Įkraunama...
Įkraunama...

Perla

Kažkada skaičiau Krėvės dramą, "Šarūnas" lyg ir vadinosi. Ten buvo veikėja, Perla vardu. Todėl man tas vardas nesisieja su meksikietiškais serialais (gal kad nežiūriu tongue.gif ), o skamba labai lietuviškai, nuo žodžio "perlas".
P.S. tą kūrinį skaičiau labai seniai, dar vaikas buvau, taip kad jeigu kažką susapnavau, nepykut smile.gif Bet kokiu atveju, vardas gražus man.
Atsakyti
Visai nieko toks g.gif
Atsakyti
Perla mano drauges perse katyte lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrytele @ 2008 03 07, 15:15)
Ar Jums gražus vardas mergaitei - Perla. Ar turite pažįstamų vaikiukų, pavadintų šiuo vardu?

B erysio, kaip kokios kates arba sklabimo milteliai
Atsakyti
man nepatinka
Atsakyti
Kaip muilo pavadinimas biggrin.gif
Atsakyti
nelabai..
Atsakyti
Cia kai kuriu pasisakymai tai skamba pagiezingai g.gif Turbut noretumet toki varda labai duot bet kazkas rate pabezdejo kad serialinis ar dar koks suniskas vardas ir jau nepatinka tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vardas kaip vardas.. tiesiog gal pas mus Lietuvoj nelb daznas.. vis del to manau geresnis variantas Margarita smile.gif pati esu Margarita, man lb patinka mano vardas 4u.gif galima sutrumpint ir Rita vadint ir Margo thumbup.gif o vardo reiksme - perlas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita.sad @ 2009 05 20, 11:35)
vardas kaip vardas.. tiesiog gal pas mus Lietuvoj nelb daznas.. vis del to manau geresnis variantas Margarita  smile.gif pati esu Margarita, man lb patinka mano vardas 4u.gif  galima sutrumpint ir Rita vadint ir Margo  thumbup.gif  o vardo reiksme - perlas  4u.gif

100 % pritariu. Margarita daug geriau thumbup.gif
Atsakyti
Man tai kazyte ir onute grazus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o man seip visai grazus 4u.gif
galvoju visai noreciau jei turesiu dukryte pavadint kokio nors brangakmenio vardu,tik vat Perla tikrai labai serialinis vardas... g.gif
labai sudetinga pasirodo isrinkt vaikui varda...vaikystej pykau ant tevu,kad negrazu varda dave(indre),tada serialiniai vardai man buvo patys graziausia lotuliukas.gif
o vat dabar atrodo tikrai nenoreciau vardo,kuri kas antram seriale kartotu(turbut atsirastu ir zmoniu,kurie sugebetu dar ir pasijuokt) rolleyes.gif
Atsakyti