Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

g.gif o kiek laiko maždaug blakstienos laikosi? nes aš skaičiau, kad apie 2-3 mėn g.gif
Atsakyti
sveikos gal ir mane priimsit i si rata,nes si temele man aktuali,pati esu prisiauginusi blakstienas pries pusantros savaites,bet kelios jau iskrito,nors net nematyti,kad truksta,labai esu patenkinta ir manau vel noresiu tai padaryti,beto ir pati jas priaugineju,bet sau to padaryti neimanoma,tad turiu vaziuoti pas drauge i vilniu nes esu is dzukijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 04 16, 11:45)
na, pati mačiau priaugintas blakstienytes - man jos fantastiškai atrodo  wub.gif  jau ir pati gundausi vasarai pasipuošt...

Ne tu viena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cinnamone @ 2008 04 20, 13:25)
buvau ir as prisiauginusi  4u.gif  na ka,tuo groziu dziaugiausi pusantros savaites,nors ta moteris kuri priaugino sake korekcija reikes darytis kas 3 savaites mazdaug..pagailejau pinigeliu tokiai daznai korekcijai..ir istiesu labai saugojau,nesidaziau tusu,kad nenubyretu taip greit doh.gif  na bet istiesu,cia tik manoi patirtis,gal kazkam ilgiau jos laikytusi wub.gif  istiesu priauginus akys atrodo yspudingai thumbup.gif  wub.gif

kaip tik siandien maciau vienam salone, kad ju priauginimas 250 lt, tai jei isties laikosi tik tris savaites sakyciau brangokas malonumas doh.gif
Atsakyti
nedaziau blakstienu,nes meistre pasake kad dazymas paskui valymas tuso dar labiau neigiamai veiks laika,kuri laikysis blakstienos,na parinko pagal maniskes,bet jos buvo tikrai zymiai ilgesnes ir riestos labai graziai wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

nebegaliu,nerandu sau vietos su tom blakstienom..mirtinai noriu ju ir zinau kad nenurimsiu,kol neturesiu ju... tik va beda,kad kaune nlb znau kur kokybiskai ir graziai priaugina..esu didele baile ir pas bet ka nenoriu eit biggrin.gif gal kas turit gera meistre kaune?
Atsakyti
Na, mergaites, patarkit panelei mirksiukas.gif Juk tikrai Kaune yra nemazai jau "su blakstienom" ir ant savo akyciu ismeginusiu meistro kokybe bigsmile.gif
Atsakyti
O kur Klaipedoje priaugina blakstienas? blush2.gif
Atsakyti
sveikos nu ziuriu cia tos blakstienos ant bangos,bet kazkaip alytuj pas mus tai nepasakyciau.
Atsakyti
tai dideliuose miestuose daugiau megeju viska ismeginti ir issiskirti is kitu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 30 balandžio 2008 - 08:10
gal kas galit i az parasyti kur siauliusoe galima prisiauginti blakstienas ir jei zinote kainas parasykite, aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Na jo 2005 metais blakstienu priauginimas buvo 45 Lt dabar 250 Lt. Kazkaip kainos kyla neadekvaciai ir infliacija visiskai ne tiap pasireiskia. Ar cia naujos tipo techniligijos kokios yra. Nelabai suprantu kur cia kas pasikeite. O kokybe ziuriu tik suprastejo. Jei 2005 m. laike iki 3 sav tai dabar tik 1-2 savaites.
Atsakyti