Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija

QUOTE(laurindre @ 2008 06 12, 19:52)
biggrin.gif Šita turbūt labiausiai paplitusi biggrin.gif Kita pas mane truputi kitokio atspalvio g.gif
Dabar lauksiu, kol anytos geltonoji apsivaikuos biggrin.gif Tiksliau ji apsivaikavo jau, tik ji atskyrė vos du lapelius užauginusią ir dar taip į žemę įgrūdo, kad supus visas augimo centras, tai manau iš to vaiko tai nieko nebesigaus, teks laukti kito g.gif

tai tu anytai gražiai išaiškink kad taip gėliukas numirios ax.gif , gal tau duotų tai išsipopintum 4u.gif

laurindre labai graži klivija wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jasmin: 12 birželio 2008 - 19:59
QUOTE(Jasmin @ 2008 06 12, 20:57)
tai tu anytai gražiai išaiškink kad taip gėliukas numirios  ax.gif , gal tau duotų tai išsipopintum  4u.gif

laurindre labai graži klivija  wub.gif

Tai jau pasakiau. Bet kažin kaip jai ten gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2008 06 12, 16:52)
gal per mažas vazonas jei jau lipa lauk, aš saviškę persodinau į truputį didesnį vazoną (na iš šonų po pirštą kad tilptų)

QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 12, 17:43)
Tuo atvėju būtinai reikia augaliuką persodinti. Bet persodinant nepadidinti vazono, kaip jau ir minėjo per pirštą kad liktų vietos. Nes tik kaip spaudžiamos šaknys augant , ji susipranta žydėti, arba auginti vaikus.
Persodinant saugoti šaknis, kad kuo mažiau nuo jų žemikės nubyrėtų, mažiau augaliukas stresuos, ir greičiau adaptuosis naujam augimui, šaknų trumpinti nepatartina. Persodinto augalo negalima gausiai lieti !

4u.gif ačiū mergaitėm smile.gif
vadinasi reiks persodinti
Atsakyti
Nu ir kaip jus tuos atspalvius atskiriat doh.gif Man yra morkava, geltona ir balta. Kitokiu kliviju as neizvelgiu, jau rasiau turbut kazkada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 13, 14:58)
Nu ir kaip jus tuos atspalvius atskiriat  doh.gif Man yra morkava, geltona ir balta. Kitokiu kliviju as neizvelgiu, jau rasiau turbut kazkada  blush2.gif

Tikrai skiriasi, net kai ir ne kartu zydi. Dabartine zydinti skaistesne spalva. Ana buvo daugiau prigesinta, tamsesne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 13, 14:58)
Nu ir kaip jus tuos atspalvius atskiriat  doh.gif Man yra morkava, geltona ir balta. Kitokiu kliviju as neizvelgiu, jau rasiau turbut kazkada  blush2.gif

yra dar tokia kaip persikine, na sviesesne uz morkava biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 13, 13:58)

Šiuo metu jau yra tikrai daug spalvų ir atspalvių ,o taip pat skiriasi ir augalų dydis,aukštis ,lapų plotis ,žiedų dydis bei forma.Deja Lietuvoj šito gero dar mažai-tik pati pradžia.
Spalvų paletė-palyginimui:
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Braške @ 2008 06 13, 20:49)
Spalvų paletė-palyginimui:

karsta.gif galima nuproteti nuo tokio grozio bigsmile.gif doh.gif
o jau tos raudonos wub.gif wub.gif echhhhh svajone... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 14, 14:17)
karsta.gif galima nuproteti nuo tokio grozio bigsmile.gif  doh.gif
o jau tos raudonos wub.gif  wub.gif echhhhh svajone... wub.gif

Aha, raudonos labai įspūdingos, bet jau man tos kaip lelijos (baltos) kokio sgražios - viešpatėliau - nejau Lietuoje niekur neįmanoma gauti?
Atsakyti
Na gerai gerai ... skiriasi spalvos smile.gif
Atsakyti
na jau Braškės įdėta spalvų paletė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 06 14, 19:08)
Na gerai gerai ... skiriasi spalvos  smile.gif

na pagaliau įtikino 4u.gif
Atsakyti
Padaugėjo viena geltonžiedės klivijukės augintoja . Priiman margaitės kice į "seserikių būrį" thumbup.gif Na pas ją augaliukas nukeliavo su trimis lapukais, bet tai laikina, manau augs gerai ir prisivys mūsiškias. Kartu žiedukų laukti smagiau !!!
Atsakyti