Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija

QUOTE(Regila @ 2008 04 29, 19:30)
Šiandien tuo galiu dar tik pasigirti, kadangi žiedelio užuomazgos dar labai giliai tarp lapų. Kai žinai kaip tai atrodo, žinai, kad tai užuomazga..Šiandien per milimetrus kelis pakilę, aiškiau matyt...Kai tik bus galimybė kažką pamatyt ir parodyti-pamatysit ir Jūs..

Ir pas mane tokia pati bukle clap.gif 2 metus laukiau ziedu.Ir pagaliau sulaukiau. Siemet jau tikrai labai tikejausi, nes laiakiau ziema pagal visas instrukcijas, jau tikrai pailsejo thumbup.gif Dar ti reikia, kad jos vaikutis prazystu, nes jau didelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 05 01, 11:51)
Ir pas mane tokia pati bukle clap.gif 2 metus laukiau ziedu.Ir pagaliau sulaukiau. Siemet jau tikrai labai tikejausi, nes laiakiau ziema pagal visas instrukcijas, jau tikrai pailsejo thumbup.gif Dar ti reikia, kad jos vaikutis prazystu, nes jau didelis g.gif

paaugli turi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 01, 12:00)
paaugli turi bigsmile.gif

Jau beveik subrendusi biggrin.gif Jau jai daugiau kaip 3 metukai g.gif Prie mamos dar ir kudikis yra, nors jau irgi paauges, su 4 lapeliais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 05 01, 12:34)
Jau beveik subrendusi biggrin.gif Jau jai daugiau kaip 3 metukai g.gif Prie mamos dar ir kudikis yra, nors jau irgi paauges, su 4 lapeliais. biggrin.gif

ko tu neatskiri g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 01, 14:06)
ko tu neatskiri g.gif

As tai neatskyrineciau jei yra galimybe kur daugiavaikia laikyti mirksiukas.gif Man labai grazu kai ju daug vienoj vietoj ir is kart vazone zydi 3-4stiebai thumbup.gif wub.gif
Tik reikia vietos kur tokia didele laikyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 01, 00:19)
na mes pasirodysim, gal ryt jei tik netingesim ax.gif
o kiek pas jus lapuku  bigsmile.gif thumbup.gif

Mano ši jau penktą lapuką parodė, lėtai auga, lėtai. Pas Tiną turėtų būti jau didesnė už manąją, kiek pamenu jai didžiausia iškeliavo. g.gif Na Tina rodomės, giriamės... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 05 01, 16:51)
As tai neatskyrineciau jei yra galimybe kur daugiavaikia laikyti mirksiukas.gif  Man labai grazu kai ju daug vienoj vietoj ir is kart vazone zydi 3-4stiebai thumbup.gif  wub.gif
Tik reikia vietos kur tokia didele laikyti verysad.gif

o siaip tas vaikiukas nenustekena mamytes, jei taip ilgai prie mamkos prilipes g.gif

QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 01, 18:02)
Mano ši jau penktą lapuką parodė, lėtai auga, lėtai. Pas Tiną turėtų būti jau didesnė už manąją, kiek pamenu jai didžiausia iškeliavo. g.gif  Na Tina rodomės, giriamės... lotuliukas.gif

zinok as irgi matau ta penktaji, tik jo dar virsunele vos vos matos biggrin.gif
na kai nufotkinsiu, tada ir pasirodysim, kazkaip tingiu pafotkint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 01, 18:23)
zinok as irgi matau ta penktaji,

Smagu girdėti, kad augam panašiai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 01, 18:59)
Smagu girdėti, kad augam panašiai. thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Paaugliuke jau seniai atskirta, prie mamos tik mazoji likusi, dar laukiu kos 5 lapelis islys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 05 01, 19:39)
Paaugliuke jau seniai atskirta, prie mamos tik mazoji likusi, dar laukiu kos 5 lapelis islys biggrin.gif

aaaaaaaaa, tai as matyt blogai kazka supratau g.gif doh.gif
Atsakyti
Prasom pasidziaugti kartu su manim wub.gif wub.gif wub.gif
http://images36.fotk....jpg?1209676517
http://images27.fotk....jpg?1209676453
Atsakyti