Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai verti žiūrėti vis iš naujo

QUOTE(zimpl @ 2010 07 01, 22:24)
Notebook'ą turbūt galima žiūrėt milijoną kartų smile.gif

Neseniai pasižiūrėjau "Oldboy" ir "Donnie Darko". Abu nepaprasti  thumbup.gif
Papildyta:
"Paranormal activity" ir man labai patinka. Prieš žiūrint filmą buvau informuota, kad čia realybėj studentų gyvenimas filmuotas, tai žiūrint tikrai nelabai linksma buvo biggrin.gif kol supratau, kad perdaug fantastikos ten, kad būtų realus smile.gif bet labai įdomiai pastatytas.

Na Notebook tai romantiskas filmas ramiam vakarui. Visai grazi istorija.smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kas nors turite parsisiuntę Užtemimą lietuviškai arba bent su titrais. Labai būčiau dėkinga, jeigu man kas nors atsiųstų per skype : aira33
Atsakyti
Rekomenduoju paziureti Pasileideli (the libertine); The notebook, a walk to remember ir Dogvili smile.gif pastaraji gali but keista ziuret, nes jis nufilmuotas scenoj, bet ,patikekit, verta sita filma pamatyt iki galo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sho.Igneta @ 2010 07 31, 13:56)
Sveikos. Gal kas nors turite parsisiuntę Užtemimą lietuviškai arba bent su titrais. Labai būčiau dėkinga, jeigu man kas nors atsiųstų per skype : aira33

taigi užsiregistruok filmai online. ir žiūrėk į sveikatą 4u.gif
tiesa, pradžioj reikės sms nusipirkti taškų už kelis litus, o paskui galim taškus rinkti nemokamai 4u.gif
http://www.filmai.in/naujausi-filmai/
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri turit arba zinote kur gauti filma "4 mėn. 3savaitės ir 2 dienos Komunistinė Rumunija Šalyje kur uždrausti abortai ir net kontaceptinės priemonės".Anadien rode per Snobo nakti g.gif Prasau i AZ,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglareta @ 2010 07 15, 13:03)
sveikos, vardinu savo favoritus:  4u.gif
Aš esu Semas
4u.gif

Taip ir nepavyko šio filmo iki galo pažiūrėti.
Mano mėgstamiausias "Operos fantomas" Visus kitus kažkaip laikui einant pamiršti biggrin.gif
Atsakyti
Pries kelias savaites ziurejau 'Knight and day'. Na jau labai smagus filmas bigsmile.gif Mielai paziureciau dar karteli.

O siandien maciau 'Salt',taip pat labai thumbup.gif

Siaip tai nemazai tu filmu,kuriuos ziuriu po kelis kartus. Kaip jau cia minejot 'The Notebook',My sister's keeper'(visada verkiu) ir dar daug kitu smile.gif
Atsakyti
The Peaceful Warrior smile.gif
Atsakyti
QUOTE(foxia @ 2010 04 24, 23:27)
Taip ir negaliu prisiminti to filmo pavadinimo, turbut negalesiu uzmigti ir galvosiu visa nakti  doh.gif

Gal kas pades?Siuzetas filmo pabaigoje toks, kad pagrindiniai veikejai turejo susitikti dangoraizio virsutiniame aukste. Taciau moteris pakliuna i avarija. O jie buvo susitare taip, kad jei vienas neateis i susitikima tai issiskirs visiems laikams.

Love Affair mirksiukas.gif http://www.imdb.com/title/tt0110391/
Ir man sitas filmas wub.gif
Atsakyti
Flight Plan thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 04 18, 02:16)
"Narsioji sirdis","Karaliene Margo","Bridzitos Dzouns dienorastis","Tegyvuoja meile","Noting Hilas","Underworld","Nirvana","Matrica"

Meksikietis,Žirgeliai vėjyje (apie tibetiecius),Kokainas,8-oji mylia,Dievo miestas,Sveiki atvykę į Sarajevą,Morčius (arba katytė juoda,o katinas baltas),7,Interviu su vampyru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 19 rugpjūčio 2010 - 05:58
''Skafandras ir drugelis''. Verta pažiūrėti kiekvienąkart, kai nori įsimylėti gyvenimą iš naujo.
Atsakyti