Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija

QUOTE(Jasmin @ 2008 06 06, 10:14)
tai dabar kol viso namo neužpildysi gėlėmis tol nesustosi  4u.gif
va todėl mano vyras vieną kartą taip rimtai pasakė kad mes namo nesistatysim (sklypą jau turim), nes tada gyvenamo ploto bus 20 kv.m  o gėlėms 120 kv.m  biggrin.gif

ax.gif
o as lb priesinaus pries nama, nenorejau schmoll.gif

maniskes klivijukes, tai lapus pradejo pasiutusiai leist, o vat ta geltonoji tai taip po biski, kaip kokia kilmingoji biggrin.gif
Atsakyti
na va nusipirkau naują fotiko laidą (vieną pamečiau) tai parodau
štai iš Sigutės gauta citrinukė (kai atkeliavo į mano namus)
user posted image
dabar jau va kiek paaugo
user posted image
user posted image
p.s. ant vieno lapelio parudavimas - kelionės trauma, bet gyja ir nesiplečia

o čia iš laurinde atkeliavusi klivija (tikiuosi šiemet žiedų)
user posted image
Atsakyti
Kaip gerai kad foto palyginimui yra !
Jau panašėja į tikrai gerai beaugantį augaliuką. thumbup.gif
Man tikrai smagu, kad pas visas kurios iš manęs pirko, auga gerai, nė viena nesiskundžia. O tai ženklas kad į geras rankas pakliuvo ! thumbup.gif
Atsakyti
Oho kokie lapai ilgi blink.gif As jau ir pamirsau, kaip ji turi atrodyti g.gif Pas mane kita liko tamsesne orandzine, tai jos lapai trumpsni, o sita is ilgalapiu gimines lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 06 07, 07:13)
Oho kokie lapai ilgi blink.gif As jau ir pamirsau, kaip ji turi atrodyti g.gif Pas mane kita liko tamsesne orandzine, tai jos lapai trumpsni, o sita is ilgalapiu gimines lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nekantru sulaukti tos ilgaplaukės žiedų tongue.gif
Atsakyti
Norejau paklausta kas gali buti mano klivijai? Ant zemes vaiksto tokie mazuciai balti vabaliukai. Gal zinot kas tai galetu buti? Nuo ko jie? Ir ka man dabar daryti? g.gif
Atsakyti
Gal per drėgnai laikei, ir nuo to jų priviso, persodink į visiškai naują žemę, išplauk vazoną, nepamaišys ir šaknis drungnu vandeniu perlieti. Turėtų jie išnykti. Pirktinėje žemėje taipat būna visokio užkrato, o jei naudoji pasikastą iš kokio kampelio irgi juk gali parsinešti to "gėrio" Gali išpurkšti lengvu pasidarytu skiedinuku Nimazaliu, tai nuo visų vabzdžiukų, vabaliukų gerai. Purkšti žemės paviršių, vazonėlio apačią, augalą irgi. Purškimą kartoti kelis kartus.
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2008 06 07, 00:01)
na va nusipirkau naują fotiko laidą (vieną pamečiau)  tai parodau
štai iš Sigutės gauta citrinukė (kai atkeliavo į mano namus)

ir pas tave kokios jau nemazos thumbup.gif
Atsakyti
as nenoriu geltonos klivijos, as nenoriu geltonos, as visai nenoriu geltonos klivijos..
kartoju sia mantra po kiekvieno apsilankymo siame puslapyje..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 06 07, 18:08)
as nenoriu geltonos klivijos, as nenoriu geltonos, as visai nenoriu geltonos klivijos..

ar padeda g.gif
įtariu kad nelabai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jasmin: 07 birželio 2008 - 19:30
QUOTE(kice @ 2008 06 07, 19:08)

Aš dar turiu, jei burtai nepadeda galiu pagelbėti, tik ji mažė, trečią lapuką kiša dar. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 07, 19:28)
Aš dar turiu, jei burtai nepadeda galiu pagelbėti, tik ji mažė, trečią lapuką kiša dar. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sigute, saulel, nedaryk juodo darbno.. nes dar ir sanpaulijos saltis vaiko noresiu.. ir dar ko nors..
Atsakyti