QUOTE(Maidenana @ 2008 03 05, 11:07)
Na, nezinau. kiek man teko matyti "namu seimininkes", t.y. neeinancias uzhdarbiauti uz namo ribu, tai jos visos turi tikras namu seimininkes, kurios valo, skalbia, gamina (arba ne visada), tvarko, laisto. O "namu seimininkes" priziuri vyra, save, kartais palepina seimyna gurmanu virtuve, liepa padaryti ta ir ana tai ateinanciai moteriai, patikrina svara namuose ir uzhsiima vaikais-bureliai, pamokos, nuvezti/parvesti/uzrasyti. jos rengiasi garsiu dizaineriu drabuziais, lankosi SPA, vaziuoja pailseti nuo namu. Kitokiu nedirbanciu moteru neesu maciusi..
As pat,i tokia seimininke, kaip aprasyta aukshciau, galeciau buti, nes buciau laisva savo veikloje. bet dirbti namie nenoreciau, vien del to, kad tas pats vaizdas ishtysas paras mane suniokotu per savaite laiko. Man paciai reikia aktyvumo, erdves ir dar milijona viso ko.. Kuo ivairiau - tuo geriau.
bet juk kai eini i darba tai matai vistiek ta pati ofisa kasdien ir visa kita,juk kasdien darbo aplinka nesikeicia(bent jau daugumai)
as tai zinau moteru namu seimininkiu kuriu darbas ne tik priziureti namus ar valgyti padaryti,o jos dirba namuose prie kompo(draudimas,internetines parduotuves,buhalterija ir t.t.) ir ne tik prie kompo,veisia geles ir pardavineja,daro puokstes ir t.t. manaudaug uzsiemimu yra ir neinant kazkam kitam dirbti