu dziaugtis ir i sonus klaidziosi

Virtuve,miegot,po darbo virtuve.kai kuriu zmoniu tai yra kasdienybe,tai nera susije su neisistikimybe,nes tai daugelio zmoniu kasdienybe,todel,kad reikia gyvent,reikia valgyt.Vaikam nepasakysi,kad siandiena as keiciu gyvenimo stiliu ir neinu i darba.Turi darba-saugai,kaip imanoma,lygiai tas pats,turi seima-saugai kaip imanoma!Kol nesupras visi,kas seima yra ne gyvenimo tilius,tol sitos diskusijos nesibaigs. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramzis: 24 balandžio 2008 - 04:27
QUOTE(Ramzis @ 2008 04 24, 05:25)
Kol nesupras visi,kas seima yra ne gyvenimo tilius,tol sitos diskusijos nesibaigs. smile.gif

Man asmeniškai šeima - gyvenimo pamatas rolleyes.gif

Et...Bet kiekvienam savo...
Atsakyti