Įkraunama...
Įkraunama...

Mano draugas - nelegalas

QUOTE(-Astreja- @ 2009 06 28, 14:24)
vadinasi Londono 10k run (tai netikras maratonas, nes tik 10km blush2.gif ) bet man ir tai daug  ax.gif

niu tai lauksim po pasirodymo gal kokiu foto? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bechnaz @ 2009 06 26, 17:58)
Labas merginos  smile.gif

Kaip visom sekasi?

Mes pagaliau gavom leidima tuoktis!!!!! clap.gif  clap.gif  clap.gif  heart.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  wub.gif

sveikinimai 4u.gif wub.gif tik dabar npamirskit, kad tas leidimas galioja tik 3 menesius mirksiukas.gif

QUOTE(lukne25 @ 2009 06 27, 12:24)
getvy nesuprantu tavo liniuotes kiek as ateinu pasveikinti tiek dienos pakeistos verysad.gif

mes jau po vestuviu blush2.gif reikia pakeisti liniuote ax.gif

Rico, o kaip jusu reikaliukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2009 06 30, 19:56)
sveikinimai 4u.gif  wub.gif tik dabar npamirskit, kad tas leidimas galioja tik 3 menesius mirksiukas.gif
mes jau po vestuviu blush2.gif reikia pakeisti liniuote ax.gif

Rico, o kaip jusu reikaliukai g.gif

kaip medaus menuo? rolleyes.gif

pas mus nieko naujo unsure.gif jau galetu ir atsakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2009 06 30, 21:56)
sveikinimai 4u.gif  wub.gif tik dabar npamirskit, kad tas leidimas galioja tik 3 menesius mirksiukas.gif
mes jau po vestuviu blush2.gif reikia pakeisti liniuote :

niu tai sveikinam su nauju zingsniu, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2009 06 28, 14:24)
vadinasi Londono 10k run (tai netikras maratonas, nes tik 10km blush2.gif ) bet man ir tai daug  ax.gif

SEKMES MARATONE 4u.gif

NIU MERGAITES KUR VISOS PRAPUOLE?aaaa kas dziaugesi medaus menesiu kas jau organizuoja vestuves ax.gif o dar dalis atostogauja g.gif ,o as tar vis sedziu ir laukiu verysad.gif
Atsakyti

vakar issiuntem dokumentus del mb rezidento teises, tai advokate iskarto nuramino ir pasake , kad reikes laukti apie 16 menesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2009 07 11, 11:03)
vakar issiuntem dokumentus del mb rezidento teises, tai advokate iskarto nuramino ir pasake , kad reikes laukti apie 16 menesiu doh.gif

blink.gif KIEK? blink.gif eina sau doh.gif bet MB pusbrolis susituoke ir gavo per kelias savaites, ten kazka g.gif bet jis buvo su studento viza pries tai ir nesibaigusia g.gif dabar keliauja laisvai g.gif nu, nezinau tiksliai blush2.gif

mum is HO atsiunte laiska, kad atsiustume MB ir maziaus ID- pasa, gimimo liudijimus- originalus, mano pasa, ju nuotraukas pasines, cia tam seimos leidimui, o mano pasas issiustas del CoA, tai sake parsius ir tada jiem siusim vel, vienu zodziu- vienoj gatvej du pastatai ir nesusikalba, advokate sake nenori vilciu sukelti, bet po daugiau nei pusantru metu laukimo atrase ir neatmete dar tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lukne25 @ 2009 07 11, 08:42)
SEKMES MARATONE 4u.gif
NIU MERGAITES KUR VISOS PRAPUOLE?aaaa kas dziaugesi medaus menesiu kas jau organizuoja vestuves ax.gif o dar dalis atostogauja g.gif ,o as tar vis sedziu ir laukiu

Labai aciu aciuks.gif

Kantrybes belaukianciom 4u.gif kad tie menesiai greiciau praeitu drinks_cheers.gif Bet kai pagalvoji kiek laiko jie viska sprendzia, tai net negera pasidaro doh.gif vos ne sedek ir lauk balso nekeldamas unsure.gif Saunuoles jus visos kad tokios kantrios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2009 07 11, 16:57)
Labai aciu  aciuks.gif 

Kantrybes belaukianciom  4u.gif  kad tie menesiai greiciau praeitu  drinks_cheers.gif  Bet kai pagalvoji kiek laiko jie viska sprendzia, tai net negera pasidaro  doh.gif  vos ne sedek ir lauk balso nekeldamas  unsure.gif  Saunuoles jus visos kad tokios kantrios  4u.gif

o kas belieka,jug kaip sakoma"pries veja nepapusi" schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 07 11, 11:40)

mum is HO atsiunte laiska, kad atsiustume MB ir maziaus ID- pasa, gimimo liudijimus- originalus, mano pasa, ju nuotraukas pasines, cia tam seimos leidimui, o mano pasas issiustas del CoA, tai sake parsius ir tada jiem siusim vel, vienu zodziu- vienoj gatvej du pastatai ir nesusikalba, advokate sake nenori vilciu sukelti, bet po daugiau nei pusantru metu laukimo atrase ir neatmete dar tongue.gif  blush2.gif

tai gal dabar jau greiciau viskas judes? Ko jums ir linkime 4u.gif

QUOTE(-Astreja- @ 2009 07 11, 14:57)
Labai aciu  aciuks.gif 

Kantrybes belaukianciom  4u.gif  kad tie menesiai greiciau praeitu  drinks_cheers.gif  Bet kai pagalvoji kiek laiko jie viska sprendzia, tai net negera pasidaro  doh.gif  vos ne sedek ir lauk balso nekeldamas  unsure.gif  Saunuoles jus visos kad tokios kantrios  4u.gif

meile suteikia jegu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2009 07 11, 21:03)
tai gal dabar jau greiciau viskas judes? Ko jums ir linkime 4u.gif
meile suteikia jegu wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Norejau paklausti pas kokius advokatus jus einate tokiais klausimais? Girdejau, kad Londone geriausi? Mano kaimynei ka tik refusino viza, tiksliau jos vyrui. pries tai dave jiems leidima susituokti, jie jau ir leliuka turi ir gavo laiska, kad 'galit zaisti seima afganistane' blink.gif as ja bandau ramint, kad dar galima apeliacija pateikt, bet va, pas koki advokata eit? Musu mietely jie jau toli grazu gerai nepasizymi migraciniais klausimais unsure.gif
Atsakyti