Įkraunama...
Įkraunama...

moteris-namu seimininke

Apklausa: moteris namu seiminke-uz ar pries toki gyvenima? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Vifsla @ 2010 12 20, 09:09)
būti gera namų šeimininke yra sunkus ir nedėkingas darbas. man žymiai lengviau dirbti darbe  ax.gif  . galvoju, kad daugumai lengviau mirksiukas.gif

Manau, kad ne tiek svarbu, kur, kiek svarbu, kad iš esmės žmogus galėtų save realizuoti.
Matyt, kai kurioms moterims tam pilnai pakanka namų aplinkos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 20 gruodžio 2010 - 09:19
QUOTE(juzė @ 2010 12 20, 10:14)
Manau, kad ne tiek svarbu, kur, kiek svarbu, kad iš esmės žmogus galėtų save realizuoti.
Matyt, kai kurioms moterims tam pilnai pakanka namų aplinkos.

pas mano minėtą namų šeimininkę draugai tiesiog veržiasi bendrauti.
ji turbūt pilnai realizuoja save, kad sugeba dar ir kitiems padalinti tos prikauptos energijos.
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2010 12 20, 09:57)
O kur akcijos ilgalaikės ir trumpalaikės, kur investicijos visokios, vėl trumpalaikės ir ilgalaikės, kur dar įvairios kaupiamosios sąskaitos skirtingiems atvejams, nekalbant ir kitų būdų. Čia tik pirmus pasitaikiusias paminėjau. Tikrai gerokai daugiau yra. O jus tik socialines išmokas ir palikimą težinot  tongue.gif  Tada tikrai kas nors atsitikus vyrui, pražūtumėt (ne būtinai išėjimas pas kitą), jei tik tiek žinot apie finansus. Aš nesu finansų ministrė šeimoje, o žinau daug daugiau už tas, kurios ale valdo šeimos pinigus tongue.gif Bet ką galiu pasakyti, esu tik neįdomi namų šeimininkė hihihi.gif

Einu iš šitos temos, neįdomu man čia  tongue.gif Nuomonė daugumos aiški: namų šeimininkės neįdomios, moterys negalvojančios, kas bus jei vyrai jas paliks ir pnš. Sėkmės visoms  4u.gif

Na, o iš kur gi pinigai toms akcijoms, investicijoms, a? Šventas naivume, jei manote, kad vyras-kažkas amžino ir pastovaus. Investuos ji mat iš vyro pinigų...prajuokinot.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2010 12 20, 08:56)
Nu tai kame bėda biggrin.gif Pasitikėjimą į rankas ir keiskit nepatinkantį darbą biggrin.gif

Geras vyro sveikatos ir gyvybės draudimas cool.gif Arba protinga vedybinė sutartis biggrin.gif

kriiiiiiiiize doh.gif
pas mus miestukas toks specifinis truputi tongue.gif
tad visus norus truputi keicia, nes pasiulos lygiai 0..... o be to pagal ta specifika jau spejau padirbet - norisi kazko naujo biggrin.gif va tam ir teises islaikiau ir i mokyklas dairausi ax.gif kelsiu sparnus kai busiu tam pasiruosusi bigsmile.gif

chmm matyt dar nedaede........arba jau apsiprantu rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2010 12 19, 22:59)
doh.gif
o jei as bukeju darbe?  ta pati per ta pati  doh.gif  vsio ismokau perpratau.... ka daryt? gryztu  -tik atsiprasant est ir gult noriu, mane  vargina MAN neidomus darbas. ir mest/keist/nedirbt siuo metu neimanoma... idomu kiek cia idomumo mano vyrui ir vaikams  visa laika klausytis kaip as nenoriu i darba  doh.gif
ko nepasakyciau apie ta laikotarpi kai nedirbau  -  kiek pamatyta, kiek nuvaziuota ir perskaityta per ta laika buvo....  ir kiek visko IDOMAUS ismokau....
beje is kur ta baime vyra prarast  blink.gif  manes tokia baime nekamuoja - vandenyne daug zuvukiu plaukioja  lotuliukas.gif

Visiškai sutinku su jūsų požiūriu, dauguma mano pažįstamų moterų, ar buvusių bendradarbių tikrąja to žodžio prasme vemia ant darbo, atlieka jį atmestinai, nes REIKIA ir tiek, klientui nugaras atsuka, nei labas nesugeba ištart. Mano darbas buvo sunkus, bet aš netgi per daug stengdavausi gerai dirbti, o po motinystės atostogų nebenoriu ten grįžti, nes nežinau, kaip sugebėsiu suktis tarp šeimos ir darbo sad.gif Nes neįsivaizduoju, kaip reikės suderinti namų šeimininkės ir darbuotojos pareigas, jau vien nuo tos minties darosi bloga...Kad nebebus laiko su vaiku studijuoti knygeles, neskubant vaikštinėti po lauką, nebebus laiko megzti, ar pažiūrėti gero filmo su vyru, nes būsim pavargę kaip šunys, o reikalų bus dar daugiau...
Manau, kad netiesa, kad vyrui neįdomi nedirbanti moteris, būnant namie yra puiki proga ir visas pasaulio naujienas sužinoti ir apsiskaityti ir susitvarkyti ir atjausti pavargusį sutuoktinį.
Tačiau namų šeimininkės tampa neįdomios vaikų neturintiems ir buvusiems bendradarbiams, tai faktas...sad.gif
Atsakyti
Pirmadienio ir trečiadienio vakarą vežu dukrą į gimnastiką ir mamos, kurios laukia savo vaikų, yra sporto grupė. Va joje pasportuoju. Dažniausiai antradieniais vakarais eina į būsimų filmų peržiūrą. Suradau kaip gauti bilietus nemokamoms peržiūroms, dažniausiai po to reikia aprašyti, palikti atsiliepimus. Kas antrą penktadienio vakarą turiu "tik mergaitėms" pasisėdėjimą su draugėmis. Tai čia tokia jau nusistovėjusi veikla. Plius visokios kitokios būna. Kartais suplanuotos, kartais spontaniškai sugalvotos. Manot, kad neturiu ką vyrui vakare papasakoti? Juokaujate turbūt.

ot idomi veikla biggrin.gif kazi kokiam vyrui idomu apie taokia diena klausyt?? santechnikui? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2010 12 20, 11:01)
ot idomi veikla biggrin.gif  kazi kokiam vyrui idomu apie taokia diena klausyt?? santechnikui? biggrin.gif

galvoju, kad būtų įdomu ir ne santechnikui g.gif .
beje, su vyru beveik niekada nekalbam apie darbą
o apie ką jūs pasakojat savo vyrui?
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2010 12 20, 11:05)
o apie  ką jūs pasakojat savo vyrui?

Teisingai. Nes jei vyras ir zmona dirba kordinaliai skirtingus darbus, tai jiems bus neidomu kalbetis apie darbus. Jei zmona dvi valandas parejusi is darbo tauskia tik apie savo darba, tai vyras paskui tik apsimeta, kad klausosi
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2010 12 20, 11:05)
galvoju, kad būtų įdomu ir ne santechnikui  g.gif .
o apie  ką jūs pasakojat savo vyrui?

savo bendravimo nelaikau tobulu, toli grazu- dirbam kartu, tai daugiausia apie uzsakovus ir darbus kalbam, yra, aisku ir kitokiu temu, nu bet neisivaoizduoju, kaip intelektualiam zmogui gali but idomu klausyt diena is dienos apie kazkokius sportus, pasisedejimus su tokiom pat draugem vistelem, o dar blogiau- tu visteliu "diskusijas" apie knygas ( a la de vincio kodas) ir kitokius pletkus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 20 gruodžio 2010 - 10:15
QUOTE(Nada... @ 2010 12 20, 11:14)
savo bendravimo nelaikau tobulu, toli grazu- dirbam kartu, tai daugiausia apie uzsakovus ir darbus kalbam, yra, aisku ir kitokiu temu, nu bet neisivaoizduoju, kaip intelektualiam zmogui gali but idomu klausyt diena is dienos apie kazkokius sportus, pasisedejimus su tokiom pat draugem vistelem, o dar blogiau- tu visteliu "diskusijas" apie knygas ( a la de vincio kodas)  ir kitokius pletkus biggrin.gif

Jus labai ribotai mastot.

Jei namu seimininke issilavinusi ir apsiskaiciusi, ji kalba ne tik apie da vincio koda. Jos supratimas apie supanti pasauli zymiai didesnis, nei tos, kuri visa diena prasedejo ofise prie kompo
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti