Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 04 04, 01:18)
Priklijuojamu su kliju nuemikliu nuimti nereikia, nes jos nusivalo su akiu makiazo valikliu bigsmile.gif  Zodziu, skirtumas tarp kuoksteliu priklijavimo ir priauginimo  tik toks, kad priauginimas - tai paprasciausias blaktienu kuoksteliu priklijavimas su klijais kurie laiko apie 2 savaites  bigsmile.gif

Bet as kiek zinau, kad ten po viena blakstiena klijuoja, o ne kuokstelius tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(vaida L @ 2007 04 04, 07:51)
O man yra uždėję blakstienas , kurias deda po vieną atskirai klijuoja ir jos yra šilkinės todėl atrodo natūraliai ir reikia kas mėnesį papildyti jai nori kad gražiai atrodytu. Super  thumbup.gif

O kur tu dareisi? ir kiek kainavo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 04 03, 19:20)
Nelabai atsimenu g.gif  Nes cia buvo pries kokius 5 metus g.gif  gal 60-70Lt. g.gif  negarantuoju smile.gif

Tai gal jau dabar situacija geresne nei pries 5 metus, gal jau kokybiskiau daro g.gif itariu,k ad vasarai susigundysiu ant savo kailio isbandyt ta stebukla bigsmile.gif
Atsakyti
Mane irgi labai domina tos blakstienos biggrin.gif tik va dar galutinai nesu apsisprendusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuoleee @ 2007 04 04, 13:45)
Tai gal jau dabar situacija geresne nei pries 5 metus, gal jau kokybiskiau daro  g.gif  itariu,k ad vasarai susigundysiu ant savo kailio isbandyt ta stebukla  bigsmile.gif

QUOTE(ViShy @ 2007 04 04, 13:46)
Mane irgi labai domina tos blakstienos  biggrin.gif tik va dar galutinai nesu apsisprendusi  doh.gif

Gal dabar ir kokybiskiau bigsmile.gif Kas norit klijuotis tai bandykit, nes as irgi nemegstu mokintis is kitu klaidu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 03 20, 01:12)
Nieko baisaus gal ir nera. Uzdegimai yra. As gyvas pavyzdys  ax.gif

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Kas tau buvo nutike?????
Atsakyti
QUOTE(gaudenta @ 2007 04 04, 22:13)
ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif Kas tau buvo nutike?????

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 03 24, 02:29)
Mano akys visad buvo  labai jautrios. O yyyypatingai jautriomis tapo po blakstienu priauginimo ir uzdegimo nuo ju.  Prisiauginau Naujiesiems, po keliu dienu atsikeliau uztinusiom akim. Prasidejo uzdegimas. Teko labai ilgai ji gydyti. Dabar karts nuo karto sudirgsta akys, kaip as sakau, nei is sio nei is to... Suprantu, kaip norisi ilgu blakstienu  bigsmile.gif  Bet as uz kuoksteliu prisiklijavima thumbup.gif  O del permanentinio tai nieko nezinau  unsure.gif  Bet net nenoriu pagalvot, iskart akis suskausta blink.gif  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 04 03, 18:20)
Nelabai atsimenu g.gif  Nes cia buvo pries kokius 5 metus g.gif  gal 60-70Lt. g.gif  negarantuoju smile.gif

Kaip negali nukrist, gali, jos po poros savaiciu taip ir nukrenta  bigsmile.gif

ESLAUDA, kiekmanzinoma, pries 5 metus dar nebuvo tokios proceduros. Tai yra naujiena. Gal tau buvo priklijuotos, o ne priaugintos?
Atsakyti
O kuo skiriasi priaugintos ir priklijuotos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2007 04 04, 07:51)
O man yra uždėję blakstienas , kurias deda po vieną atskirai klijuoja ir jos yra šilkinės todėl atrodo natūraliai ir reikia kas mėnesį papildyti jai nori kad gražiai atrodytu. Super  thumbup.gif

Butent tokias as ir darau, po viena thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2007 04 04, 23:18)
O kuo skiriasi priaugintos ir priklijuotos? g.gif

Klijuojakuoksteliais, klijais, o priaugina po viena, specialiu modeliantu. Kiekviena blakstiena uzdeda ant tavo naturalios ir sutvirtina tam tikru skysciu. Iskrenta kartu su tavo tikromis ( 1.5 - 2 men )
Papildyta:
QUOTE(vavux @ 2007 04 04, 12:37)
Bet as kiek zinau, kad ten po viena blakstiena klijuoja, o ne kuokstelius tongue.gif
Papildyta:

O kur tu dareisi? ir kiek kainavo? smile.gif

As atlieku uz 150 Lt. Vilnius, jei ka:)
Atsakyti
QUOTE(gaudenta @ 2007 04 04, 23:17)
ESLAUDA, kiekmanzinoma, pries 5 metus dar nebuvo tokios proceduros. Tai yra naujiena. Gal tau buvo priklijuotos, o ne priaugintos?

QUOTE(gaudenta @ 2007 04 04, 23:22)

Klijuojakuoksteliais, klijais, o priaugina po viena, specialiu modeliantu. Kiekviena blakstiena uzdeda ant tavo naturalios ir sutvirtina tam tikru skysciu. Iskrenta kartu su tavo tikromis ( 1.5 - 2 men )
Papildyta:

Nezinau, tada kai dariausi sake naujiena -priaugina blakstienas. Dejo po viena blakstiena, sonuose lyg kuoksteli g.gif ir tvirtino su tokiais juodais klijais(ar kas ten) prie mano blakstienu, jie atrode tokie kaip taskiukai is arti smile.gif Dabar pagalvojau - buvau prisiauginus jau seniai - gal net pries kokius 7 metus g.gif ir kai pradejo vienos blakstienos kristi, tai labai negraziai atrode unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 05 balandžio 2007 - 00:32
QUOTE(gaudenta @ 2007 04 04, 23:52)

Papildyta:

Papildyta:

man ir kainavo Kaune 150 lt o paskui papildymai po 50lt ir tikrai jokių kliju nesimato ar pan.
Atsakyti
QUOTE(gaudenta @ 2007 04 04, 23:22)

o tai jei paskiau iskrenta, kiek kainuoja papildyt? as girdejau, kad galima tik kelias blakstienas priklijuot smile.gif nes juk vsi vien visos vienu metu neiskrenta
Atsakyti