Tai negi "Ne anyta o monstras" , 'nes aš taip noriu" Tik man vienai taip patinka? Įtariu šiandien vėl žiūrėsiu kažkurį, kol vyras baliavos O gal verta kokį kitą profilaktiškai pažiūrėti iš naujo, pavyzdžiui "Žinutė butelyje" ( nors jį aš pasisaugau įpatingom progom).
Tai negi "Ne anyta o monstras" , 'nes aš taip noriu" Tik man vienai taip patinka? Įtariu šiandien vėl žiūrėsiu kažkurį, kol vyras baliavos O gal verta kokį kitą profilaktiškai pažiūrėti iš naujo, pavyzdžiui "Žinutė butelyje" ( nors jį aš pasisaugau įpatingom progom).
Ne visus gerus filmus norisi žiūrėti. Aš, pvz., nenoriu kelis kartus žiūrėti Žaliosios mylios, Drugio efekto ir kt., nors jie tikrai sujaudino. Nebežinau, kiek kartų mačiau Ana ir karalius. bethovenas. Tai neturi būti skaudūs filmai.
Aš neseniai vėl peržiūrėjau Karnavalą su Muravjova Labai geras filmas Norisi žiūrėti dar ir dar Ir kažkaip nesinori ištrinti, vis galvoju, gal kurį vakarą vėl pažiūrėsiu
Luc Besson "Leon". super filmas. ziurejau pries kokius 8 metus. bet dabar vel noriu. T. Burton "Edvardas zirkliarankis". "Pink floyd - the wall". nu ir aisku, visokie surikai ir panasiai