daug kartu ziurejau Gladiatoriu, Garfildas 2

Gladiatorius pats geriausias filmas turbut - kiek ziuriu tiek verkiu. Kartais ir nuo pradziu jau pradedu verkti, nes zinau kaip baigsis
Dar labai geras Tobulas pasaulis kokiu 93 metu su Kevinu Costneriu
na ir aisku kiekvienais metais jau tradicija paziureti Likimo ironija arba po pirties.

Dar labai geras Tobulas pasaulis kokiu 93 metu su Kevinu Costneriu

na ir aisku kiekvienais metais jau tradicija paziureti Likimo ironija arba po pirties.

man tai labai istrige tokie filmai (juos vids pakaitom ziuriu kai neturiu ka veikt ar per tv nieko gero nerodo)
seksas ir miestas (filmas ir serialas, nes turiu visa komplekta), geisos ispazintis, asmens sargybinis, purvini sokiai abi dalys (pries pora dienu parsisiunciau pirmaja dali tai tokia nereali
ziurejau net tris kartus per kelias dienas
) ir velnias devi prada, p.s. myliu tave., bridzitos abi dalys. daugiau dabar taip greit nepamenu
seksas ir miestas (filmas ir serialas, nes turiu visa komplekta), geisos ispazintis, asmens sargybinis, purvini sokiai abi dalys (pries pora dienu parsisiunciau pirmaja dali tai tokia nereali

Nanny Mcphee. Ir kai liūdna, ir kai linksma.

QUOTE(gaika78 @ 2008 12 14, 00:14)
O man labai įstrigo ''Apocalypto''.Ilgas,bet nenuobodus.
Sis ir man labai patiko

"Drugio efektas", "Žalioji mylia", "Sėkmė avansu", "Prisukamas apelsinas"", "Into the wild" (nežinau, kaip išverstas lietuviškai).
Drugio efektas abu filmai
Verti dėmesio, man labai labai

ei... atsiprasau uz off topic, bet man skubiai reik prisiminti kaip vadinasi filmas apie jauna mergina kuri isilmyli daug vyresni vyra ir dar per anonsa sakydavo "jis ismokys ja gyventi, ji ismokys ji myleti" tik tiek pamenu, bet man labai reikia pavadinimo ir nesinori del tokio dalyko kurt naujos temos. PADEKIT!!!