Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai verti žiūrėti vis iš naujo

"Titaniką" žiūrėjau gal 10 kartų... blush2.gif

Kiti pastoviai žiūrimi: "Prarastasis", "Diena po rytojaus" "Šrekas" "Bumer 2 dalis"

ir žinoma visi :šurikai, dvylika kėdžių, kaukazo belaisve, po pirties, Tadas blinda... Tuos tai žiūriu visada kai itk rodo... mirksiukas.gif
Atsakyti
iš komedijinių tai n kartų mačiau "širdžių ėdikės" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 03 07, 11:02)
"Titaniką" žiūrėjau gal 10 kartų... blush2.gif

Kiti pastoviai žiūrimi: "Prarastasis", "Diena po rytojaus"  "Šrekas" "Bumer 2 dalis"

ir žinoma visi :šurikai, dvylika kėdžių, kaukazo belaisve, po pirties, Tadas blinda... Tuos tai žiūriu visada kai itk rodo... mirksiukas.gif

man Titaniko ir vieno karto per akis rolleyes.gif

ai, dar galiu žiūrėt ir žiūrėt Mumija thumbup.gif
Atsakyti
Tai negi "Ne anyta o monstras" , 'nes aš taip noriu" Tik man vienai taip patinka? Įtariu šiandien vėl žiūrėsiu kažkurį, kol vyras baliavos bigsmile.gif O gal verta kokį kitą profilaktiškai pažiūrėti iš naujo, pavyzdžiui "Žinutė butelyje" ( nors jį aš pasisaugau įpatingom progom).
Atsakyti
mano vyras tai gali ziureti filma KONVOJUS kas savaite doh.gif doh.gif ir jam nenusibosta ,dar ziuri BRIGADA ir taip pat nepamirsta to filmo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2008 03 07, 12:56)
Tai negi "Ne anyta o monstras" , 'nes aš taip noriu" Tik man vienai taip patinka? Įtariu šiandien vėl žiūrėsiu kažkurį, kol vyras baliavos  bigsmile.gif  O gal verta kokį kitą profilaktiškai pažiūrėti iš naujo, pavyzdžiui "Žinutė butelyje" ( nors jį aš pasisaugau įpatingom progom).

Tai kad mano manymu tai eilinis lekstas holivudinis romantinis filmas, man tokius filmus uztenka viena karta pamatyti biggrin.gif
Atsakyti
Ne visus gerus filmus norisi žiūrėti. Aš, pvz., nenoriu kelis kartus žiūrėti Žaliosios mylios, Drugio efekto ir kt., nors jie tikrai sujaudino. Nebežinau, kiek kartų mačiau Ana ir karalius. bethovenas. Tai neturi būti skaudūs filmai.
Atsakyti
Žiūrėčiau ir žiūrėčiau tokius filmus kaip
"Titanikas" "Asmens sargybinis" "Ir velnias dėvi pradą" "Vienas namuose" "Rokis Balboa" 4u.gif
Atsakyti
"Graži moteris', "Kaukė", "Šurikas", "Vienas namuose", "Likimo ironija", "Maskva netiki ašaromis" 4u.gif
'
Atsakyti
Aš neseniai vėl peržiūrėjau Karnavalą su Muravjova smile.gif Labai geras filmas thumbup.gif Norisi žiūrėti dar ir dar bigsmile.gif Ir kažkaip nesinori ištrinti, vis galvoju, gal kurį vakarą vėl pažiūrėsiu tongue.gif
Atsakyti
Luc Besson "Leon". super filmas. ziurejau pries kokius 8 metus. bet dabar vel noriu. T. Burton "Edvardas zirkliarankis". "Pink floyd - the wall". nu ir aisku, visokie surikai ir panasiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 07 kovo 2008 - 23:56
o mano topinis filmas tai STIGMATA.ziurejau jau keleta kartu.labai patiko pagrindine aktore P.ARQUET .IR SIAIP SI SFILMAS TOX SU GILIA MINTIM....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre 22: 08 kovo 2008 - 01:53