Įkraunama...
Įkraunama...

Mano draugas - nelegalas

QUOTE(waterlillies @ 2009 04 13, 18:10)

Del migracijos advokatu kainu teiraujuos, nes mano pazistama minejo mokejusi nuo 2000 GBP, tai galvoju ar padaugino is dvieju, ar ir man tokiom kainom reikia nusiteikti.

Mes susituoke, santuokos dokumentai sutvarkyti, vertimas i anglu kalba jo saly LT ambasados uztvirtintas URM antspaudu.

pirma karta girdziu apie tokias kainas g.gif bet gal cia nuo advokatu priklauso ax.gif pasikartosiu, bet mes mokejom 700£
Atsakyti
700 girdziu ne pirma karta. 700 tai ne 2000 unsure.gif anyway, esu linkusi kreiptis i jos advokata, o po susitikimo bus matyt patiks jis man ar ne ir kiek uzsiprasys.

Kaip manot, kiek laiko man, visai zaliai sioj saly, bet uzsispyrusiai, prireiks laiko viskam susiruosti, susirinkti, susitvarkyti, kad galetu mano artimasis buti pagaliau salia kol mano stogas dar visai nenuvaziavo?

Kur (ir kodel?) buna nemokamu advokatu kaip kazkuri menejo, kad nekainuoja? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waterlillies: 13 balandžio 2009 - 20:00
QUOTE(waterlillies @ 2009 04 13, 17:59)
Kur (ir kodel?) buna nemokamu advokatu kaip kazkuri menejo, kad nekainuoja?  blink.gif

Sveikute 4u.gif
Oj kaip sunku tau siuo metu console.gif Na,bet pati minejai,kad esi uzsispyrusi tai tikrai pasieksi ko nori... 4u.gif
Cia as rasiau,kad turim nemokama advokata.Bet cia kita istorija jusu.MB turi valstybes prieglobsti,todel ir advokatas jo nemokamas.Is pradziu abejojau as juo(zinot mes iprate,kad be pinigu tai nieko gero),bet ziuriu,kad gana protingas toks... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2009 04 10, 10:45)
turiu naujiena thumbup.gif
gavom leidima tuoktis clap.gif  yahoo.gif  wub.gif

Sveikinam! 4u.gif mes dar laukiam... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bechnaz @ 2009 04 13, 21:46)
Sveikute  4u.gif
Oj kaip sunku tau siuo metu  console.gif Na,bet pati minejai,kad esi uzsispyrusi tai tikrai pasieksi ko nori... 4u.gif
Cia as rasiau,kad turim nemokama advokata.Bet cia kita istorija jusu.MB turi valstybes prieglobsti,todel ir advokatas jo nemokamas.Is pradziu abejojau as juo(zinot mes iprate,kad be pinigu tai nieko gero),bet ziuriu,kad gana protingas toks... rolleyes.gif

Supratau. Kartais skupas moka du kartus, o kartais ne viskas veiksnu, kas biesinus pinigus kainuoja.

Sunku man labai, bet apsimeskime, kad kencianciu dangus sleep.gif Turiu cia artimu, zinau kalba, istorija, kultura, turiu patirties ir issilavinimo, o svarbiausia, kaip minejau, uzsispyrimo maksimumui, todel dedu viltis, kad viskas bus ok, tik trupucio trupucio sekmes reikia...

Snd susimokejau uz grazia vietele apsistoti, pasiemiau raktus. Artimieji sako, kad man sekasi nuo pat pradziu. As tikiuosi, tik bijau garsiai pripazinti, kad sekme imtu ir nenusigreztu... Tikiuosi taip viskas ir toliau. Parasysiu laiska, o po to papunkciui menesio plana g.gif Is patirties zinau, kad taip lengviau eigos laikytis ir i laiko remus isispausti.

Prie viso ko, dar ir palaikymas ne pro sali, uz kuri jau dabar dekoju 4u.gif
Aciu uz ta grazu apkabuka ikonoj wink.gif
Atsakyti
QUOTE(waterlillies @ 2009 04 13, 18:59)
Kaip manot, kiek laiko man, visai zaliai sioj saly, bet uzsispyrusiai, prireiks laiko viskam susiruosti, susirinkti, susitvarkyti, kad galetu mano artimasis buti pagaliau salia kol mano stogas dar visai nenuvaziavo?

laikykis, nepaluzk pusiaukeleje 4u.gif Labai sunku kazka pasakyti kiek laiko tai uztruks, nes nuo daug ko priklauso ax.gif kokiu greitumu suksis advokatas, kaip ilgai uztruksi kol surinksi visus dokumentus, ir dar neaisku kiek laiko reiks HO. Bet tu juk stipri mirksiukas.gif tikrai viska istversi 4u.gif

QUOTE(Myleja @ 2009 04 13, 20:07)
Sveikinam! 4u.gif  mes dar laukiam...  g.gif

aciu 4u.gif tikiuosi ir jums greitai ateis gera zinia mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
gedvy, aciukas 4u.gif
jei su jusu optimizmu ir palaikymu, tai tureciau istverti blush2.gif

grazaus vakarelio visoms wub.gif
Atsakyti
labas dar karta 4u.gif
skaiciau skaiciau... ir noriu jusu paklausti. o skaiciau apie self-employed. kadangi reikes rodyti, jog uk dirbu ir dirbu min 6 men ar kitu atveju 12+, noriu ta darbo pradzia "uzforminti" kuo greiciau. siuo metu dirbu nelegaliai (kaip ir dauguma turbut schmoll.gif ), o kada galesiu pradeti ieskotis kito darbo ir kada ji rasiu - nezinau... tad gal dabar galeciau uzsiregistruoti kaip ale self-employed iki to laiko, kol tapsu legaliai employed? tuomet klausimas - kokia to procedura ir kokie mokesciai turi buti mokami? ar paprasciau/geriau prasytis darbdavio, kad darbintu part-time? aciu

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondinas Nr.1000 @ 2009 03 31, 18:11)
O jus nebijote, kad jie Jusu kadrai nelegalai jus gali palikti, kai tik susitvarkys popierius ir gaus visus leidimus gyventi UK. Ale jus ir kvailos ir neisrankios  doh.gif , renkates i vyrus visokias nelegalias atliekas, ir dar gimdote nuo tokiu padugniu vaikus  verysad.gif

pasiziurek koks tu padugne

QUOTE(gedvy @ 2009 04 10, 12:45)
turiu naujiena thumbup.gif
gavom leidima tuoktis clap.gif  yahoo.gif  wub.gif

baltai pavydziu jums,smagu dziaugemes uz jus

QUOTE(Evi @ 2009 04 11, 00:48)
Sveikos. Ziuriu diskutuojat  bigsmile.gif Mes jau 2.5 men. issiunte paraiska del rezidento korteles (EEA2), kol kas dar nieko negavom, bet jeigu uztruks ilgiau nei 6 men, ruosiames skustis kam tik imanoma. Mes irgi pozityvus, t.y. rezidento leidimas mano vyrui priklauso pagal ES teise, nes jis mano seimos narys, vadinasi viskas tik laiko klausimas.

mes jau issiunte 7men. ir dar jokiu ziniu jau ir nervai ima.

as cia naujoke noreciau ir as jungtis priejusu ,nes matau tos pacios problemos pas visas.
Atsakyti
Sveikute 4u.gif
QUOTE(lukne25 @ 2009 04 16, 18:02)
as cia naujoke noreciau ir as jungtis priejusu ,nes matau tos pacios problemos pas visas.

Junkis junkis paplepesim mirksiukas.gif

O jus issiunte del vizos ar del vedybu?
Atsakyti
QUOTE(lukne25 @ 2009 04 16, 19:02)

sveika prisijungus 4u.gif kartu spresti problemas yra lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
labuka mes 9 men.pridave dok. del vizos ir vis jokio atsakymo. verysad.gif
Atsakyti