Įkraunama...
Įkraunama...

Kastracija ir sterilizacija

O man va tiks klausimelis iskilo: planavau katyte praeita savaitgali sterilizuoti, bet jinai eme ir sumorciavo ketvirtadieni doh.gif Cia buvo jos pirmasis morcius. Nuo sekmadienio vakaro jau ramu, stebiu, kad nebutu tik maza pertraukele pries morciaus tesini, bet atrodo, kad viskas jau baigesi. Tai man dabar idomu, kada butu geriausia ja sterilizuoti, t.y. kiek laiko geriausia kates organizmui duoti atsigauti po morciaus pries sterilizacija?
Atsakyti
Help. cray.gif Katytei po sterilizacijos buvau uzdejus moteriska pedkelne. Siandien nuimu paziuret, o jos aplink zaizda issute blink.gif Tai maniau kad nualpsiu.Ja sterilizavom tik ketvirtadieni. Gal kas susiduret ir zinot kaip jai pagelbet naminem priemonem? Gal kaip ir vaikams krakmolu pabarstyt ta zaizda?Prasau patarkit ka daryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(riute18 @ 2009 03 03, 18:28)
Help.  cray.gif Katytei po sterilizacijos buvau uzdejus moteriska pedkelne. Siandien nuimu paziuret, o jos aplink zaizda issute  blink.gif Tai maniau kad nualpsiu.Ja sterilizavom tik ketvirtadieni. Gal kas susiduret ir zinot kaip jai pagelbet naminem priemonem? Gal kaip ir vaikams krakmolu pabarstyt ta zaizda?Prasau patarkit ka daryt  verysad.gif

paskabinkit veterinarijso gygytojui! telefonu patars!
Atsakyti
QUOTE(riute18 @ 2009 03 03, 20:28)
Help.  cray.gif Katytei po sterilizacijos buvau uzdejus moteriska pedkelne. Siandien nuimu paziuret, o jos aplink zaizda issute  blink.gif Tai maniau kad nualpsiu.Ja sterilizavom tik ketvirtadieni. Gal kas susiduret ir zinot kaip jai pagelbet naminem priemonem? Gal kaip ir vaikams krakmolu pabarstyt ta zaizda?Prasau patarkit ka daryt  verysad.gif

!!!!!!!! pas VETIRINARA KREIPKITES..cia ne vaikas..ir visai kita oda.... verysad.gif vargsele katyte....mes greitai saviske nesim...tai irgi bijau,kad nebutu komplikaciju....
Atsakyti
QUOTE(Feles @ 2009 03 03, 18:19)
kiek laiko geriausia kates organizmui duoti atsigauti po morciaus pries sterilizacija?

Man leido vežti iš karto
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti