Įkraunama...
Įkraunama...

Mineraline kosmetika

QUOTE(Larissa @ 2008 04 21, 11:25)
o aš pagaliau gavau savo medium ir medium beige pudras (medium labai tinka dabar,o beige bus kai veidas truputį įdegs  thumbup.gif ) ir šešėlius šituos
tik dar nespėjau normaliai išbandyti  doh.gif neįsikirtau kaip su tuo šepetėliu elgtis reikia  lotuliukas.gif

o galetum seseliu spalvas nefotkinti 4u.gif renkuosi sau seselius ir net nezinau ar tiks! ta sviesesne tokia pilka? ax.gif

p.s. gaila kad pas mus SM nera SWATCH skyrelio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 21 balandžio 2008 - 13:55
QUOTE(sweety123 @ 2008 04 21, 14:53)
o galetum seseliu spalvas nefotkinti  4u.gif renkuosi sau seselius ir net nezinau ar tiks! ta sviesesne tokia pilka? ax.gif

p.s. gaila kad pas mus SM nera SWATCH skyrelio rolleyes.gif

su malonumu nufotkinčiau,bet paskolinom fotiką doh.gif galėsiu tik kada atgausiu
o spalvos tokios įdomios..net nežinau kaip ir paaiškinti doh.gif ta šviesesnė tokia pilka su alyvių g.gif o tamsi rudai-violetinė su blizgučiais...
kai įsigudrinsiu jais pasidažyti-įmesiu nuotrauką cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 04 21, 15:08)
su malonumu nufotkinčiau,bet paskolinom fotiką 

Taigi ji prase nefotkinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 04 21, 16:09)
Taigi ji prase nefotkinti  biggrin.gif

lotuliukas.gif

o siaip ji varda turi cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Larissa @ 2008 04 21, 16:08)
su malonumu nufotkinčiau,bet paskolinom fotiką  doh.gif galėsiu tik kada atgausiu
o spalvos tokios įdomios..net nežinau kaip ir paaiškinti  doh.gif ta šviesesnė tokia pilka su alyvių  g.gif o tamsi  rudai-violetinė su blizgučiais...
kai įsigudrinsiu jais pasidažyti-įmesiu nuotrauką  cool.gif

jauciu reikia imt biggrin.gif jauciu bus mano kt. menesio pirkinys
imesk nuotraukyte kai galesi, labai idomu paziureti kas ten per spalvos realybeje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 04 21, 15:13)
lotuliukas.gif
o siaip ji varda turi  cool.gif

Atsiprasau blush2.gif sweety123 prase nefotkinti biggrin.gif
Atsakyti
[Ar yra siame forume merginu is kauno, kurios turi Bare Escentuals Foundation kad butu galima realiai spalvyte paziureti nes labai jau sunku nuspresti kuri geriausiai tiktu blush2.gif
[/quote]

Parasyk man i AZ, as senamiestyje dirbu turiu medium ir medium beige, jeigu gali privaziuot atvezciau i darba, pasiuretum smile.gif Turiu visa komplekta su 3 sepeteliais, veido spalva (face color), uztvirtintojas (veil)
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2008 04 21, 10:44)
As irgi noriu uzsisakyt butent sita rinkinuka, tik noriu paklaist ar visas spalvas naudojat? Man kazkaip tas ruzavas seseliukas atrodo nereikalingas, nors ziurejau video, tai ji naudoja, ar jus su juo dazotes? ax.gif

Taip rolleyes.gif naudoju visas,taip kaip aiskina DVD ax.gif O ta spalvyte nera ruzava,ji persikine,labai graziai atrodo padazius wub.gif Man visos spalvytes fainos,o labiausiai patinka tai ta tamsiausia kur apvest akytes reikia thumbup.gif ir tas apvedimu sepetelis thumbup.gif wub.gif
Zodziu,daugiau jokiu piestuku akims! biggrin.gif

QUOTE(Kashariuke @ 2008 04 21, 10:55)
Kur pirkot?  ax.gif

JAV smile.gif parsisiunciau per tarpininke mirksiukas.gif
Atsakyti

as dabar gailiuosi kad parsisiunciau tik seselius..sepeteliams pagailejau pinigu ohmy.gifx:
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 04 21, 16:13)
lotuliukas.gif
o siaip ji varda turi  cool.gif
Papildyta:
jauciu reikia imt biggrin.gif jauciu bus mano kt. menesio pirkinys
imesk nuotraukyte kai galesi, labai idomu paziureti kas ten per spalvos realybeje ax.gif

jaučiu užtepsiu kiekvieną spalvą atskirai ir parodysiu lotuliukas.gif o tai kaip pasirodysiu čia su fanarais tipo "dūminėm akim" tai ir nepirks niekas tų šešėlių lotuliukas.gif kažkaip praradau akių dažymo kvalifikaciją unsure.gif
vat norėjau dar paklausti dėl foundation šepetėlių:su kuriuo jums geriau dažytis g.gif man dienai su kabuki nepatinka schmoll.gif nes tada kažkaip storesniu sluoksniu gaunasi,kaip krempudra atrodo g.gif bet vakariniam makiažui pats tas. o su tuo mažesniu iš rinkinio dienai thumbup.gif o kaip jums?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti