QUOTE(emilsima @ 2012 02 09, 17:34)
Oi ačiū
Gailem už pasisakymą

, net nežinojau, kad galima nukelt viešnagę jei kas nutinka. Tai jei reiks būtinai pasinaudosim, nes savo kinderiukams norim pramogą padaryt.
O ir ta naujoji vaikų zona man irgi pažiūrėjus į jų tinklapio nuotraukas nieko įspūdingo, bet va Jūsų šviežūs įspūdžiai suintrigavo. O tai ta senoji zona irgi ten tebėra, ir bus naudojama?
Man tai pirčių programos labai patinka, kas važiuoja pasistudijuokit tinklapį kada ir kur jos vyksta ir nueikit - vis papildoma, nemokama pramoga
Taip senoji zona naujai pertvarkoma,ir bus sujungta su naująja,taigi bus vaikų zona per du aukštus.turėtų būti smagi ir erdvi.man irgi per kompą ta naujoji zona atrodė šiaip sau,bet tikrai nenuvylė,bet čia jau kaip kam.Man senojoje nepatiko,kad labai pavojingos slidžios grindys ir gal kiek ankštoka.o čia viskas puiku,gal tik čiuožynių ten daugiau buvo,o čia tik viena,bet rimtesnė(nors čiuožė ir visai mažuliukai ja.aš ir pati buvau atsisėdus ir nuvarius(nežinojau kad suaugusiems negalima ir tuoj gavau pastabą

),nes man ji pasirodė tokia visai rimta ir kaip man tokiai bailiukei užteko kaifo.
Pirčių aš nemėgėja visiškai,bet maniškis ėjo kol aš su vaikais jų zonoj buvau.tai ir medum tepėsi ir šiaip laimingas grįžo.ir mane varė eit,bet manęs visai tos pirtys netraukia.o ta vaikų zona tai puikus reikalas dar ir dėl to,kad tėveliai gali pasikeisdami ar tai į pirtis,ar tai į masažus nulėkt.aš pasirinkau spa masažą.liuks.