Įkraunama...
Įkraunama...

namas is blokeliu ar karkasinis?

mielosios merginos. Atsidare naujas speciali statybu informavimo sistema www.Infostaar.lt. Jei jus norite rasti geru ir patikimu darbuotoju tai galite padaryti cia: http://konkursai.infostaar.lt . Paskelbkite konkursa jums reikalingiems darbams ir tikrai sulauksite ne tik daug atsiliepimu, bet rasite tinkama rangova siems darbams.

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perl@ @ 2008 03 06, 20:57)
Karkasinis namas isauga per 3 men. O is blokeliu per kiek laiko? g.gif Man vieras vyrukas sake,kad tuos blokelius galima ir per 2sav sudet, bet kazkaip nerealu-ar as ne taip supratau? 4u.gif
Skirtumas tas kad per tuos 3 men karkasinis bus jau ir apsiltintas ir gal net su daline apdaila, priklausomai nuo dydzio ir projekto sudetingumo. O kai as pagalvoju apie bent 15cm apsiltinima muro tai manes jis visai nezavi. Kregzdziu lizdo lipdymas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perl@ @ 2008 03 06, 19:37)
O kokia firma state? Bet lietuviai dar kazkaip bijo statyti tuos karkasinius...Vyras kol kas isvaziaves,tai viena domiuos,grys- skaiciuosim, ziuresim kas pigiau ir statysim 4u.gif  Ir pagal mane karkasinis pigiau smile.gif
O ar patenkinti savo namuku,jusu 2aukstu? jei nepaslaptis kiek viskas sukainavo neskaitant zemes ir baldu? Kaip pagalvoji tiek daug viskas kainuoja,kanalizacija ir tt doh.gif

statė "Aplinkuma" daug smulkmenų prirašiau aš ir kitos karkasinių namų temoj apie kainas, medžiagas, statytojus ir t.t.
Namuku patenkinta, 2 aukštų, jei įdomu - detales rasi temoj, į kurią nuorodą įdėjau 4u.gif
Sėkmės renkantis ir statant construction.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 03 06, 21:18)
statė "Aplinkuma" daug smulkmenų prirašiau aš ir kitos karkasinių namų temoj apie kainas, medžiagas, statytojus ir t.t.
Namuku patenkinta, 2 aukštų, jei įdomu - detales rasi temoj, į kurią nuorodą įdėjau 4u.gif

dekui, apie karkasinius jau perskaiciau viska,bet vistiek visada neaiskumu kyla... 4u.gif sako,dar Bukra nieko...gal reiks nuvaziuot ir pasneket kas cia kiek sukainuotu,bo pastatysim puse namo ir neturesim kur gyvent lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dario @ 2008 03 06, 21:17)
Skirtumas tas kad per tuos 3 men karkasinis bus jau ir apsiltintas ir gal net su daline apdaila, priklausomai nuo dydzio ir projekto sudetingumo. O kai as pagalvoju apie bent 15cm apsiltinima muro tai manes jis visai nezavi. Kregzdziu lizdo lipdymas.  smile.gif

Kodel taip sakai,kuria prasme? nelabai supratau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Aistroid @ 2008 03 06, 21:02)
mielosios merginos. Atsidare naujas speciali statybu informavimo sistema www.Infostaar.lt. Jei jus norite rasti geru ir patikimu darbuotoju tai galite padaryti cia: http://konkursai.infostaar.lt . Paskelbkite konkursa jums reikalingiems darbams ir tikrai sulauksite ne tik daug atsiliepimu, bet rasite tinkama rangova siems darbams.

biggrin.gif

dekui mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2008 03 06, 21:18)

O ta pati brigada ,kuria samdai,atlieka visus visus darbus? Ta,prasme alektra,radiatoriai ir tt? Ir ar jie patys siulo projektus karkasiniam namam?
O kiek mazdaug sukainuoja visos komunikacijos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Perl@ @ 2008 03 06, 10:28)
galvojam apie namo statyba. Viena kalba,jog geriau namas is blokeliu, kiti- karkasinis smile.gif  Sunku apsispresti...

Namo laikancios sienos sudaro ne tokia jau ir didele viso namo , kaip tokio , kaina . Cia jau buvo tokia mintis skambejusi - is ko pasistatysi , vistiek stoves ... :-) . Man irgi sis klausimas - is ko lipdyt sienas - pradzioj atrode svarbus . Bet paskui pamaciau , kad tai nera labai esminis dalykas , kiekviena medziaga faktiskai turi savu pliusu ir minusu . Zymiai svarbesnis klausimas siandienai yra namo apsiltinimas . Nes siluma brangsta ir dar brangs . Todel pirmumo eilej kelciau klausima - kokio namo as noriu - ta prasme , kad ar noriu kokio tinkuoto pavidalo isores , ar kokiu nors dailylenciu pavidalu , o gal klinkerinio plytu muro is isores ? Tai skirtingos siltinimo technologijos . Tinkuotam namui gerai putplascio apsiltinimas ant kokiu nors blokeliu - todel logiska nama darytis is blokeliu . Kokiu ? Pigesniu , atsakyciau . Jeigu tai butu dailylentem aptaisytas namas - tada gal geriau karkasinis , nors nebutinai , galima dailylentes sekmingai lipdyt ir ant blokeliu muro . Misrus variantas ... Zodziu variantu yra ivairiu , o sprendima priimt reiks jums patiems .

Esu buves SKYDINIAME name , pastatytame Panevezio "Skydmedzio" - vienas is geriausiu variantu . Labai siltas . Sienos tvirtos , nes naudojamos GIPSO PLAUSO plokstes . Per pora metu tam name tik vienoj vietoj prie kamino truputi suskilinejo siena . Pastate nama per savaite ... Sekanti nama turbut statyciaus sau toki ... :-) . Siulyciau tokiais pasidomet ...

Kita vertus dar kazkiek ir salygos diktuoja nama . Pvz. neaisku kur jus statotes - miesto centre ar kaime ? Nes jeigu kaime , tai specialiai statyciaus karkasa , erdvu , vienaauksti su marsardele plius kokia . Mieste , kur zemes mazai buna , suspaustos erdves - gal labiau tinka koks muras is blokeliu ... Nors kas ten supaistys is ko ten namo sienos - juk dekorai dabar viska paslepia ...

Mano patarimas - jeigu kazkiek svarstot del karkaso , tai geriausia isiprasyt i svecius pas zmones kurie toki nama turi . Nieks geriau uz seimininkus +/- nepasakys . Nes kas liecia mura - tai daugiau zinoma tecnologija .

Mano zmonos pusseseres seima pasistate karkasiuka ir visa is isores apmurijo plytom . Pliusu matau daug - karkasa surente greitai , vatos tarp karkaso nepagailejo - siltas namas . O is isores apdaila rupintis daugiau irgi nereikia - plytos mazai sensta . O jeigu dar klinkerinem kokiom .... :-)

Atsakyti
Norėčiau tik paantrinti Rimokui - jei galvosit apie skydinį - pasivažinėkit po tokias statybas, gamyklas. Mes gan ilgai bendravom su Skydmedžiu, su Rezetu, su Aplinkuma žinoma, važinėjome po jų objektus, su kitais el. paštu ar telefonu tik - patys gamintojai tikrai gerai nušviečia visą tokios statybos esmę smile.gif Geriau vienąkart susitikt su Aplinkumos direktorium pakalbėt, nei pusę metų skaityti info ir forumus - čia mano ieškojimų ir bendravimo su skydinių namų gamintojais patirtis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimokas @ 2008 03 06, 22:25)
Namo laikancios sienos sudaro ne tokia jau ir didele viso namo , kaip tokio , kaina . Cia jau buvo tokia mintis skambejusi - is ko pasistatysi , vistiek stoves ... :-) . Man irgi sis klausimas - is ko lipdyt sienas - pradzioj atrode svarbus . Bet paskui pamaciau , kad tai nera labai esminis dalykas , kiekviena medziaga faktiskai turi savu pliusu ir minusu . Zymiai svarbesnis klausimas siandienai yra namo apsiltinimas . Nes siluma brangsta ir dar brangs . Todel pirmumo eilej kelciau klausima - kokio namo as noriu - ta prasme , kad ar noriu kokio tinkuoto pavidalo isores , ar kokiu nors dailylenciu pavidalu , o gal klinkerinio plytu muro is isores ? Tai skirtingos siltinimo technologijos . Tinkuotam namui gerai putplascio apsiltinimas ant kokiu nors blokeliu - todel logiska nama darytis is blokeliu . Kokiu ? Pigesniu , atsakyciau . Jeigu tai butu dailylentem aptaisytas namas - tada gal geriau karkasinis , nors nebutinai , galima dailylentes sekmingai lipdyt ir ant blokeliu muro . Misrus variantas ... Zodziu variantu yra ivairiu , o sprendima priimt reiks jums patiems .

Esu buves SKYDINIAME name , pastatytame Panevezio "Skydmedzio" - vienas is geriausiu variantu . Labai siltas . Sienos tvirtos , nes naudojamos GIPSO PLAUSO plokstes . Per pora metu tam name tik vienoj vietoj prie kamino truputi suskilinejo siena . Pastate nama per savaite ... Sekanti nama turbut statyciaus sau toki ... :-) . Siulyciau tokiais pasidomet ...

Kita vertus dar kazkiek ir salygos diktuoja nama . Pvz. neaisku kur jus statotes - miesto centre ar kaime ? Nes jeigu kaime , tai specialiai statyciaus karkasa , erdvu , vienaauksti su marsardele plius kokia . Mieste , kur zemes mazai buna , suspaustos erdves - gal labiau tinka koks muras is blokeliu ... Nors kas ten supaistys is ko ten namo sienos - juk dekorai dabar viska paslepia ...

Mano patarimas - jeigu kazkiek svarstot del karkaso , tai geriausia isiprasyt i svecius pas zmones kurie toki nama turi . Nieks geriau uz seimininkus +/- nepasakys . Nes kas liecia mura - tai daugiau zinoma tecnologija .

Mano zmonos pusseseres seima pasistate karkasiuka ir visa is isores apmurijo plytom . Pliusu matau daug - karkasa surente greitai , vatos tarp karkaso nepagailejo - siltas namas . O is isores apdaila rupintis daugiau irgi nereikia - plytos mazai sensta . O jeigu dar klinkerinem kokiom .... :-)

Aciu labai uz informacija 4u.gif
Musu zemele bus mieste,bet ne centre,daugiau miesto pakrasty. Sklypukas nedidelis smile.gif Labai dvejojam tarp karkasinio ir is blokeliu. Istikruju ir kaina daug ka lemia......... Karkasiniam samdytum firma kad viska padarytu. O jei is blokeliu- tai uosvis padetu siek tiek(pamatai ,stogas,gal dar kai kas) smile.gif Nagingas zmogus,sau priestata pasistates,garaza. Jei ilystum i ta pacia kainele,tai man sirdis labiau prie blokeliu linkta.... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2008 03 06, 22:33)
Norėčiau tik paantrinti Rimokui - jei galvosit apie skydinį - pasivažinėkit po tokias statybas, gamyklas. Mes gan ilgai bendravom su Skydmedžiu, su Rezetu, su Aplinkuma žinoma, važinėjome po jų objektus, su kitais el. paštu ar telefonu tik - patys gamintojai tikrai gerai nušviečia visą tokios statybos esmę smile.gif Geriau vienąkart susitikt su Aplinkumos direktorium pakalbėt, nei pusę metų skaityti info ir forumus - čia mano ieškojimų ir bendravimo su skydinių namų gamintojais patirtis  mirksiukas.gif

Teisingai 4u.gif neuzilgo grys vyras, tada ir vaziuosim i kelias firmas pasisneketi, tada gal ir apsispresim galutinai.. bet idomu ir cia isklausyti visokiausiu nuomoniu thumbup.gif
Papildyta:
Nieks neatraso kiek mazdaug kainuotu visos komunikacijos??? ax.gif
Atsakyti
Smagu Perl@, kad statyt pradesit, mes irgi darbuojames, statysim is fibo, jau pasipirke.
Atsakyti
QUOTE(GitaZ @ 2008 03 07, 20:10)
Smagu Perl@, kad statyt pradesit, mes irgi darbuojames, statysim is fibo, jau pasipirke.

Na,labai jau rintai apie tai galvojam smile.gif

O kokie darbai pas jus jau vyksta? Kurioj vietoj namukas?
Atsakyti
QUOTE(Perl@ @ 2008 03 08, 09:46)
Na,labai jau rintai apie tai galvojam smile.gif

O kokie darbai pas jus jau vyksta? Kurioj vietoj namukas?

Mes pamatus turim, elektra irgi, laukiam geresniu oru ir kelsim sienas, medziagas susipirke visas dezutei, tik dar kaminu ir stogo dangos neturim. Statomes Uzupiuose.
Atsakyti
sveiki, as jau seniai nebuvau statybu forume, bet reikalai juda i prieky ir apie geguze turime pradet statyt..del karkasiniu: mano tevai tokiame gyvena.deja as pries..isore aptinkuota plytom grazi sviesi ruda spalva, o namas karkasinis, vaje as antrame aukste girdziu ka jei kalba pirmama, nz ar cia garso izoliacija kalta? g.gif bet man ispudis nekoks, nz namas turi but tvirtas..noriu plytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2008 03 16, 22:00)
sveiki, as jau seniai nebuvau statybu forume, bet reikalai juda i prieky ir apie geguze turime pradet statyt..del karkasiniu: mano tevai tokiame gyvena.deja as pries..isore aptinkuota plytom grazi sviesi ruda spalva, o namas karkasinis, vaje as antrame aukste girdziu ka jei kalba pirmama, nz ar cia garso izoliacija kalta? g.gif  bet man ispudis nekoks, nz namas turi but tvirtas..noriu plytu biggrin.gif

matyt tikrai garso izoliacija tongue.gif mes gyvenam karkasiniam name, t.y nuomojames puse pirmojo auksto pas vyra, turinti 2 ziauriai aktyvius vaikus(8m ir 12m). tongue.gif kartais jis musu paklausia-"ar jum labai garsiai girdisi kai mes "kariaujam"ir lakstom, rekaujam?"mano atsakymas-zingsniu dundejima kartais girdziu-bet balso-dar neteko tongue.gif beabejo, jei namas yra dvieju aukstu ir yra atvira laiptine-garso neisvengsi nei murinio, nei karkasinio namo atveju.bet juk tai normalu mirksiukas.gif bet tarkim nuejus pas kaimyna, jei vaikai sedi antram aukste uzsidare kambariuose-neprisisauksi ju taip lengvai.turi keleta pakopu liptelt, kad balsas tiesiau "skristu" link ju tongue.gif
netolimoje ateityje ir mes statysim karkasinuka-siuo metu ruosiamas projektas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mixxii: 17 kovo 2008 - 16:26