Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio šventimas Kaune

Savo šešiamečio sūnaus gimtadienį šventėme vaikų žaidimų kamabryje VAIKŲ PILIS, visiems vaikams labai patiko, daug žaislų, vietos daug. Rekomenduoju
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2012 10 04, 12:24)
Mes švęsime neseniai, tik liepos mėnesį, atsidariusiame Mikės pramogų kambaryje..Buvau su mažyliu, mums patiko..Tokiems mažiukams kaip mes esame, ten pats tas.. 4u.gif  4u.gif


Labai puikus kambarys, tinka ir visai maziukams, ir didesniems siek tiek, tualetas vietoj, uzdara erdve, aplink ramu. O svarbiausia - puikios savininkes!!! Labai atsidavusios savo darbui ir mokancios bendrauti su vaikais nepaisant ju jauno amziaus. Cia rekomenduoju ir mokyklele vaikuciams - lankem iki darzelio ir labai buvom patenkinti. Po pamokeles leidzia nemokamai pazaisti, pavaisina mamas kava (sorry, cia ne visai i tema). Bet gimtadieniai cia irgi puikus, ypac, jei samdot personaza vietoj (konkreciai - mergina Ieva (bendrasavininke), del kitu nezinau).
Atsakyti
Mes svesime sunaus 2-aji gimtadieni naujai atsidariusiam vaiku zaidimu kambary "Mazylis", buvusioje Redoje. Jaukus pasirode ir visokiu karstykliu, batutas yra. Manau tures vaikai uzsiiemimo.
Atsakyti
Mes gimtadieni sventem Oazeje (cia Silainiuose). Vaikam uzsakem boulingo takeli ir tuo paciu rezervavom stala salia esancioje picerijoje. Beje buvom nustebe kad ten isikurusi naujausia Pas Paolo picerija, tik gaila kad jie nauja pavadinima uzdejo. Nes maistas , aplinka buvo super, plius i nuolaidu laika pataikem. O svarbiausia kad patiko sveciams ir mazesniems ir didesniems. Beje pro picerijos viena langa matosi boulingo takeliai, pro kita baseinas. Tai didzioji vaiku dalis uzsiprase gimtadienio baseine. Kol kas nesidomejom del baseino bet turbut imanoma butu suorganizuoti pasidukyma baseine, o patiems vaikus stebeti su kavos puodeliu kavineje.
Na mes atradom nauja vietike thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tenelga: 19 gegužės 2013 - 23:42
O kur galima švęsti vaiko gimtadienį ne patalpoje? Nes vasarą kažkaip lindeti žaidimų kambaryje nesinori g.gif O ir restoranai netinka, nes tuomet gimtadienio sąskaita pasidaro kaip rimto baliaus...
Atsakyti
Kol vaikai buvo maži - tai per gimatdienius iškylaudavome - panemunės šile ir pan. Kai vaikai paaugo - paprasta pieva su medžiais nelabai tinka jau g.gif Bet galima pasidaryti patiems atrakcijų, susigalvoti lauko komandinių žadimų. a ir žinoma tėvams jau neišeitų ramiai pasėdėti - reikės patiems judėti krutėti biggrin.gif Bet vasaros sezonu gimatdienio šventimas gamtoje man atrodo pats geriausias variantas - tikrai, kiek galima tose patalpse sėdėti.
Tik tie mūsų orai doh.gif Planuoti galima nebent dieną prieš, kad nepapulti į vėtrą su lietumi...
Atsakyti
retai čia užeinu, bet noriu pasidžiaugt ir pagirt ir padėkot wink.gif

mes savaitgalį su mažuoju dalyvavom draugės mergaitės 5 metų gimtadieny Petrašiūnų bendruomenės centre. žinot - sužavėjo! šaunuoliai belekaip!
iš pažiūros galvojau, kad bus ne kas, pastatas iš išorės atrodo skurdokai, bet programa tai kažkas toookio! vadovė pasiruošus pilnai, vaikai krykštavo, tėveliai džiaugėsi, dekoracijos be galo gražios ir mielos. kaina tikrai ne kosmosas. žodžiu mėginsim ir mes rudenį smile.gif
nelabai daug kur skelbiasi, draugė jų skelbimą rado fb, pasiskambino duotu tel, sakė viską labai maloniai sutarė, nu tikrai smagu. o ir kaina ne kosmosas. žodžiu tikrai rekomenduoju.
Šaunuoliai, taip ir toliau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cat&Rat: 27 gegužės 2013 - 15:43
Mūsų pirmasis gimtadienis buvo privačiam vaikų darželyje "7 nykštukai" a. šančiuose, bet likom nepatenkinti sad.gif
Visų pirma internetiniam puslapyje
http://www.7nykstuka...tadieniams.html skelbiama, kad kaina 200 lt už 3 val. bet po gimtadienio kaina išaugo iki 250 lt, teko nemaloniai kalbėti su tuo metu buvusia mergina, tada teko skambinti aiškintis, žodžiu gadintis nuotaika.

Plius gimtadienis baigėsi be kelių minučių 18 val. bet puolėm viską tvarkyti ir 18.10 jau ėjom per duris, bet paprašė susimokėti papildomai iki 18.30.

Buvo pasakyta, kad yra šaldytuvas galima bus pasinaudoti, bet kai atvykom jis buvo pilnas darželio maisto..nieko negalėjom pasidėti..

Dar buvo kalbėta, kad mūsų lauks su iškabintomis raidės SU GIMTADIENIU..bet nieko tokio nebuvo.

Žodžiu nusivylem, ir nerekomenduojame, esame tiek daug gerų atsiliepimų girdėję apie kitus darželius, kuriuose vyko vaikučių gimtadieniai, viskas super, bet mūsų pirmas blynas prisvilęs sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
Mano kriksto dukters 6 metu gimtadieni sventeme naujai atsidariusioje NOPISNOPI vaiku kambaryje ( PRISMA, jonavos g.).
Buvo Princese gimtadienis - tai visiems labai patiko. DAr vaikai gamino patys ledu torta ir paskui, o stebukle, visa ji patys ir suvalge :-). Nebuvo taip, kad nuperkamas tortas, o paskui puse tenka ismesti , nes niekas nenori.
Tikrai nuosirdziai rekomenduoju sia vieta - viskas nauja ir su vaikais tikrai daug uzsiimama.
Atsakyti
Truputi vyresniems vaikams, nuo 10 metu drasiai galiu rekomenduoti: www.ka-ringas.lt
Atsakyti
Dukrai labai patiko Čili picoj švęst, ir picą gamino ir bilietą į filmą gavo smile.gif
O buvo draugės gimtadienį McDonalde tai sakė nepatiko. Kiek supratau pavalgė jie ten, karaoke padainavo(labai tiko šešiamečiams, jie net skaityt normaliai nemoka g.gif ), padūko kažkiek ir viskas
Atsakyti
Čiliake manau tikrai idomiau nei magdonalde,ten ir aplinka idomesne smile.gif
Atsakyti