Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija

QUOTE(siaudukes @ 2008 03 19, 16:05)
nu mano karalaitė- mieganti doh.gif gražuolė
ketvirti metai ant palangės riogso ,o žiedo nėėėėėr verysad.gif
pernai persodinau,karšto vandens gavo cool.gif ,trašų irgi,kotas tuoj bus riešo storio,lapelius leidžia vieną po kito,o va žiedelio kaip nėr taip nėr verysad.gif ,net spalvos nežinau,kokia ji verysad.gif

Gal tu jai žiemą neduodi pailsėti,už tai nežydi g.gif
Atsakyti
Mano tarp lapu zydi dabar, bet as nesuku galvos. Noriu kuo greiciau atskirt vaikus, tada su graziu vazoniuku rezervuosiu vieta ant palanges smile.gif Nes daug vaiku vienam vazone nepasiteisino, nors is pradziu maniau, kad faina bus.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 03 19, 16:46)
Mano tarp lapu zydi dabar, bet as nesuku galvos. Noriu kuo greiciau atskirt vaikus, tada su graziu vazoniuku rezervuosiu vieta ant palanges smile.gif Nes daug vaiku vienam vazone nepasiteisino, nors is pradziu maniau, kad faina bus.

reiks tai turet omeny ax.gif
Atsakyti
Sveiki,usukau i svecius,nes noriu pradet puosti savo kampa skirta gelytem,tik va kad net neisivaizduoju kokios geles gali ten gyventi,nes kambarys niekad negauna saules,nu labai saltas ner,kaip ir visam bute +18,labai patiko klivijos,nes viena siena istapetuota panasiais ziedai,nu siek tiek panasiais wink.gif tik kazi ar augtu ji ten sad.gif Va senpauliju spalvu palete tai man labai ir patinka,noreciau pasisodint i viena ilga vazodneli ivairiu spalvu,tik vel klaustukas ar gyvens ant palanges be saulutes sad.gif siandien vyras dovnu parnese gele su ziedais,matyta ,zinoma,nu bet pavadinimo niekaip negaliu prisiminti ir negaliu paziuret informacijos apie ja,jos zieukai kaip kalijos panasus,tik tokie raudni kaip vaskiniai ir ne tokie gilus smile.gif Gal kas pades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2008 03 19, 23:44)
Sveiki,usukau i svecius,nes noriu pradet puosti savo kampa skirta gelytem,tik va kad net neisivaizduoju kokios geles gali ten gyventi,nes kambarys niekad negauna saules,nu labai saltas ner,kaip ir visam bute +18,labai patiko klivijos,nes viena siena istapetuota panasiais ziedai,nu siek tiek panasiais wink.gif tik kazi ar augtu ji ten sad.gif Va senpauliju spalvu palete tai man labai ir patinka,noreciau pasisodint i viena ilga vazodneli ivairiu spalvu,tik vel klaustukas ar gyvens ant palanges be saulutes sad.gif siandien vyras dovnu parnese gele su ziedais,matyta ,zinoma,nu bet pavadinimo niekaip negaliu prisiminti ir negaliu paziuret informacijos apie ja,jos zieukai kaip kalijos panasus,tik tokie raudni kaip vaskiniai ir ne tokie gilus smile.gif Gal kas pades smile.gif

Sveikute, man atrodo, kad svarbiausia gėlėms šviesa, o ne saulė mirksiukas.gif tai sanpaulijos turėtų jaustis visai gerai (bent jau aš specialiai jas laikau ant šiaurinės palangės) ax.gif O ta vyro dovanota gėlė man rodosi turėtų būti anturis mirksiukas.gif Jei nori įsitikinti, skelbimų skyrelyje įdėjau skelbimą apie parduodamas gėles, ten yra ir anturio nuotrauka,-sulygink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2008 03 19, 22:44)
jos zieukai kaip kalijos panasus,tik tokie raudni kaip vaskiniai ir ne tokie gilus smile.gif Gal kas pades smile.gif

Anturis: http://upload.wikime...andraeanum2.jpg
Atsakyti
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
aciu mergytes,cia tikrai ANTURIS ,tik gal kas kokia nuoroda imesit kaip ja priziuret,nes reiktu ir persodint manau ,bent jau vazonelis visai nedera prie musu salono hihihi.gif
Atsakyti
Merginos,kas norit klivijos,vakar Draugystės Senukuose mačiau nukainuotą--atrodo gražiai,sveika,tik nužydėjus,o kaina per pus mažesnė.Manau verta imt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2008 03 20, 10:31)
aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
aciu mergytes,cia tikrai ANTURIS ,tik gal kas kokia nuoroda imesit kaip ja priziuret,nes reiktu ir persodint manau ,bent jau vazonelis visai nedera prie musu salono  hihihi.gif

Cia tema apie klivijas mirksiukas.gif paziurek Flora temoj gal yra atskirai apie anturius 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit patarti... Nusipirkau klivija ir nezinau ka reiskia gausiai laistyti kai zydi- kasdien po stikline ar kasdien po litra vandens? Ar galima persodinti sia gele jei ji zydi ir jai saknis lenda?
Atsakyti
QUOTE(...Darija... @ 2008 03 22, 13:05)
Sveikos, gal galit patarti... Nusipirkau klivija ir nezinau ka reiskia gausiai laistyti kai zydi- kasdien po stikline ar kasdien po litra vandens? Ar galima persodinti sia gele jei ji zydi ir jai saknis lenda?

Gal isprotejai doh.gif Jeigu taip laistysi, numarinsi kaipmat g.gif Klivija nemegsta per dregnos zemes, jos saknys storos. Ji lengviau pernesa sausra, nei liutis.Daznai, tai kai pradziuna, panasiai karta i savaite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 03 22, 16:33)
Gal isprotejai doh.gif Jeigu taip laistysi, numarinsi kaipmat g.gif Klivija nemegsta per dregnos zemes, jos saknys storos. Ji lengviau pernesa sausra, nei liutis.Daznai, tai kai pradziuna, panasiai karta i savaite biggrin.gif

Na va ir isprotejusia isvadino verysad.gif Tai lastyti viena stikline kart per savaite? ir cia vadinasi laistyti gausiai... schmoll.gif O kaip del persodinimo, kai zydi galima persodinti?
Atsakyti