Įkraunama...
Įkraunama...

ištikimybė

QUOTE(xuliganas @ 2009 02 13, 03:51)
Mano draugo žmona - man ne moteris... Bet jei ji graži, jis man - ne draugas! smile.gif

gerai kad taves nepazystu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xuliganas @ 2009 02 13, 02:51)
.. Bet jei ji graži, jis man - ne draugas! smile.gif

turi draugu?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasavait @ 2008 03 04, 18:17)
sveiki tėtukai,
turbūt ši tema sena kaip pasaulis,bet vis dar aktuali. Jei to paklausčiau savo vyro,jis juk nepasakytų man tiesos,bet bala ji žino ka pagalvotų. Kartais bandau sugudrauti užduodama vieną kitą suktą klausimuką,bet jis išsisuka juokaudamas,kad savo klausimais verčiu ji meluoti arba sakyti tiesą kuri man nepatiktų...
draugės ir bendradarbės turi tik vieną komentarą šiuo klausimu- visi jie vienodi,palankiai situacijai esant tikrai neatsisakys...
o kaip yra iš tikrųjų???  g.gif
nekalbu apie tuos erelius kurie ieško nuotykių,bet idomu kaip sekasi kovoti su pagundom tiems vyrukams kurie myli žmoną,vertina šeima?

Nu man kazkaip nera tokiu minciu apie neistikimybe,pagundu visada buvo ir bus blush2.gif O siaip yra sakoma "Nu ir kas kad patiekala issirinkai bet i MENIU visada norisi pasiziureti" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amperas @ 2009 02 14, 00:23)
gerai kad taves nepazystu thumbup.gif

... o gal aš tave pažįstu?.. friends.gif

QUOTE(Afroditte @ 2009 02 14, 13:33)
turi draugu??  bigsmile.gif

Turiu. mirksiukas.gif Va amperas... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(xuliganas @ 2009 02 13, 03:51)
Mano draugo žmona - man ne moteris... Bet jei ji graži, jis man - ne draugas! smile.gif

nes apmaudu, kad tokios niekada nesusirasi, nes paprasciausiai i tave grazios neziuri? O gal tavo paties zmona (jei tokia turi) baisi kaip atominis karas? biggrin.gif biggrin.gif Tipiskas pavydas, ar kaip? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 02 16, 02:50)
nes apmaudu, kad tokios niekada nesusirasi, nes paprasciausiai i tave grazios neziuri? O gal tavo paties zmona (jei tokia turi) baisi kaip atominis karas? biggrin.gif biggrin.gif  Tipiskas pavydas, ar kaip? biggrin.gif

Ouch... doh.gif Kam taip ziauriai?.. pioneer.gif Iš kur pas jus tiek pykcio, agresijos, pagiežos?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(xuliganas @ 2009 02 16, 01:47)

Turiu.  mirksiukas.gif  Va amperas...  hihihi.gif

a nu tada viskas normaliai biggrin.gif
cia turbut vaikystes draugas ania wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 02 16, 11:38)
a nu tada viskas normaliai  biggrin.gif
cia turbut vaikystes draugas ania  wub.gif

Gal ir mes pazistami?.. g.gif Gal net draugai?.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xuliganas @ 2009 02 16, 15:46)
Gal net draugai?..  rolleyes.gif

gal net ir ne tik bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 02 16, 18:38)
gal net ir ne tik  bigsmile.gif  biggrin.gif

Zinojau, zinojau!.. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(xuliganas @ 2009 02 16, 17:44)
Zinojau, zinojau!..  clap.gif

nu vat kas per iprotis iskart viska i dienos sviesa cool.gif ...šaaaaaaa sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 02 16, 22:31)
nu vat kas per iprotis iskart viska i dienos sviesa  cool.gif ...šaaaaaaa  sleep.gif

Atsiprašau... blush-anim-cl.gif ... sunku susilaikyt... topsecret.gif
Atsakyti